כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. and on the 4th day 08/01/2008 10:22 לתגובה הבאה
Tsur  משתמש לא מוכר
of skiing with Charlie, the Lord said, LET THERE BE LIGHT

and the sun was good, oh so good....

Layla Tov
Tsur & Charles

http://www.youtube.com/watch?v=RIIfzpGs3Dk
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. I have every legal right תגובה ל - 1 08/01/2008 11:43 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מיכאל מיכאל לא מחובר מיכאל  משתמש פעיל 667 הודעות עד כה
To sue your ass for casing mental discomfort and anguish to me personally and all hthe other participants in this venerable forum. I'm considering a calss action.
It also qualifies as tanting - 15 yards (of snow?) and a loss of down
I hope that the only stains on Charles' sheets are from chocolade and you're not wetting your beds
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. icon14.gif  לצור וצ'ארלס תגובה ל - 1 08/01/2008 12:41 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
המכור המכור לא מחובר המכור  משתמש פעיל 390 הודעות עד כה
נכון שלא תגיעו למפגשון ב"שלג" ביום ה'.יש לכם כנראה עיסוקים יותר חשובים מזה.את העיניים כבר הוצאתם לי,אבל למה לסובב את הסכין בבטן?
עד כמה אפשר לקנא בכם.תמשיכו לעשות חיים!
דרך אגב, צ'ארלס כיצד המצלמה מחוברת אליכם, ואיזו מצלמה זו?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. צ'ארלס, יא מאניאק !!! תגובה ל - 1 08/01/2008 16:04 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
eduardox eduardox לא מחובר eduardox  משתמש פעיל 475 הודעות עד כה
עכשיו לכולם ברור למה אין לך זמן לנהל את הפורום...

וביננו, תגיד, איליה יודע שאתה עושה חיים?
אני אשלח לו את הלינק...

ואגב, עכשיו בלי קנאה: יופי של צילום, יופי של שלג.
מה שאני רואה זה שבארה"ב המסלולים לא נגמרים... עושים אותם רק בכפולות של 10 ק"מ. Laughing
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. צ'ארלס, יא מאניאק !!! תגובה ל - 4 08/01/2008 16:07 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  סקיפי לא מחובר סקיפי  משתמש בינוני 65 הודעות עד כה
אחלה סרטון
תעשו חיים! Razz
סקיפי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. צ'ארלס, יא מאניאק !!! תגובה ל - 4 08/01/2008 17:11 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אדוארדו - רואים את חוסר ההבנה שלך - הכפולות הן במָיילים ולא בקילומטרים
לחברה שלך אין קשרי עבודה במערב ארה"ב? אני מציע לך להעלות הצעה לפתוח סניף בסולט לייק סיטי ולשלוח אותך לשם פעם בחודשיים לשבוע Very Happy

רק אני תקוע במשרד המחורבן שלי ולא נוסע ללקוחות בחו"ל. ברגע שיציעו לאשתי לעשות רילוקיישן לארה"ב לשנתיים אני אורז את הציוד ועובר

[עודכן ב:08 ינואר 2008 17:12:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. Boker Tov תגובה ל - 1 08/01/2008 17:20 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  moguls לא מחובר moguls  משתמש פעיל 581 הודעות עד כה
Your Ex Forum Manager is still taking his beauty sleep. Looking out the window it looks like we got several more inches and the sun is shining.....and that mother f**ker is still snoring!

YALLLA ASHKAMA........POWDER DAY!!!!!!!!!!!

Twisted Evil

I am very happy to know that I am causing you guys some mental hardship.....it will stop when everyone in the forum will skip Europe for one year and come to America instead (we need your shekels)

and see how much people here love Israelis

It is really unbelievable!

We are using a Sony Handycam 60GB HD DCR-SR80, I bought it last year for about $600 (so this year it can be much less)

Michael, Joe Gibbs just retired
Sad

and I am really interested to see if the Cowboys can beat the Giants. They have been horrible last few games.

Anyways, I am rooting now for the Packers in NFC and the Jags in the AFC.

Ok the beauty queen just woke up, so we need to get ready for another hard day in the "office"

Later Aligater

סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. icon12.gif  אני לא מאמין לך... תגובה ל - 6 08/01/2008 17:20 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אתה עושה קולות של גיבור, אבל אתהחדן בידיוק כמוני: עבודה בטוחה בארץ הקודש עם חינוך יהודי לילדות וגיחות לסקי 3 פעמים בשנה.

אל תמכור לי את החולומות של SALT LAKE CITY כי אם אתה לא מאמין בהם, אז מה? שאני אאמין?

בינתיים אני אספתפק בעבודות שלי באירופה ואתה בעבודות של אישתך איפה שלא יהיה.

ושנינו נגוד תודה. Razz
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. תעיר אותו ותגיד לו שחבל על הזמן... תגובה ל - 7 08/01/2008 17:24 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ושיהיה לכם עוד יום של כיף.
אל תיתייחס להערות המצוקה שלנו, ואנחנו כבר מצפים לסרטון של סוף היום.

תקרעו את השלג בשביל כל הישראלים שפה ורואים אותכם בקינאה, אהבה וגאוה !!!

ואגב, יופי של גלישה וסגנון.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. גם לזה שפה וגם לזה ששם תגובה ל - 7 08/01/2008 17:44 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אני לא נוסע בענייני עבודה ותופס עוד יומיים לפני ואחרי כמו אדוארדו. אני תקוע על הת**ת במשרד כל היום ומכסימום נוסע לירושלים בענייני חברינו בועז יונה שמבלה בונציה. היום ראיתי בעיתון שהוא יושב בתא עם שלושה סוחרי סמים אלבניים (סליחה - חשודים בסחר בסמים) ואני מקווה שהוא לומד שפה ארופאית נוספת שתעזור לו בעסקיו Laughing

אני מאמין בחלום של יוטה (או ביג סקיי מונטנה או סתם אספן/סנואומאס) ויום יבוא ואגשים אותו.

לצור - אם הג'איינטס ינצחו בדאלאס, הם הולכים לנצח גם בגרין ביי. לראשי הגבינה אין את הקשיחות הנדרשת במשחק הריצה לעבור את השביעיה הקדמית של הענקים, גם בלי מתיאס קינואקה הפצוע. מייקל סטרהן נותן עונת פרישה גדולה ואוסי אומיניורה פשוט גדול. גם הסקנדרי שלהם במצב טוב. אני צופה שברט פארב, כמו פולניה טובה, יראה הרבה תקרה במשחק... לעומת זאת, אף אחד בGB לא יכול לעצור את ג'ייקובס. אני מזכיר מה עשתה הקבוצה האחרונה שהגיעה מהוויילד קארד וניצחה במשחקי חוץ רצופים את שלושת המדורגות 1-2-3 בקונפרנס שלה (הסטילרס, אם אתה עדיין מנחש)...
יאללה, לכו תקרעו קצת פודרה וגם את הלב שלנו. יום יבוא ונשלם לכם כגמולכם - כל יום בא הכלב שלו
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. אדוארדו... תגובה ל - 8 08/01/2008 21:29 לתגובה קודמת
  yohanand לא מחובר yohanand  משתמש פעיל 2450 הודעות עד כה
אני בטוח שלא היית מתנגד לעבור לגור במדינה שפוייה.
וגם אם לא לצמיתות, החיים שלנו מורכבים בעיקר מחוויות.
לא חבל לפספס?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:Roe'e Levy
להודעה הבאה:מה קורה עם שלג?