כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. תזונה בשבוע סקי 03/01/2008 17:47 לתגובה הבאה
דודי חיימוב דודי חיימוב לא מחובר דודי חיימוב  משתמש פעיל 208 הודעות עד כה
ידוע שפחמימות הן מקור לאנרגיה במהלך פעילות ספורטיבית ובשבוע מאומץ על אחת כמה וכמה , שתי שאלות לי בנושא למי שיודע :
1)אם למישהו יש בעיה עם קמח לבן ותפוחי אדמה , מה הם מקורות המזון לפחמימות בהנחה שלא יוכל למצוא במלון או באתר הסקי פסטה מקמח מלא ואו לחם מחיטה מלאה.
2)מתי כדאי לצרוך פחמימות? בארוחת הבוקר? בארוחת הערב לאחר יום הגלישה? או תוך כדי בצהרים למשל .

תודה מראש למשיבים ואם יש למישהו בעיה דומה אשמח לקבל מידע רלוונטי .

תודה מראש

דודי

צירוף מיקרים הוא הדרך של אלוהים להשאר אנונימי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. תזונה בשבוע סקי תגובה ל - 1 03/01/2008 19:18 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  skido לא מחובר skido  משתמש מתחיל 31 הודעות עד כה
היי דודי,
ללא ספק שבוע סקי שבוע מאומץ וצריך להקפיד על התזונה
אני נוקט בדיאטה קבועה לשבוע הסקי וזה מוכיח את עצמו כל פעם מחדש
פשוט השבוע טס לי בלי בעיות רעב היעדר אנרגיה ללא תחושת זמן ריחוף צרוף ןלעיתים אובדן קשר עם המציאות

פחמימות אני נוהג לצרוך ממשקה ארומטי עתיר אנרגיה המכונה לעיתים בירה מגיע בקפסולות של 330CC 500CC והמהדרים משתמשים ב 1000CC

חלבונים אני צורך מאותו מוצר וכנ"ל שומנים

אבל רצוי להעשיר את התפריט בפירות ולכן להקפיד לאכול את פלח התפוז או הלימון מיד אחרי הטקילה - מומלץ בערב
אפשר גם משקה ענבים המכיל נוגדני חימצון מרלו, קברנה או שיראז ומי שהפרוטה בכיסם מתהדרים בקיאנטי

צריך כמובן לשמור על תזונה נכונה 3 פעמים ביום ועוד 3 פעמים באפר'ה סקי ועוד מספר פעמים לא מוגבל של 3-6 פעמים בערב
האכלנים הרציניים נוטים לסיים את ארוחת הערב הזו בדיוק בזמן שארוחת הבוקר שלמחרת מתחילה

שיהיה בתיאבון - והכי חשוב לא לשכוח לשתות כי בסקי אפשר להתייבש בלי להרגיש
skido
Very Happy

סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. תזונה בשבוע סקי תגובה ל - 2 03/01/2008 21:24 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
savionas savionas לא מחובר savionas  משתמש מתחיל 12 הודעות עד כה
כל הכבוד skido עכשיו אני יודע בידיוק מה צריך לאכול בשבוע סקי.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. icon12.gif  שכחתם עגל נמוך - מקור מזון עתיר פחמימות ואנרגיה תגובה ל - 3 03/01/2008 21:30 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  אלכס לא מחובר אלכס  משתמש בינוני 126 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. תזונה בשבוע סקי תגובה ל - 1 03/01/2008 21:47 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  opher לא מחובר opher  משתמש פעיל 831 הודעות עד כה
מעבר להצעות הנכונות של סקידו יש לי בכל זאת 2 הצעות:
א. אורז, ומאחר שאתם בצפון איטליה היו סמוכים ובטוחים שהריזוטו יגיע גם עם מנת חלבונים ושומנים מצורפת בצורת רוטב מבוסס חמאה.
ב. ושוב מאחר שזה צפון איטליה - פולנטה.
מעבר לכך, באיטליה בדרך כלל כן ניתן למצוא מוצרים מקמח מלא - פשוט לחפש את המילה Integrale על האריזה או לציין אותה כשמבקשים לחם/בריוש/פסטה וכד'. מבחינת מועד כמה שזכור לי מומלץ לאכול את הפחמימות בערב קודם.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. לא תזונאי - ידע אישי תגובה ל - 1 04/01/2008 01:00 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מסלול אדום מסלול אדום לא מחובר מסלול אדום  משתמש פעיל 1439 הודעות עד כה
לגבי צריכת פחממות: הפחממות הן הדלק לשרירים בזמן מאמץ. לכן חשוב לצרוך אותן לפני פעילות מאומצת, קרי בארוחת בוקר וצהריים בעיקר. חשוב לאכול פחממות שזמן העיכול/הפירוק שלהן איטי שכן אז הן זמינות לגוף לאורך כל זמן המאמץ וגם מספקות תחושת שובע. פחממות איטיות נמצאות בקמח מלא למשל.
לעומת זאת אין לצרוך פחממות מהירות שמתפרקות מהר, נספגות והופכות לשומן עוד לפני המאמץ, אינן זמינות כשצריך אותן וגם לא יכולות לספק תחושת שובע. פחממות מהירות הן הסוכרים והשוקולדים למינהם ועוד.
בערב עם סיום המאמץ (ואפשר גם בארוחת צהריים) הכי חשוב לאכול חלבונים (כמה עשרות גרמים) על מנת לתת לשריר לבנות את עצמו מחדש (מומלץ לאכול בשר). יחד עם זאת תהליך בנית השריר מצריך סוכרים/פחממות בנוסף לחלבונים. לכן גם בארוחת ערב חשוב לצרוך פחממות (למרות שעיקר הארוחה - חלבונים).
ספגטי בולונז - דוגמא למאכל משולב חלבונים ופחממות.

- מ.א.

Save Earth! Reduce, reuse, recycle
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. לא תזונאי - ידע אישי תגובה ל - 6 04/01/2008 10:40 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
powder powder לא מחובר powder - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 1707 הודעות עד כה
מה שאתה כותב נכון לגבי תזונה במהלך אימונים ופעילות ספורטיבית שגרתית. בשבוע סקי שהוא מאמץ מרוכז ואינטנסיבי יותר (תלוי כמובן בכמה שעות גולשים, באיזו מהירות וכו') כדאי לעבור לכיוון של "העמסת פחמימות". העמסת הפחמימות הומצאה על ידי הרץ האנגלי רוג'ר בניסטר (שרץ את המייל מתחת ל4 דקות, זה היה הישג אדיר, אז) ושהיה גם רופא. הרעיון הוא לבנות לגוף מאגרים גדולים יותר של אנרגיה זמינה על ידי צריכת יתר של פחמימות לפני המאמץ -בערב שלפני המאמץ ( ויש המנסים להנס למשטר של העמסת פחמימות מספר ימים לפני המאמץ). שיטה זו עדיין מיושמת על ידי רצי מרתון, רוכבי אופניים כו'. ממציא השיטה שמר עליה בסוד עד שלהי הקרירה, ואחרי שגילה אותה הצטער וטען שאם לא היה מפרסם אותה היה יכול להשאר תחרותי עוד מספר שנים.

!Let it Snow
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. משעשע... תגובה ל - 7 04/01/2008 15:56 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  Jean Baptiste Joseph Fourier לא מחובר Jean Baptiste Joseph Fourier  משתמש מתחיל 28 הודעות עד כה
סקי (DOWNHILL) הוא ספורט שאם מבצעים אותו נכון לא כרוך במאמץ.
הרי זקנים בני שבעים גולשים יום שלם.
צעירים גולשים שבוע ויותר מבוקר עד ערב.
לשם השוואה, מעטים מסוגלים לרוץ, לרכוב או לשחות משמונה וחצי עד ארבע וחצי.
מסקנה - סקי נקרא ספורט ולא היא.
כל הטחינה כאן על תזונה מגוחכת. תאכל רגיל כמו בארץ ותהייה בריא.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. אוכל שלג תגובה ל - 8 04/01/2008 16:16 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
המכור המכור לא מחובר המכור  משתמש פעיל 397 הודעות עד כה
אני לא יודע על מה אתם מדברים. אני כל חופשה עושה דיאטה בעל כורחי. אוכל שלג כל היום ,או בזמן נפילות או בסיבובים כאשר אני לשכב לתוך הסיבוב ואוסף אנרגיה על הדרך.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. משהו שמצאתי באינטרנט תגובה ל - 9 04/01/2008 19:00 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מיכאל מיכאל לא מחובר מיכאל  משתמש פעיל 727 הודעות עד כה
אתגרתם אותי, ומאחר ואזדקק לשאלות בעצמי בעוד שבועיים ( Laughing ) גיגלתי את הנושא ומצאתי מאמר של תזונאית:

