|
| 2. עצות מעשיות לטנזניה תגובה ל - 1 |
31/12/2007 23:04   |
|
היי,
לדעתי תמיד כדאי לקחת את השק שינה שלך ולא להסתמך על שקי שינה שכבר "עברו" עליהם הרבה אנשים... ברור שעדיף שק"ש חם.
ההבדל שבין טיול לבד בזוג בספארי לבין צירוף של עוד זוג - יכול לנוע בין 300 דולר עד כמה שיכולת המיקוח שלכם מאפשרת לכם...
ההבדל בקיצור הוא לא קטן.
אני ואישתי לקחנו גזייה לבישול, בלי קשר לזה שאנחנו דתיים, אני חושב שלעיתים הרבה יותר נעים ונח לבשל לעצמך - אבל כל אחד ושיקולו (לנו לא היה כ"כ שיקול...).
אין מה לקחת אוהל כלל.
אם לא מזמינים ספארי מהארץ ומתמקחים בארושה אפשר להוריד הרבה מאוד ממחיר הספארי שמציעים לכם במייל. לעומת זאת, רוב האנשים שעושים טיול קצר יש עדיפות לנוחיות וחיסכון בזמן...
טיפ מאוד מפורט (לדעתי)שרשמתי על הר מרו תוכלו למצוא במאגר הטיפים.
מקווה שעזרתי
|
|
|
|
|
| 4. עצות מעשיות לטנזניה תגובה ל - 3 |
01/01/2008 09:31   |
 |
גיל - צוות למטייל ברשת |
4978 הודעות עד כה |
|
|
אהלן 
אני בעד להזמין מהארץ. אמנם בארושה אפשר לקבל הצעות טובות יותר (זה מאד קל - לכל מקום שתלכו בעיר מישהו יציע לכם ספארי), אבל משם מאד קשה להבטיח שהחברה שמציעה היא טובה. אני עשיתי את זה במקום, ובדעבד - היה טוב יותר ללכת עם מישהו מומלץ. ההבדל הוא בפירוש של עשרות דולרים (אולי 10-15 ליום), ככה שבתוכנית הגדולה זה די מתגמד.
אני מאד מסכים עם אביאל לגבי צירוף עוד אנשים לספארי - זה ניתן גם מראש וגם אם מזמינים בארושה - זה חיסכון מאד משמעותי.
לגבי אוכל - כל עוד אתם מבהירים מראש שאתם צמחוניים - לא תהיה שום בעיה.
|
|
|
|
| 5. עצות מעשיות לטנזניה תגובה ל - 4 |
01/01/2008 11:22  |
|
|
היי שוב,
כשתסגרו עם החברת ספארי שלכם תציינו מפורשות שאתם צמחוניים, הם יבקשו ממכם גם תפריט...
אנחנו בקשנו מהם שיקנו לנו כלים חדשים ולא היתה להם בעיה עם זה.
בטנזניה בערים הגדולות ובזנזיבר-סטון טאון בפרט אין שום בעיה להשיג אוכל צמחוני בשל כמות ההודים המציפה את המדינה.
בנוסף אם אתם מביאים גזייה, תוכלו להצטייד באוכל מהארץ או לקנות משם דברים שמתאימים לכם ולבשל לעצמכם.
ושוב אני יחזור על מה שאמרתי, בגלל שטיולכם לא ארוך, רוב האנשים סוגרים ספארי מהארץ כדי להרוויח זמן, וזה גם כנראה הדבר הכי טוב לעשות.
|
|
|
|