כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. הכנה לסקי לילד בן 11 איך להתכונן בהתאם ? 29/12/2007 15:06 לתגובה הבאה
  meirbl לא מחובר meirbl  משתמש מתחיל 13 הודעות עד כה
שלום לחברי הפורום !
אני מתוכנן לטוס עם בני ב-19/1/08 לשבוע סקי בצרפת בקלאב מד בלה פלאן ורציתי את עצתכם האם רצוי להתכונן איתו גופנית באמצעות פעילות ספורט כהכנה לחופשת הסקי ואו ילדים בגיל הנ"ל 11 יסתדרו.

אני חושש שהמאמץ הגופני יהיה גדול עליו ומאחר והוא לא בכושר הוא יתקשה מאד לאחר יום ואו יומיים ,כאמור ביומיום הוא ככל הילדים שורץ מול המחשב וממעט בפעילות גופנית .

אודה על המלצתכם.

תודה
מאיר בל
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. תזדרזו - לא נשאר הרבה זמן... תגובה ל - 1 29/12/2007 16:08 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מסלול אדום מסלול אדום לא מחובר מסלול אדום  משתמש פעיל 1398 הודעות עד כה
לאחר מפגש הפורום האחרון פורסמה בפורום כתבה לגבי הכנה גופנית.
הטיפ האישי שלי: לא להקרע עד לרגע האחרון ואז לצאת לחופשה. חיבים לתת לגוף מספר ימים (כשבוע) לנוח לפני התחלת הגלישה. כך שבעצם נשארו לכם שבועיים בלבד להכנות...
בהצלחה.

- מ.א.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. הכנה לסקי לילד בן 11 איך להתכונן בהתאם ? תגובה ל - 1 29/12/2007 21:49 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
רק לבן רק לבן לא מחובר רק לבן - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 1860 הודעות עד כה
א. כל המחשבים בבית - מוגני ססמא הידועה רק לבוגרים
ב. סוני פליישטישן, נינטנדו ודומיהם - כבל חשמל אצלך באוטו
ג. כרטיס טלביזיה של יס אצלך בארנק או לבטל את הכבלים (נראה לי מומלץ בכל מקרה)
תקבל שבוע של יללות ואז פתאום נוצר המון זמן פנוי שאפשר להתחיל לרכב על אופניים, או אימונים ספיציפיים ראה כאן http://www.lametayel.com/archive/article.asp?id=11130&pr oject_id=147&postid=154&dest_id=&dest_type=

סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. הכנה לסקי לילד בן 11 איך להתכונן בהתאם ? תגובה ל - 3 29/12/2007 22:03 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
איתן סלווה איתן סלווה לא מחובר איתן סלווה  משתמש פעיל 2105 הודעות עד כה
בנוסף לטיפול בהלם שהציע רק לבן
יש לך שבועיים וחצי.בזמן הקצר הזה האימון האופטימלי יהיה לקחת אותו פעמיים בשבוע כלומר חמישה שיעורים לאחד מהסימולטורים.הוא לפחות יחזק את השרירים היעודיים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. כפי שכתב מ.א. רצוי מנוחה לפי הגלשיה ולא להעמיס יתר תגובה ל - 4 29/12/2007 23:46 לתגובה קודמת
  רינה -אקדמיה לסקי לא מחובר רינה -אקדמיה לסקי  משתמש פעיל 323 הודעות עד כה
המידה.
הייתי מציעה לקחת שמן אמבט ולערבב עם שמן פלפל למלא אמבטית מים לשים כמה טיפות ולתת לו להרגיע את השרירים.
אם אכן הילד לא עוסק בשום פעילות גופנית אזי רצוי לקחת משחה כלשהי ולחשוב איך ממזערים את כאבי השרירים כדי שימשיך לעשות סקי.
לא לשכוח לחזק, לעודד ולהבין את כאבי השרירים. להסביר כי בבוקר אכן קשה להניע אך כאשר השריר מתחמם אפשר לעשות פעילות ולהנות.

סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:דירה להשכרה בטינייה ואל קלארה 27.1.2008-3.2.2008
להודעה הבאה:שאלה- הדרכה בסן אנטון