במהלך חופשת הסקי, יש צורך בתזונה המותאמת לפעילות שאנו מבצעים בכל חלק ביום.
לפני הסקי. בדרך כלל בעת חופשת סקי מתחילים את הפעילות הספורטיבית בשעות הבוקר, מיד לאחר שאוכלים ארוחה גדולה במלון או באכסניה. חשוב מאד שהארוחה תתבסס בעיקר על פחמימות. מומלץ, אם אפשר, פחמימות עשירות בסיבים תזונתיים או קמח מלא בתוספת מעט חלבון לא עשיר בשומן.
עדיף לאכול ביצה וחלב על פני גבינות שמנות, נקניקים, חמאה וקרואסונים. ארוחה של דגני בוקר עשירים בסיבים יכולה להיות פיתרון נהדר לכל מי שרוצה לאכול מזון מזין אך לא כבד בארוחת הבוקר לפני הפעילות. זהו גם פיתרון טוב למי שלא רגיל לאכול הרבה מוקדם בבוקר, ובכל זאת רוצה לדאוג לגופו לקראת יום הפעילות הארוך. .
במידה שיש פער של שעה וחצי ויותר מסיום ארוחת הבוקר ועד תחילת הפעילות, מומלץ לאכול עוד מעט פחמימות סמוך לתחילת הפעילות עצמה. אפשר לקחת לדרך מאכלים כמו פירות טריים או יבשים, קרקרים או דגני בוקר שיוכלו לספק אנרגיה בצורה מהירה וזמינה בתחילת הפעילות.
תוך כדי הפעילות. פעילות הסקי בנויה אמנם מפעילות בהפוגות: גולשים למטה, עולים למעלה וחוזר חלילה, אך למרות שהפעילות אינה אינטנסיבית כל הזמן, מדובר בשעות רבות של מאמץ גופני מצטבר וחשוב "לתדלק" את הגוף, במידה הנכונה, במהלך הפעילות על מנת לשמור על רמת אנרגיה גבוהה לאורך כל שעות הפעילות.
מומלץ להצטייד בכיסים של חליפת הסקי במזון יבש, עשיר בפחמימות כמו טיפי אנרגיה, פירות יבשים או קרקרים יבשים ול"נשנש" מזון זה כל שעה עד שעה וחצי במהלך הפעילות.
כאמור, חשיבות השתייה במהלך הסקי רבה מאוד, היות וקצב ההתייבשות ואיבודי הנוזלים במהלך הפעילות הגופנית גבוה. חובה להקפיד על שתייה רבה של מים במהלך הפעילות - לפחות חצי ליטר עד ליטר מים עבור כל שעת פעילות.
לאחר הסקי. מיד בסיום הסקי, חשובה הקפדה על שתייה רבה להחזרת הנוזלים שאבדו בפעילות. כמו כן, מיד לאחר הורדת ציוד הסקי, מומלץ לשתות כוס גדולה של מיץ ולאכול פרי או שניים, חופן גדול של דגני בוקר שאינם עשירים במיוחד בסיבים (אין צורך בחלב) או כריך עם ריבה/דבש במטרה ל"נשנש" פחמימות זמינות
יש לאכול ארוחה מסודרת, הכוללת חלבון ופחמימה לפי 'עקרון ההצלבה' -כלומר, שילוב של חלבונים ופחמימות תוך 45 דקות מסיום הסקי.
חשוב מאוד לאכול ארוחה בזמן זה היות והוא מהווה "חלון ההזדמנויות" שאכילה בו מאפשרת בנייה חוזרת של השריר שנהרס בזמן הפעילות בצורה טובה יותר. בנייה מרבית של השריר לאחר האימון תסייע בפיתוח אחוז השרירים בגוף, הורדת אחוז השומן ושיפור הכושר הגופני בהשפעת האימון.
ארוחה חמה טובה יכולה להכיל בשר לסוגיו בשילוב עם אורז, תפוחי אדמה או פסטה וירק מבושל. במידה ואי אפשר לאכול ארוחה גדולה הכוללת חלבון ןפחמימה במסגרת חלון ההזדמנויות בשל אילוצי המקום בו מתארחים, יש לנסות ולהקפיד על אכילה של כריך עשיר בחלבון (גבינה, טונה, או פסטרמה) או קערה גדולה של דגני בוקר עם חלב.
החשוב הוא להקפיד על התזמון ולא לפספס את חלון ההזדמנויות, גם אם מדובר בנסיעה ארוכה מאתר הגלישה ועד המלון או האכסניה וגם אם יש אילוצים אחרים הקשורים להסדרי המקלחת או שעות הפעילות של חדר האוכל או המסעדות במקום.
בשארית היום אם אתם מתכננים לחזור לגלוש פעם נוספת באותו היום, למשל אחר הצהרים - הקפידו לאכול שוב, כחצי שעה לפני הפעילות, מעט פחמימות, כמו לפני אימון הבוקר.
גם אם אינכם מתכוונים להמשיך לגלוש באותו היום, זכרו כי למחרת יש יום פעילות נוסף וצריך לעזור לגוף להתאושש במהירות האפשרית לקראת היום הבא. לכן, גם לאחר הארוחה המרכזית של "חלון ההזדמנויות", חשוב להמשיך לאכול כל שלוש שעות אחרי הפעילות, על מנת לאפשר לגוף להתאושש בצורה הטובה ביותר מהעומס הגבוה בסקי.
צריך לזכור כי מילוי אופטימלי של מאגרי הגליקוגן איננו יכול להתרחש בארוחה אחת (גם אם אכלנו הרבה פסטה או אורז).
חשוב להמשיך לשלב ארוחות לפי 'עקרון הטפטוף' - משמע, "טפטוף" של ארוחות קטנות על פי 'עיקרון ההצלבה' (שילוב של פחמימות וחלבונים) גם בשעות שלאחר הפעילות.
ועוד טיפ חשוב- למרות שמדובר בחופשה, במהלך היום יש פעילות גופנית רבה הדורשת תשומת לב לבחירה נכונה של המזונות. לכן, נסו לא להתפתות למזון עשיר בשומן, ממתקים ועוגות המתקשרים אצל רובינו לאוכל המתאים לחופשות ונסיעות לחו"ל.

