כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. מזג האויר בחרמון ומסר לסקיפי 05/01/2008 23:56 לתגובה הבאה
מסלול אדום מסלול אדום לא מחובר מסלול אדום  משתמש פעיל 1440 הודעות עד כה
ע"פ האתר של בועז דיין מזג אויר סוער במיוחד פוקד היום את קליפורניה - מה שעשוי להוריד בהרים הגבוהים עד 250 סנטימטר שלג!
אז קודם כל - לקנא באמריקאים שהשלג בא להם בכזאת קלות, אבל איך זה קשור לחרמון?
אז הנה ציטוט מהאתר:

במחקרים שונים מציינים את הקשר הקליפורני ,תיאורית הקשר הקליפורני מציינת שקיים קשר בין התעמקות אפיק רום באזור קליפורניה לבין התעמקות אפיק רום מעל מזרח הים התיכון.
בדרך כלל ההפרש בין התעמקות זו מתרחש כ-10-14 ימים לאחר מכן.הקשר הנ''ל נחקר בעשורים האחרונים וממנו עולה כי קשר זה מתרחש ב-70 מהמקרים.

אתם הבנתם את זה? אני הבנתי ש- 70% סיכוי שתוך שבועיים מזג אויר סוער בחרמון.
וכן סקיפי - אם יפתח האתר אני אשתדל לגלוש שם. אם השנה הייתי נוסע כמוך ל- 3-4 חופשות אז אפילו לא הייתי יודע לאיית את המילה חרמון (ה-"מ" הייתה מתחלפת ב-"ב") אבל בתור גולשת ותיקה שעד שנה שעברה הייתה מינימום פעמיים בשנה בחרמון - בודאי תוכלי לגלות כלפי קצת סימפטיה ולא לרדת עלי כמו שעשית באחד השירשורים האחרונים Laughing Razz

- מ.א.

Save Earth! Reduce, reuse, recycle
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. מזג האויר בחרמון ומסר לסקיפי תגובה ל - 1 06/01/2008 00:39 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  סקיפי לא מחובר סקיפי  משתמש בינוני 73 הודעות עד כה
מסלול אדום יקר
קודם כל תיקון: השנה אני נוסעת רק פעמיים ולא 3-4 פעמים(הלוואי בשנה הבאה)
ולגבי החרמון: עם המזל של שנינו, גם בלי תיכנון, עד היום נפגשנו בחניה(מכונית ליד מכונית,זוכר..) ופעם בתור למעלית ואפילו פעם בהפסקת סנדוויץ.
אז אני מאמינה שגם השנה עם כל אירופה שמאחורי, ניפגש שוב "בגיבעה הקטנה הלבנבנה בוצית משהו.." אבל הפעם אני מביאה עימי 2 שחקני חיזוק חדשים בסנובורד(בן 15+17)). וזה הולך להיות יקר..... Confused
ביי
סקיפי
פינגווינים בחרמון
פינגווינים בחרמון(גודל:7.56KB)

סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. מזג האויר בחרמון ומסר לסקיפי תגובה ל - 2 06/01/2008 09:16 לתגובה קודמת
מסלול אדום מסלול אדום לא מחובר מסלול אדום  משתמש פעיל 1440 הודעות עד כה
סקיפי היקרה - עד 120 (נסיעות)!
לגבי שחקני החיזוק - אני התחלתי את האימון בחרמון עם הנבחרת הצעירה שלי (8 ו-11) לפני שנה ונהנינו עד הגג.
בתקוה שנפגש עוד ועוד בסקי.

- מ.א.

Save Earth! Reduce, reuse, recycle
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:מחפש שותפ\ה לסקי
להודעה הבאה:שאלה ליוחנן ואדוארדו בעניין מאיירהופן