כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. icon5.gif  טיול תרמילאי בארה"ב - מבקש עצות 25/12/2007 19:20 לתגובה הבאה
  omer_mun לא מחובר omer_mun  משתמש מתחיל 6 הודעות עד כה
הי לכולם,
אני מתכנן טיול גדול לארה"ב של כ- 3-4 חודשים לארה"ב החל מסוף אוגוסט-תחילת ספטמבר השנה.
הרעיון הוא טיול מחוף לחוף ממזרח מערבה, אולי לשלב גם את דרום מזרח קנדה. הכוונה היא ללון באכסניות ולנססוע בתחבורה ציבורית + טיסות פנים. אני בשלבי תכנון מאוד ראשוניים של הטיול.

אני בן 26, וזו הפעם הראשונה שאני מתכנן טיול גדול לחו"ל.
אמנם פרסמתי מודעה לחיפוש שותפים אבל כרגע נראה שאני נוסע לבד.
יש לי כמה לבטים ואשמח לשמוע את עצתכם.

1. מספר אנשים אמרו לי שארה"ב היא לא מקום שכדאי לטייל בו לבד כי קשה לפגוש תרמילאים אחרים והתחברוה הציבורית לא נוחה, בניגוד נגיד לדרום אמריקה או ניו זילנד ששם יש הרבה מטיילים בודדים בכל גסטהאוס ויותר קל להתחבר ולמצוא אנשים לטייל איתם.

מה דעתכם - האם כדאי לנסוע לבד? אשמח לשמוע עצה ממישהו שעשה טיול כזה, עד כמה יהיה קל למצוא אנשים בגילי ולטייל איתם, האם אתם יכולים להמליץ לי על אכסניות.

2. כמה לדעתכם עלי לתקצב לטיול מסוג זה פחות או יותר.

3. בנוסף אשמח לשמוע כל טיפ או עצה מאנשים שעשו טיול דומה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. טיול תרמילאי בארה"ב - מבקש עצות תגובה ל - 1 29/12/2007 23:54 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מה אתם אומרים? יש עצה?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. טיול תרמילאי בארה"ב - מבקש עצות תגובה ל - 2 30/12/2007 00:49 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  חגיתY לא מחובר חגיתY  משתמש פעיל 812 הודעות עד כה
אני לא רואה איך עושים טיול כזה ללא רכב. אני טיילתי לפני 18 שנה "טיול תרמילאי" - אבל עם רכב (ז"א ישנו באוהל בקמפינגים, בישלנו לבד ובערים ישנו באכסניות) חייבת לציין שלא פגשנו הרבה מטיילים צעירים כמו שפגשנו במזרח, למשל. טיילנו 3.5 חודשים וראינו "פסיק". ארה"ב ענקית ויש בה המון מה לראות, התחבורה הציבורית לא טובה יותר ממה שהייתה בעבר - סביר להניח שעוד פחות. בשביל להגיע לנשיונל פארק - חייבים רכב וגם לנוע במרביתם.
ניתן לקנות רכב - ואז למכור אותו, אבל זה סיכון ולא ממש מומלץ (היו ע"כ הרבה דיונים בפורום - ניתן לחפש).
הייתי ממליצה לך לחפש שותפים - ולשכור/לקנות רכב. אפשרות נוספת - אך יקרה, זה לצאת לטיולים לצעירים של חברות המתמחות בכך - כמו "טרק אמריקה", אך גם זה פתרון חלקי בלבד.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. טיול תרמילאי בארה"ב - מבקש עצות תגובה ל - 3 20/01/2008 20:25 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הי, תודה על התשובה,
למה את מתכוונת לגבי הטיולים שזה רק פיתרון חלקי?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. טיול תרמילאי בארה"ב - מבקש עצות תגובה ל - 4 20/01/2008 21:45 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הי. זה היה מזמן השרשור הזה...
התכוונתי שזה פתרון חלקי, מכיוון שלא בטוחה שניתן להקיף בטיולים כאלו את כל המקומות בהם תרצה לטייל ושגם יתאימו לזמנים שלך. מעבר לכך שזה בטוח יקר. נכנסת לאתר של טרק אמריקה? תוכל להתרשם מהמסלולים - והמחירים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. טיול תרמילאי בארה"ב - מבקש עצות תגובה ל - 5 20/01/2008 22:37 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
נכנסתי.
תפס את עיני הטיול הזה - טיול של 64 יום מחוף לחוף.
יצא לך לטייל עם החברה הזו? אני מאוד מעוניין לשמוע חוות דעת.
(נ.ב. עם יש מישהו שמתכנן לטייל לארה"ב לקיץ ומחפש שותף - שייצור קשר)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. טיול תרמילאי בארה"ב - מבקש עצות תגובה ל - 6 20/01/2008 22:58 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  דודו מרמת גן לא מחובר דודו מרמת גן  משתמש פעיל 3974 הודעות עד כה
בדוק והתרשם גם מהאתר המצורף

http://www.greentortoise.com/budget.adventure.travel.html

מבחינת תחבורה, ארה"ב מאוד שונה מהמזרח מדרום אמריקה וגם מאירופה.
רכבות ואוטובוסים אינם מגיעים לכל מקום, ומחירי הנסיעה בהם מאוד מאוד גבוהים. טיסות פנימיות ברוב המקרים זולות יותר.
ייתכן שקניית רכב היא הדרך הזולה לנוע ממקום , אבל זאת רק בתנאי שמוצאים רכב מיד בתחילת הטיול ובסופו מוצאים קונה.

קרא את השירשור המצורף, ואולי אפילו תוכל ליצור קשר עם הבחור ולקבל ממנו פרטים
http://forum.lametayel.com/forum_threadt/frm_id-43/msg-25877 52/srch-#msg_2587752

עלות שהיה לאדם אחד היא ממוצע של כ 150 דולר ליום, כולל טיסות מהארץ וחזרה, תחבורה, אוכל, לינה, כניסות לאתרים וכו'.
לא כולל מתנות וקניות.
אם נוסעים 2 ויותר העלויות נחלקות והממוצע יורד במעט לסדר גודל של כ 120-130 דולר לאדם ליום.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. טיול תרמילאי בארה"ב - מבקש עצות תגובה ל - 6 20/01/2008 23:01 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
כמו שכתבתי - אנחנו טיילנו לבד (וזה היה ממש מזמן...). אני מצרפת לינק לחיפוש שעשיתי פה בפורום. יש כמה התרשמויות אישיות.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. טיול תרמילאי בארה"ב - מבקש עצות תגובה ל - 1 24/01/2008 07:23 לתגובה קודמת
  momoo0 לא מחובר momoo0  משתמש פעיל 190 הודעות עד כה
ניסית לחפש פה בפורום ב"מחפשים שותפים"?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:קניונים סביב לאס וגאס-סוף מרץ או תחילת יוני?
להודעה הבאה:קניות בקליפורניה?????

חיפוש מהיר

שאלות נפוצות

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן

מידע נוסף