כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. איזה פריט ציוד, עשה לכם את הטיול? 05/01/2008 10:53 לתגובה הבאה
ירון ה. ירון ה. לא מחובר ירון ה. - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 1997 הודעות עד כה
בדיוק לפני שבוע, בעודי מטייל באזור רמת הנדיב,בזכרון יעקב, בזמן הפסקת צהריים, שלפתי את הכהליה שלי והכנתי לנו תה.

את הכהליה הזו קיבלתי במתנה לפני שמונה שנים כמעט, לפני הטיול שלי לאוסטרליה, ואני חייב לציין,שבשניה האחרונה לפני סגירת התרמיל, עוד התלבטתי אם לקחת אותה.

מאז הכהליה הזו הייתה הפריטה הכי חשוב בתרמיל שלי, באוסטרליה השתמשתי בה כדי לבשל באופן יום יומי (אם לא בערכה כולה,אז רק בסירים,אבל ככלל,כמעט כל יום).
היא ליוותה אותי גם באירלנד,וחבר טוב לקח אותה איתו לאיסלנד (ושם בה דלק,במקום אלכוהול).
וכמובן, בארץ,אין טיול שאני לא סוחב אותה איתי.

יש לכם גם פריט כזה? משהו שעושה לכם את ההבדל בין טיול רגיל לטיול משודרג? שרשרו, שנלמד כולנו.

[עודכן ב:21 ינואר 2008 06:32:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. איזה פריט ציוד, עשה לכם את הטיול? תגובה ל - 1 07/01/2008 21:23 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תומרל תומרל לא מחובר תומרל  משתמש פעיל 166 הודעות עד כה
פריט אחד מבין פריטי החובה קשה מאוד לבחור, אם אתה מכריח אותי לבחור פריט אחד ומיוחד, אני מעדיף לבחור חומר אחד ומיוחד.

החומר הוא POLARTEC POWER STRECH שהוא הבד "פליס" הטוב ביותר לדעתי.

יש לי חולצה ומחמם צוואר מהחומר הזה ועליהם אני בונה ורק עליהם בטמפ' שהם עד לאפס. העמידות הגבוה יחסית ברוח של החומר מאפשרת לו להיות קל יותר ומחמם יותר מפליס רגיל והגמישות שלו עושה אותו נוח בצורה בלתי רגילה.

מצחיק שדווקא הדברים הכי טובים שלי הגיעו מתחתית הקופסא בעודפים, אבל אולי בגלל זה אני מחטט שם כל פעם מחדש מחפש את המציאה הבאה.

יש לי עוד כמה פריטים שאני לא הייתי מוותר עליהם אבל אמרת אחד.

לא ברור לי עניין השדרוג אבל הפריטים האלה הם בהחלט בגדל DONT LEAVE HOME WITHOUT IT .
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. איזה פריט ציוד, עשה לכם את הטיול? תגובה ל - 2 09/01/2008 02:30 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  s k לא מחובר s k  משתמש בינוני 140 הודעות עד כה
האמת שאין לי פריט ציוד בלעדי "שעשה לי את הטיול" כל טיול היה לו איזשהו פריט שעשה לי שדרוג או מיקם אותי אחרת לאחר רכישתו...ואני מתנצל מראש אם לא לכך הייתה כוונת המשורר.

בדרא"מ זה היה האוהל שרכשנו שם ואיפשר לנו לינה במקומות מדהימים ברחבי היבשת.
10 ימים של שכרון חושים היו הנסיעה בקרטרה אוסטרל וכל לילה לישון במקום אחר, לצד אגם, במרומי הר...וכמובן בטרקים של היבשת שהאוהל מכוסה כמה ס"מ של שלג Razz .

באפריקה הייתי אומר כי המצלמה שרכשתי בנפאל עם זום 300 הייתה הדבר, איך אפשר לחזור מהיבשת השחורה שלי איזה 15 סרטי צילום כמו צלם נשיואל ג'אוגרפיק ידוע?

לאחר מכן זו הייתה הכהליה שאיתה בשלתי עד היום מאות פעמים, ואיפשרה לי חופש פעולה. אפילו בזמן שהייתי כבר עם ילד וישנו באיזה מוטל, הידיעה שתמיד אפשר להתארגן בחדר על ארוחת ערב משובחת והילד יכול להמשיך לישון.

