|
|
| 3. שאלה בקשר לאתרים באוסטריה תגובה ל - 1 |
06/01/2008 02:05   |
|
|
ברוב האתרים עד כמה שאני יודע אין סקי אין\סקי אוט .אבל, אני יודע שחברה אחת ידועה שיווקה דיל לזולדן במלון שנמצא על המסלולים. תנסה ליצור קשר, שמה מתחרז עם ביל. התשובה בגוף השאלה.
אם לא הבנת צור איתי קשר באי-מייל.
|
|
|
|
|
| 5. שאלה בקשר לאתרים באוסטריה תגובה ל - 1 |
06/01/2008 12:19   |
|
|
יש בהרבה אתרים מקומות כאלו, אבל רוב המלונות וחיי הלילה הם בעיירות עצמן שאינן סקי אין/אאוט.
בזולדן יש מיני כפר שנקרא Hochsölden והוא נמצא על המסלול שיורד לעיירה זולדן. זה אומר שהמלונות שם הם סקי-אין, אבל הסקי-אאוט מתבטא בזה שיורדים עם המסלול למעלית המרכזית של האתר בתחילת יום הגלישה.
נתקלתי במלונות שנמצאים ממש קרובים לסוף של מסלול היורד לעיירה ואז אפשר לומר שהם סקי-אין. זה יכול להיות שילוב טוב בין מיקום בתוך העיירה לבין הצורך בגלישה עד למלון.
אם אתה משתמש באתר האינטרנט של איזור הסקי כדי לחפש מקומות לינה, אז יש אפשרות של חיפוש לפי פרמטרים (Features), ושם אפשר לסמן סעיפים כמו "right on the ski run", או "trail entrance < 250 m" או "ski lifts distance < 250 m".
|
|
|
|
|
|
|
|
| 10. גונדולה אאוט סקי אין יש הרבה תגובה ל - 8 |
06/01/2008 22:45   |
|
לא נראה לי שמרחק של 10-20 מטר מפתח המלון לגונדולה + אפשרות לסקי אין (או למרחק של עד 50 מטר מהמלון) מעמיס יותר מידי גם על המתפנקים ביותר. כשכתבתי הרבה התכוונתי שבהרבה עיירות יש מלונות כאלה, אבל לא הרבה כאלו בכל עיירה (המחיר שלהם בהתאם).
למרות שיש דוגמאות ספורות לסקי אין-אאוט גם באוסטריה כמו הוכזולדן שהוזכרה כאן, אז כמו שהבנת דוגמאות אלה של שלוחות מהעיירה שמדרון מעליהן ומדרון מתחתיהן מנותקות מהעיירה שהיא חלק נכבד ממה שיש לאוסטריה להציע.
עושים מה שאפשר
|
|
|
|
|
| 12. שאלה בקשר לאתרים באוסטריה תגובה ל - 8 |
07/01/2008 11:51   |
|
|
באוסטריה, רוב מקומות הבילוי הם בעיירה שנמצאת בעמק. אם אתה בעיירה תוכל מקסימום לגור בתחתית מדרון ואז זה סקי-אין, ולרוב זה גם אומר שהמעלית מאוד קרובה וזה מאוד דומה לסקי-אאוט.
הדבר הזה קיים בעיירות שבהן המדרונות מגיעים ממש לתוך העיירה, ולא בכל האתרים באוסטריה (לדוגמה, במאירהופן זה לא קיים עבור החלק המרכזי של האתר)
מקומות שהם ממש סקי-אין/אאוט נמצאים מחוץ לעיירה ולפעמים גם הגעה אליהם ברכב היא בעייתית אם יורד הרבה שלג.
|
|
|
|
| 13. קיימים פה ושם סקי אין סקי אאוט תגובה ל - 1 |
09/01/2008 10:38  |
| |
Eran |
67 הודעות עד כה |
|
|
כמו שכתבו, באוסטריה אכן רוב המלונות הם לא כאלה. אבל ראיתי כמה שכן:
- בסנט אנטון יש 2-3 מלונות על המסלולים. הם גם קרובים למרכז העיירה. הם מול הפאבים Crazy kangaroo ו Mosserwirt.
- בעיירה Oberlech שמעל Lech (שתיהן בסקי פס של סנט אנטון) כמעט כל המלונות הם ממש על המסלולים.
- בעמק ה Ziller, שבו נמצאת מאיירהופן, יש כמה כמה בתי מלון גבוהים (ומבודדים...) שקרובים למסלולים, למשל קרוב לקרחון הינטרטוקס.
אני מתנצל על המידע החסר, לא רשמתי את השמות של אף אחד (יש לי כמה תמונות, אני יכול לנסות לקרוא את השם ), אבל הם קיימים .
יש גם הרבה מלונות סמוכים למעליות הראשיות, שזה גם סוג של סקי אין סקי אאוט...
לי, אגב, ממש לא הפריע השהות במלונות שהיו דווקא מרוחקים יחסית מהמעליות והמסלולים. סה"כ מדובר בכמה דקות הליכה/נסיעה בסקי בס בבוקר.
|
|
|
|