כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. מבקש קפה אתיופי מאלו שחוזרים מאתיופיה 01/01/2008 17:57 לתגובה הבאה
  alexlaugh לא מחובר alexlaugh  משתמש בינוני 80 הודעות עד כה
הוקוס פוקוס ואבראקדברא

ההודעה מכוונת לאוהבי הקפה המטיילים באתיופיה ומטיילים באתיופיה בבכלל. כידוע לכם הקפה התחיל באתיופיה, זהו המקור. בטיול האחרון שלי בגאנה כשחזרתי לארץ דרך שדה התעופה באדיס הצטיידתי בקפה אתיופי מהדיוטי פרי- אך בעוד כחודש תגמר השקית

אם יש מישהו שחוזר מאדיס אבבה לארץ או נוחת לקונקשן באדיס אבקש אם אפשר לקנות לי 2 חפיסות קפה (אשלם על זה כשנפגש). בדיוטי פרי של אדיס ישנם המון חנויות קפה. יש חנות נהדרת שנמצאת בצד שמאל של המסדרון האחורי- לקראת סוף המסדרון וסמוכהה למסעדה המסורתית- שמוביל מהלאונג' (כלומר כשהחדר עם כל הספות משמאלכם)- היא נמצאת ממש בסוף המסדרון מצד שמאל- כלומר מנוגד לחדר הנוחות- חנות יוקרתית: שם ניתן למצוא קפה מסוג Tomoca שהוא אחד מהמותגים הטובים באתיופיה, והחנות שלו נמצאת באדיס אבבה בפיאצה- חנות שהיא בית קפה הקפה הוא מאוד ארומטי ושרוף. גם Abysinia קפה שהוא יותר זול ניתן להביא לי.אבקש את הגרסא הטחונה

אני גר כרגע בירושלים. אבל אין בעיה להגיע למרכז. אין בארץ חנויות שמוכרות קפה למקינטה\אספרסו מאתיופיה, רק גרגרים שיש לקלות ולטחון.

באטאם אמסגנלו
(תודה באמהרית)
ותיהנו באפריקה ובאתיופיה
אלכס 0524343964 0777570135
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. מבקש קפה אתיופי מאלו שחוזרים מאתיופיה תגובה ל - 1 01/01/2008 18:15 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  tun לא מחובר tun  משתמש מתחיל 13 הודעות עד כה
מתכננת ליסוע בתחילת פברואר . גרה בת,א ולומדת בירושלים - אמורה לחזור מהטיסנה ישר ללימודים . אשמח לקנות לך אם לא יקפוץ על זה מישהו אחר . ובכל אופן אבדוק עם מישהח אתיופיעת אם יש לקנות את זה בארץ . חלי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. מבקש קפה אתיופי מאלו שחוזרים מאתיופיה תגובה ל - 2 01/01/2008 18:27 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
היי חלי
קודם כל תהני המון באתיופיה- מדינה נהדרת, אנשים ענווים, קפה פנטסטי ופירות אורגניים. חייתי שם 8 חודשים לפני 4 שנים. אם תרצי גם עזרה במידע אשמח.

אין למצוא את המותגים האלו בארץ- לפחות לא בחנויות האתיופיות בירושלים. לעומת זאת בירות אתיופיות כן ניתן למצוא בארץ.
הקפה שמוכרים בארץ הוא קפה גרגרים ירוק שיש לקלות ולטחון - זה גם קפה לא רע. אבל אני מעדיף את המוכן. זה גם מה שאמרו לי האתיופים

אל תשכחי באתיופיה לבקר את ד"ר ריק

הוקוספוקוס
אלכס
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. מבקש קפה אתיופי מאלו שחוזרים מאתיופיה תגובה ל - 3 03/01/2008 22:33 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  cifnao לא מחובר cifnao  משתמש בינוני 88 הודעות עד כה
1.איך אתה מכיר את ד"ר ריק?
2. אם אפשר, מה עשית שם 8 חודש? היכן?
3. אין מצב שאתיופים אמרו לך שהם מעדיפים את הקפה הטחון והמוכן מאשר את הבונה (הגרגרים הירוקים).
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. מבקש קפה אתיופי מאלו שחוזרים מאתיופיה תגובה ל - 4 03/01/2008 23:48 לתגובה קודמת
זה הלינק לסיפור שלי שמזכיר גם את ד"ר ריק הודס, אחד מל"ו צדיקים באתיופיה
http://www.hug.co.il/magazine_read.asp?id=482

אין כמו בונה אבל, בעיקר מקיאטו

הוקוספוקוס
אלכס
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:רכב שכור - פה או בדרום אפריקה?
להודעה הבאה:אתיופיה, עמק האומו

שאלות נפוצות: אפריקה - דרום

שאלות נפוצות: אפריקה - צפון

שאלות נפוצות - כללי

שאלות נפוצות: אפריקה - מזרח

דיברנו על זה בפורום

מידע נוסף

שאלות נפוצות: איי סיישל ומדגסקר

חיפוש מהיר