| 1. איזה פריט ציוד, עשה לכם את הטיול? |
05/01/2008 10:53  |
 |
ירון ה. - הנהלת הפורום |
2010 הודעות עד כה |
|
|
בדיוק לפני שבוע, בעודי מטייל באזור רמת הנדיב,בזכרון יעקב, בזמן הפסקת צהריים, שלפתי את הכהליה שלי והכנתי לנו תה.
את הכהליה הזו קיבלתי במתנה לפני שמונה שנים כמעט, לפני הטיול שלי לאוסטרליה, ואני חייב לציין,שבשניה האחרונה לפני סגירת התרמיל, עוד התלבטתי אם לקחת אותה.
מאז הכהליה הזו הייתה הפריטה הכי חשוב בתרמיל שלי, באוסטרליה השתמשתי בה כדי לבשל באופן יום יומי (אם לא בערכה כולה,אז רק בסירים,אבל ככלל,כמעט כל יום).
היא ליוותה אותי גם באירלנד,וחבר טוב לקח אותה איתו לאיסלנד (ושם בה דלק,במקום אלכוהול).
וכמובן, בארץ,אין טיול שאני לא סוחב אותה איתי.
יש לכם גם פריט כזה? משהו שעושה לכם את ההבדל בין טיול רגיל לטיול משודרג? שרשרו, שנלמד כולנו.
[עודכן ב:21 ינואר 2008 06:32:]
|
|
|
|
| 2. איזה פריט ציוד, עשה לכם את הטיול? תגובה ל - 1 |
07/01/2008 21:23   |
|
|
פריט אחד מבין פריטי החובה קשה מאוד לבחור, אם אתה מכריח אותי לבחור פריט אחד ומיוחד, אני מעדיף לבחור חומר אחד ומיוחד.
החומר הוא POLARTEC POWER STRECH שהוא הבד "פליס" הטוב ביותר לדעתי.
יש לי חולצה ומחמם צוואר מהחומר הזה ועליהם אני בונה ורק עליהם בטמפ' שהם עד לאפס. העמידות הגבוה יחסית ברוח של החומר מאפשרת לו להיות קל יותר ומחמם יותר מפליס רגיל והגמישות שלו עושה אותו נוח בצורה בלתי רגילה.
מצחיק שדווקא הדברים הכי טובים שלי הגיעו מתחתית הקופסא בעודפים, אבל אולי בגלל זה אני מחטט שם כל פעם מחדש מחפש את המציאה הבאה.
יש לי עוד כמה פריטים שאני לא הייתי מוותר עליהם אבל אמרת אחד.
לא ברור לי עניין השדרוג אבל הפריטים האלה הם בהחלט בגדל DONT LEAVE HOME WITHOUT IT .
|
|
|
|
|
| 4. תאלצו לסלוח לי תגובה ל - 1 |
09/01/2008 09:51   |
 |
גיל - צוות למטייל ברשת |
4959 הודעות עד כה |
|
|
הפריט שלי היה הרבה פחות גרנדיוזי: אטמי אוזניים!
כן, אני ממליץ לכל מי שנוסע ליבשת השחורה לקחת איתו זוג כזה, אם הוא הולך להיות בעיר ולא רק בטבע. הלקח נלמד אחרי שמדי לילה בשלוש וחצי היה מתחיל הכלב בבית ליד לרדוף אחרי הקופים שחיו על העץ בבית שלי. וכן, זה כיף כמו שזה נשמע...
|
|
|
|
|
| 6. איזה פריט ציוד, עשה לכם את הטיול? תגובה ל - 1 |
12/01/2008 22:02   |
 |
tomer segev |
17 הודעות עד כה |
|
|
Low-Alpine: Power Stretch - Neck gaiter
אין ספק שזהו המוצר החיוני ביותר שלקחתי לרוב הטיולים או המקומות שהיתי בהם.
מדובר במחמם צוואר של Low-Alpine מבד Power Stretch של Polartec.
בזכות אטימות גבוהה לרוח ויכולת נשימה טובה מאוד, המחמם צוואר הזה מושלם לטיולים בנגב, טיפוס, ריצות לילה חורפיות במדבר, סקי/סנובורד וסתם לטיולים חורפיים בסופי שבוע.
אני לא זז מהבית בלעדיו, ולדעתי הוא (והוא בלבד) הציל אותי מהתקררות פעמים רבות.
בשל יכולת הנשימה הגבוהה שלו, ניתן לשים אותו מהצואר ועד מתחת לאף, ועדיין לנשום בנוחות. כך הוא דואג לחמם את האוויר לפני שהוא נכנס לראות (חשוב במיוחד בתחילתה של ריצת לילה במזג אוויר קר מאוד).
כמו כן, הפריט יכול לשמש ככובע מצויין כשקר, והכי חשוב - מגן אוזניים מושלם!!!
חובה בכל תיק!!! בכל הרצינות!!!
מצורפות תמונות ממגוון הפעעיליות שהפריט הנהדר הזה עוזר כל כך בהם
 |
 |
| P2181546.JPG(גודל:15.93KB) | P8160090.JPG(גודל:13.76KB) |
|
|
|
|
| 7. איזה פריט ציוד, עשה לכם את הטיול? תגובה ל - 6 |
12/01/2008 22:05   |
 |