כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. שאלה ל-Tsur - מחפש אתר בקרבת Sacramento 30/12/2007 23:40 לתגובה הבאה
  אליש לא מחובר אליש  משתמש מתחיל 4 הודעות עד כה
היי,

מסתמנת נסעית עבודה לסקרמנטו בעוד שבוע/שבועיים.
איפה להתחיל?
מהן אפשרויות הלינה ליחיד?

תודה מראש
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. שאלה ל-Tsur - מחפש אתר בקרבת Sacramento תגובה ל - 1 31/12/2007 08:59 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
רק לבן רק לבן לא מחובר רק לבן - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 1893 הודעות עד כה
לא צור, אבל
סקרמנטו נמצאת כשעה וחצי מלייק טאהו, שם יש כ-15 אתרי סקי.
ראה כאן http://www.skilaketahoe.com/
בעקרון מסקרמנטו כביש 50 מוביל לדרום לייק טאהו וכביש I80 לצפון.
אם אתה לא בסוף השבוע של מרטין לותר קינג, אין בעיה למצוא מוטלים או אפילו מלונות זולים (ב-south lake tahoe).
האתר הכי גדול הוא heavenly וגדולים אחרים הם: north star וכמובן Squaw Valley כשגרנו שם אהבנו את Sierra At Tahoe ובדרך כלל ישנו ב-south lake tahoe

גם טובי הרבה לגלוש באזור.
לישון בצפון - יש עשרות מוטלים בטרקי (Truckee)
קומבינציה נוספת שניסינו הייתה לישון ברינו (מלונות מפוארים וזולים) ולגלוש בmt. rose במסגרת של חסכון תקציבי (לרוב במלונות ברינו היו קופונים לסקי פאס, או 50% הנחה של אתרים בנבדה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. icon9.gif  צור פרש מהפורום. אין מה להפנות לו שאלות תגובה ל - 1 31/12/2007 09:55 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מיכאל מיכאל לא מחובר מיכאל  משתמש פעיל 746 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. שאלה ל-Tsur - מחפש אתר בקרבת Sacramento תגובה ל - 2 31/12/2007 12:52 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  eytam לא מחובר eytam  משתמש בינוני 63 הודעות עד כה
היי ברצוני להוסיף טיפה מידע....
כפי שאמר קודמי יש שני אתרים מרכזיים סביב האגם Squaw ו-Heavenly. אם זמנך קצוב לכמה ימים ואתה צריך לבחור הייתי הולך על squaw. הוא אתר יותר גדול ויותר מאתגר מ-heavenly.הוא כולל בתוכו גם חלק של מסלולי אוף פיסט אשר מפוקחים על ידי האתר באיזור שנקרא silverado. מומלץ לישון ברינו כיוון שהמלונות ממש זולים ואתה תמיד יכול ללכת ל-buffet בקזינו ולהרגיש כמו בקלאב.
אם אתה מדרים לכיוון heavenly ממליץ לשהות במלון Holiday inn Express - South lake tahoe. זה מלון במחיר מצחיק שנותן לך רמה של 4 כוכבים. יש ממנו הסעות לכל האתרים באיזור והוא נמצא במרחק הליכה מהגונדולה של heavenly ומהקזינו, שוב ה-buffet ממש משתלם (כל יום מלון אחר).
אם יש לך זמן ואתה רוצה קצת הרפתקה, תסע דרומה כ-3 שעות משם לאתר שנקרא Mammoth Mountain, זה אתר מאוד גבוה...רובו באיזור ה-3000 מטר ויש שם שלג מצויין והרבה מסלולים.

לא משנה מה תבחר, אני בטוח שתהנה.
איתם
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. שאלה ל-Tsur - מחפש אתר בקרבת Sacramento תגובה ל - 1 31/12/2007 16:03 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  eytam לא מחובר eytam  משתמש בינוני 63 הודעות עד כה
היי ברצוני להוסיף טיפה מידע....
כפי שאמר קודמי יש שני אתרים מרכזיים סביב האגם Squaw ו-Heavenly. אם זמנך קצוב לכמה ימים ואתה צריך לבחור הייתי הולך על squaw. הוא אתר יותר גדול ויותר מאתגר מ-heavenly.הוא כולל בתוכו גם חלק של מסלולי אוף פיסט אשר מפוקחים על ידי האתר באיזור שנקרא silverado.אתר מומלץ נוסף הינו Alpine Meadows. מומלץ לישון ברינו כיוון שהמלונות ממש זולים ואתה תמיד יכול ללכת ל-buffet בקזינו ולהרגיש כמו בקלאב.
אם אתה מדרים לכיוון heavenly ממליץ לשהות במלון Holiday inn Express - South lake tahoe. זה מלון במחיר מצחיק שנותן לך רמה של 4 כוכבים. יש ממנו הסעות לכל האתרים באיזור והוא נמצא במרחק הליכה מהגונדולה של heavenly ומהקזינו, שוב ה-buffet ממש משתלם (כל יום מלון אחר).
אם יש לך זמן ואתה רוצה קצת הרפתקה, תסע דרומה כ-3 שעות משם לאתר שנקרא Mammoth Mountain, זה אתר מאוד גבוה...רובו באיזור ה-3000 מטר ויש שם שלג מצויין והרבה מסלולים.

לא משנה מה תבחר, אני בטוח שתהנה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. שאלה ל-Tsur - מחפש אתר בקרבת Sacramento תגובה ל - 5 01/01/2008 00:00 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
המון תודה,

עד כמה אני יכול להיות ספונטני בארה"ב? (אני לא ממש יודע מהו הלו"ז הסופי)
כמה נורא זה הסופ"ש של ה19-20 בינואר - מרטין לוטר קינג דיי?

כבר עזרתם המון, שוב תודה!!!

סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. Lake Tahoe תגובה ל - 6 01/01/2008 08:40 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
רק לבן רק לבן לא מחובר רק לבן - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 1893 הודעות עד כה
MLK Weekend הוא צפוף מאוד, ויהיה קשה מאוד להיות ספונטני שם (וגם כמובן למצוא מוטלים זולים).
אחרת (אלא אם כן מדובר presidents week or new year week) אין שום בעיה להיות ספונטני, גם לא בסופשבוע, ובאמצע השבוע יהיה ריק למדי.
אתה צריך רכב שכור, וזהו.
אם אתה מחפש מלון עם קזינו, תזמין מראש או ברינו או בדרום לייק טאהו. ואם אתה מחפש מוטל זול, אין צורך להזמין, פשוט תגיע ותמצא.
חובה שרשראות לרכב.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. Lake Tahoe תגובה ל - 7 01/01/2008 10:01 לתגובה קודמת
אחלה, מקווה שהנסיעה תצא לפועל.
תודה רבה על האינפורמציה

אין תחליף לניסיון - אולי בקרוב אצלי Smile

סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:מחפשים גולש/ת לגלישה עם הליקופטר באיטליה תחילת מרץ
להודעה הבאה:כרטיסי טיסה לורונה במחיר מיוחד