| 1. and on the 4th day |
08/01/2008 10:22  |
| Tsur |
 |
|
|
|
|
|
|
|
| 2. I have every legal right תגובה ל - 1 |
08/01/2008 11:43   |
|
To sue your ass for casing mental discomfort and anguish to me personally and all hthe other participants in this venerable forum. I'm considering a calss action.
It also qualifies as tanting - 15 yards (of snow?) and a loss of down
I hope that the only stains on Charles' sheets are from chocolade and you're not wetting your beds
|
|
|
|
|
| 4. צ'ארלס, יא מאניאק !!! תגובה ל - 1 |
08/01/2008 16:04   |
 |
eduardox |
475 הודעות עד כה |
|
|
עכשיו לכולם ברור למה אין לך זמן לנהל את הפורום...
וביננו, תגיד, איליה יודע שאתה עושה חיים?
אני אשלח לו את הלינק...
ואגב, עכשיו בלי קנאה: יופי של צילום, יופי של שלג.
מה שאני רואה זה שבארה"ב המסלולים לא נגמרים... עושים אותם רק בכפולות של 10 ק"מ.
|
|
|
|
| 5. צ'ארלס, יא מאניאק !!! תגובה ל - 4 |
08/01/2008 16:07   |
| |
סקיפי |
65 הודעות עד כה |
|
|
אחלה סרטון
תעשו חיים!
סקיפי
|
|
|
|
|
| 7. Boker Tov תגובה ל - 1 |
08/01/2008 17:20   |
| |
moguls |
581 הודעות עד כה |
|
|
Your Ex Forum Manager is still taking his beauty sleep. Looking out the window it looks like we got several more inches and the sun is shining.....and that mother f**ker is still snoring!
YALLLA ASHKAMA........POWDER DAY!!!!!!!!!!!
I am very happy to know that I am causing you guys some mental hardship.....it will stop when everyone in the forum will skip Europe for one year and come to America instead (we need your shekels)
and see how much people here love Israelis
It is really unbelievable!
We are using a Sony Handycam 60GB HD DCR-SR80, I bought it last year for about $600 (so this year it can be much less)
Michael, Joe Gibbs just retired

and I am really interested to see if the Cowboys can beat the Giants. They have been horrible last few games.
Anyways, I am rooting now for the Packers in NFC and the Jags in the AFC.
Ok the beauty queen just woke up, so we need to get ready for another hard day in the "office"
Later Aligater
|
|
|
|
8. אני לא מאמין לך... תגובה ל - 6 |
08/01/2008 17:20   |
 |
eduardox |
475 הודעות עד כה |
|
|
אתה עושה קולות של גיבור, אבל אתהחדן בידיוק כמוני: עבודה בטוחה בארץ הקודש עם חינוך יהודי לילדות וגיחות לסקי 3 פעמים בשנה.
אל תמכור לי את החולומות של SALT LAKE CITY כי אם אתה לא מאמין בהם, אז מה? שאני אאמין?
בינתיים אני אספתפק בעבודות שלי באירופה ואתה בעבודות של אישתך איפה שלא יהיה.
ושנינו נגוד תודה.
|
|
|
|
|
| 10. גם לזה שפה וגם לזה ששם תגובה ל - 7 |
08/01/2008 17:44   |
|
אני לא נוסע בענייני עבודה ותופס עוד יומיים לפני ואחרי כמו אדוארדו. אני תקוע על הת**ת במשרד כל היום ומכסימום נוסע לירושלים בענייני חברינו בועז יונה שמבלה בונציה. היום ראיתי בעיתון שהוא יושב בתא עם שלושה סוחרי סמים אלבניים (סליחה - חשודים בסחר בסמים) ואני מקווה שהוא לומד שפה ארופאית נוספת שתעזור לו בעסקיו
אני מאמין בחלום של יוטה (או ביג סקיי מונטנה או סתם אספן/סנואומאס) ויום יבוא ואגשים אותו.
לצור - אם הג'איינטס ינצחו בדאלאס, הם הולכים לנצח גם בגרין ביי. לראשי הגבינה אין את הקשיחות הנדרשת במשחק הריצה לעבור את השביעיה הקדמית של הענקים, גם בלי מתיאס קינואקה הפצוע. מייקל סטרהן נותן עונת פרישה גדולה ואוסי אומיניורה פשוט גדול. גם הסקנדרי שלהם במצב טוב. אני צופה שברט פארב, כמו פולניה טובה, יראה הרבה תקרה במשחק... לעומת זאת, אף אחד בGB לא יכול לעצור את ג'ייקובס. אני מזכיר מה עשתה הקבוצה האחרונה שהגיעה מהוויילד קארד וניצחה במשחקי חוץ רצופים את שלושת המדורגות 1-2-3 בקונפרנס שלה (הסטילרס, אם אתה עדיין מנחש)...
יאללה, לכו תקרעו קצת פודרה וגם את הלב שלנו. יום יבוא ונשלם לכם כגמולכם - כל יום בא הכלב שלו
|
|
|
|
|