כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. יציאה לדרום אפריקה ב-24 בינואר עם ילד 26/12/2007 02:34 לתגובה הבאה
  yarixa לא מחובר yarixa  משתמש מתחיל 8 הודעות עד כה
שלום רב - איזה פורום שוקק חיים. ממש כיף לקרוא!!

אני מתכנן טיול משפחתי של 20 יום לדרום אפריקה עם ילד בן שנתיים וחצי (2.5) ואשתי. במקור חשבתי לנחות ביוהנסבורג, להשכיר רכב ולנסע עד קייפ טאון (במשך יומיים) עצירה של 4 ימים שם ואח"כ נסיעה עד דרבן וחזרה ליןהנסבורג.

אני מתחיל להבין שזה יותר מדיי ארוך ושכדאי לי לעשות משהו קצר יותר... יש לכם רעיונות?

בנוסף אני מנסה להבין מה עלות הלינה? הדרישות שלנו דיי צנועות, חדר סביר עם מקלחת ושרותים צמודים. אם אפשר אז שיהיו גם מים חמים.

תודה רבה.

אהה - ומה עם המפגש השני? היכן ומתי?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. יציאה לדרום אפריקה ב-24 בינואר עם ילד תגובה ל - 1 26/12/2007 08:45 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  hagarph לא מחובר hagarph  משתמש מתחיל 45 הודעות עד כה
אהלן,
לפני כמה שבועות עשיתי מסלול דומה- נסענו מיוהנסבורג לקייפטאון. אז ככה- אני לא חושבת שיש הרבה טעם והנאה בנהיגה מיוהנסבורג לקייפטאון ביומיים, בהתחשב בעלות הרכב, לינה, אוכל וכו' יכול להיות שעדיף לכם לטוס מיוהנסבורג לקייפטאון, ורק שם לשכור רכב (אנחנו היינו עם רכב בתוך קייפטאון, וחוץ מבעיית החנייה המוכרת בערים גדולות, זה היה מאד שימושי). הטיסות מיוהנסבורג לקייפטאון לא מאד יקרות- משהו כמו בסביבות 100 דולר (תנסה את חברות התעופה הזולות - http://www.1time.aero ו-http://www.kulula.com, אני טסתי עם קולולה והייתי מאד מרוצה- שים לב שהמחיר משתנה משמעותית בהתחשב בשעה ביום).
תהנו!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. אל חשש - יהיה מפגש! תגובה ל - 1 26/12/2007 11:23 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
עידו עידו לא מחובר עידו - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 4129 הודעות עד כה
וממש בקרוב!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. יציאה לדרום אפריקה ב-24 בינואר עם ילד תגובה ל - 1 28/12/2007 22:53 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  iritbachi לא מחובר iritbachi  משתמש בינוני 58 הודעות עד כה
טילנו עם ילד כמעט באותו הגיל במשך 3 שבועות. הנסיעות מאוד מאוד ארוכות ולא הגיוני לעשות הלוך וחזור עם הרכב ליוהנסבורג. אנחנו שכרנו ביוהנסבורג טילנו בקרוגר והמשכנו לאורך החוף עד קיפטאון. עדין זה היה ארוך מידי. ההמלצה שלי זה קיפטאון, אזור ה garden route ועד addo, אם רוצים יותר להתמקד.
התמורה עבור מקומות לינה היא מאוד גבוהה. אנחנו בחרנו לישון במקומות של self catering כלומר מטבח, זה כדאי בעיקר אם ישנים יותר מלילה אחד במקום באזור ה 60-70$ ללילה. לא ישנו בהוסטלים שיהיו עוד יותר זולים.
אשמח לענות על שאלות נוספות אם יש
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. icon4.gif  אל חשש - יהיה מפגש! תגובה ל - 3 31/12/2007 01:08 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מחכה בקוצר רוח Razz
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. יציאה לדרום אפריקה ב-24 בינואר עם ילד תגובה ל - 4 31/12/2007 01:12 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תודה רבה,
זה בדיוק המידע שאני מחפש.

אגב המחיר הוא לחדר או לאדם?

נסיעה בכיוון אחד מקייפ טאון, דרך הגנים, דרבן, וסיום ביוהנסבורג נשמע סביר?

סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. יציאה לדרום אפריקה ב-24 בינואר עם ילד תגובה ל - 6 14/01/2008 23:49 לתגובה קודמת
  שנוקה לא מחובר שנוקה  משתמש מתחיל 9 הודעות עד כה
אהלן
אנחנו זוג מתכננים טיול של שבועיים בדרום אפריקה וחשבנו לעשות את אותו מסלול שלכם עם רכב שכור. האם זה ריאלי או שזה צפוף מדי? אתה יכול לתת לנו אינפורמציה לגבי מחיר הלינה (לאדם או לחדר?) ובכלל?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:*** שירשור הדברים הקטנים שעשו לי את הטיול ***
להודעה הבאה:טיסה יום חמישי השבוע לאתיופיה

שאלות נפוצות - כללי

שאלות נפוצות: אפריקה - מזרח

שאלות נפוצות: אפריקה - צפון

מידע נוסף

שאלות נפוצות: אפריקה - דרום

דיברנו על זה בפורום

שאלות נפוצות: איי סיישל ומדגסקר

חיפוש מהיר