ממקום אחר - התועלת באכילת שלג כתחליף לשתיית נוזלים אינה קיימת. לפי יאיר קרני, 10 ס"ל שלג הופכים ל-1.5 ס"ל מים. הגוף מבזבז הרבה אנרגיה בחימום הדבר הקפוא והבאתו לטמפרטורה שמערכת העיכול יכולה לסבול.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. icon12.gif  לא לאכול את השלג הצהוב!!! תגובה ל - 9 04/01/2008 21:22 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  .אמיר לא מחובר .אמיר  משתמש בינוני 77 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
12. משעשע... תגובה ל - 8 04/01/2008 22:31 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
לא בדיוק. אפשר לעשות סקי ברגוע, לאט, הרבה הפסקות, מסלולים מתונים ואז באמת שאין בעיה מיוחדת. אבל אפשר גם להשקיע מאמץ ניכר אם גולשים בצורה אגרסיבית, מסלולים קשים וכד' ואז המאמץ הופך לכן משמעותי.
גם רכיבת אופניים אפשר לעשות לאט ובסבבה, במישור, ואז אין כמעט מעמץ או שאפשר לרכב בקצב רצחני ולשרוף 3000 קלוריות לשעה.
בסופו של דבר, ההמלצה של סקידו נראית לי הפרקטית ביותר.