מקלות הליכה, דומני שזה פריט שמעבר לתרומה שלו בהקלת ההליכה והנשיאה מיקם אותנו, גם אם רק תודעתית, יחד עם כל מיני טרקרים אירופאים קלי צעד.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. תאלצו לסלוח לי תגובה ל - 1 09/01/2008 09:51 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
גיל גיל לא מחובר גיל - צוות למטייל ברשת  משתמש פעיל 4891 הודעות עד כה
הפריט שלי היה הרבה פחות גרנדיוזי: אטמי אוזניים!

כן, אני ממליץ לכל מי שנוסע ליבשת השחורה לקחת איתו זוג כזה, אם הוא הולך להיות בעיר ולא רק בטבע. הלקח נלמד אחרי שמדי לילה בשלוש וחצי היה מתחיל הכלב בבית ליד לרדוף אחרי הקופים שחיו על העץ בבית שלי. וכן, זה כיף כמו שזה נשמע... Very Happy
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. מקלות הליכה. תגובה ל - 1 10/01/2008 12:31 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  YGH לא מחובר YGH  משתמש פעיל 1594 הודעות עד כה
האיצו לי את המהירות, שמרו לי על הברכיים ומאפשרים לי גם היום לטייל טיולים רציניים בלי נזק.
בהחלט עשו לי את הטיול.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. איזה פריט ציוד, עשה לכם את הטיול? תגובה ל - 1 12/01/2008 22:02 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
tomer segev tomer segev לא מחובר tomer segev  משתמש מתחיל 17 הודעות עד כה
Low-Alpine: Power Stretch - Neck gaiter

אין ספק שזהו המוצר החיוני ביותר שלקחתי לרוב הטיולים או המקומות שהיתי בהם.

מדובר במחמם צוואר של Low-Alpine מבד Power Stretch של Polartec.
בזכות אטימות גבוהה לרוח ויכולת נשימה טובה מאוד, המחמם צוואר הזה מושלם לטיולים בנגב, טיפוס, ריצות לילה חורפיות במדבר, סקי/סנובורד וסתם לטיולים חורפיים בסופי שבוע.

אני לא זז מהבית בלעדיו, ולדעתי הוא (והוא בלבד) הציל אותי מהתקררות פעמים רבות.

בשל יכולת הנשימה הגבוהה שלו, ניתן לשים אותו מהצואר ועד מתחת לאף, ועדיין לנשום בנוחות. כך הוא דואג לחמם את האוויר לפני שהוא נכנס לראות (חשוב במיוחד בתחילתה של ריצת לילה במזג אוויר קר מאוד).

כמו כן, הפריט יכול לשמש ככובע מצויין כשקר, והכי חשוב - מגן אוזניים מושלם!!!

חובה בכל תיק!!! בכל הרצינות!!!
מצורפות תמונות ממגוון הפעעיליות שהפריט הנהדר הזה עוזר כל כך בהם

P2181546.JPG P8160090.JPG
P2181546.JPG(גודל:15.93KB)P8160090.JPG(גודל:13.76KB)

סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. איזה פריט ציוד, עשה לכם את הטיול? תגובה ל - 6 12/01/2008 22:05 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
עוד 2 תמונות - שימו לב לשימושים השונים
PA050703.JPG PC162664.JPG
PA050703.JPG(גודל:15.73KB)PC162664.JPG(גודל:12.57KB)

סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. איזה פריט ציוד, עשה לכם את הטיול? תגובה ל - 7 12/01/2008 22:33 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
וכמובן קישור לאתר היצרן Very Happy
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. שלום לך באמת.... תגובה ל - 8 13/01/2008 10:21 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  s k לא מחובר s k  משתמש בינוני 140 הודעות עד כה
ברוך השב... Smile
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. icon12.gif  שלום לך באמת.... תגובה ל - 9 14/01/2008 21:05 לתגובה קודמת
תודה תודה!

ברוכים הנמצאים!
סמן להדפסה   הוספת תגובה