!Let it Snow
סמן להדפסה   הוספת תגובה
13. אני מסכים עם skido אלכוהול אלכוהול ועוד אלכוהול! תגובה ל - 2 06/01/2008 14:02 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  TomerSi לא מחובר TomerSi  משתמש בינוני 104 הודעות עד כה
וזה בגלל האולקוס, אחרת אני לא הייתי נוגע בזה...
Laughing Cool Razz Very Happy Twisted Evil
חוץ מזה שהרבה יותר נעים לגלוש אחר הצהריים אחרי ארוחת צהריים עם שתיים שלוש כוסות בירה....
סמן להדפסה   הוספת תגובה
14. ואפשר אולי גם.... תגובה ל - 12 06/01/2008 14:31 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אפשר אולי סתם להנות בלי לחשוב על תזונה, כושר, קלוריות,כלכלה, פוליטיקה, לא יודע מה עוד. סתם לשחרר את הראש מכל השטויות, להסתכל על הנוף המדהים,לנשום אויר נקי, לראות אנשים נחמדים ואדיבים מסביב, ולא לחשוב על כלום?פשוט להנות?פשוט לגלוש?לנוח, לשתות הרבה בירה לדבר עם גולשים אחרים ושוב לגלוש. לא שמעתי שמישהו שגלש נפגע כתוצאה מתת תזונה או מחסור בחלבון,פחמימות או שד יודע מה עוד.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
15. ואפשר אולי גם.... תגובה ל - 14 06/01/2008 17:40 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  Jean Baptiste Joseph Fourier לא מחובר Jean Baptiste Joseph Fourier  משתמש מתחיל 28 הודעות עד כה
הוא אשר אמרתי. צודק במאה אחוזים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
16. ואפשר אולי גם.... תגובה ל - 15 06/01/2008 22:40 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
דודי חיימוב דודי חיימוב לא מחובר דודי חיימוב  משתמש פעיל 208 הודעות עד כה
תודה רבה לכל המשיבים הרציניים ובעלי חוש ההומור , שוב הוכחתם שיש המון כוח ידע ורצון לעזור לחברי הפורום כל הכבוד .
אלכס וגוזף או איך שקוראים לך חבל שיש לכם בעיה בהבנת הנקרא אחרת לא ברורה לי התשובה שלכם .

ושוב תודה

דודי

צירוף מיקרים הוא הדרך של אלוהים להשאר אנונימי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
17. דודי,פשוט תהנה ותאכל מה שבא לך תגובה ל - 16 07/01/2008 08:04 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
18. רוג'ר בניסטר תגובה ל - 7 07/01/2008 12:46 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
לפי ויקיפדיה, בניסטר פרש בסיומה של אותה עונה בה קבע את השיא (שנשבר לאחר חודש ע"י ג'ון לנדי) לטובת לימודי הרפואה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
19. תאכל משהו בנאדם תגובה ל - 10 07/01/2008 14:15 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  skido לא מחובר skido  משתמש מתחיל 31 הודעות עד כה
תגיד לי כמה אתה אוכל ? קיבלתי כאב בטן מלקרוא את ההודעה שלך
עושה רושם שאתה לא אוכל רק שאתה נושם - או שלמר קרני יש פיתרון איך נושמים תוך כדי לעיסה

וואלה נראה לי יקר לנסוע עד לאוסטריה בשביל לאכול את עצמי לדעת

אולי זה אירוני או צירוף מקרים נדיר ומשעשע - התמונה ששמת מאוד מסתדרת עם גוף ההודעה (במקרה או בכוונה?) ...

אני נורא מתחבר למה שכתב אלכס - וואלה סע תעשה חיים תאכל כשתהיה רעב - כל התכנון הזה והמשמעת הזו - זה אנטי תיזה למושג חופשה

ועוד דבר אני אחרי ארוחה בד"כ מרביץ סיגריה - לפי ההמלצה שלך זה חצי פאקט עד הצהרים (רק מהניקוטין אני אהיה שבע)

חופשה נ(ט)עימה
skido
סמן להדפסה   הוספת תגובה
20. רוג'ר בניסטר תגובה ל - 18 07/01/2008 16:12 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אין לי זמן לבדוק, אבל נשמע לי מוזר. אני לא רוצה לךריב עם ויקיפדיה Razz אבל אני בטוח שבניסטר עוד הספיק לנצח את לנדי במספר הזדמנויות, אז הוא בטח לא פרש מיד אחרי שבירת השיא. חוץ מזה שהוא היה לקראת סיום הלימודים כששבר את השיא. לא זוכר בדיוק את כל הפרטים (היה לי פעם את הספר האוטוביוגרפי שלו), אבל אני בטוח ב100% שלא פרש אחר שבירת השיא

!Let it Snow
סמן להדפסה   הוספת תגובה
21. רוג'ר בניסטר תגובה ל - 20 07/01/2008 20:08 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
לפי ויקי - הוא ניצח את לנדי באותה עונה באליפות האימפריה הבריטית בפיניש, ניצח באליפות ארופה ופרש. מאתר אחר:

Bannister's opportunity came on May 6, 1954, in a meet at Oxford, with Bannister competing for the British Amateur Athletic Association. He had arranged for his friends Chris Chataway and Chris Brasher to set the pace for the first laps so he completed the first three quarter-mile laps in under three minutes. Finishing the last lap in less than a minute, Bannister broke the tape and collapsed as the announcer delivered his time to the cheering crowd: 3:59.4. The unbreakable record had been broken. At age 25, Roger Bannister had made history.

Within a month, the Australian runner John Landy had broken Bannister's record, but Bannister had the satisfaction of besting Landy at that summer's British Empire Games in Vancouver. In a race billed as "The Mile of the Century," both runners beat the four minute time, but Bannister came in first at 3:58.8 to landy's 3:59.6. Later that year, Roger Bannister was awarded the Silver Pears Trophy, bestowed annually for the outstanding British achievement in any field. He also secured the European title in the 1500 meter before retiring from competition.

דרך אגב, פאודר - אם שמת לב, אחד המושכים של בניסטר היה כריס צ'טווי, רץ מעולה בזכות עצמו (גם שיאן עולם ב-5000 מ'), שהיה מעורב באחת הריצות הגדולות של כל הזמנים. כוונתי כמובן לגמר האולימפי ב-5000 מ' באולימפיאדת הלסינקי, בה היה שלישי 150 מ' לסיום אחרי אמיל זטופק ואלן מימון מצרפת, ונפל למסלול מ"פיסקלע" של אחד מיריביו. צ'טווי קם וסיים חמישי. אכן רוח ספורט למופת.
זטופק.jpg
זטופק.jpg(גודל:4.64KB)

סמן להדפסה   הוספת תגובה
22. רוג'ר בניסטר תגובה ל - 21 07/01/2008 23:14 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מהציטוט של ויקי אני מבין שהוא זכה גם באליפות אירופה אבל לא זה לא אומר מתי זה התרחש בקריירה. מילא, אין טעם להפוך את זה לדיון על הבנת הנקרא.
אבל, אגב רוח ספורטיבית, לאחר שבירת השיא של 4 הדקות, היה דיון די סוער לגבי השימוש ברצים "מושכים" שתפקידם לרוץ בקצב מטורף ולפרוש ובכך לעזור לרץ העיקרי לשמור על קצב מהיר. בסופו של דבר הוחלט שזה לא ספורטיבי וכיום אסור לקבוע שיא בצורה כזאת. מה שמעלה את השאלה האם שבירת השיא לא שייכת בעצם ללנדי?

!Let it Snow
סמן להדפסה   הוספת תגובה
23. רוג'ר בניסטר תגובה ל - 22 08/01/2008 07:26 לתגובה קודמת
שתי הערות:
אחת - כל המושכים של בניסטר סיימו את הריצה.
השניה - בגלל ההישג של בניסטר והעובדה שלנדי רץ באוסטרליה, לא היו הרבה פרסומים על הריצה שלו. אבל חיטטתי באינטרנט ומצאתי כתבה מאותה תקופה, ומסתבר שכריס צ'טאווי היה המושך גם של בניסטר ולאחר חודש - גם של לנדי בריצת השיא.
כמובן שבתחרות המפורסמת ביניהם, בה בניסטר ניצח, שניהם ירדו מהארבע דקות ללא מובילים.

ואני מתנצל בפני כל הגולשים שלא מבינים מה הטמבלים האלה (ולמצער - הטמבל הנוכחי) מבלבלים להם את המוח עם שטויות
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה הבאה:ד"ש לכולם מחברינו הגולשים בארה"ב בשעות אלו ממש