כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. ההבדל בין ביגוד סקי תחתון 09/01/2008 09:34 לתגובה הבאה
  scsi95 לא מחובר scsi95  משתמש מתחיל 19 הודעות עד כה
שלום לכולם.

הלכתי לחנות לביגוד סקי כדי לרכוש ביגוד תחתון והמוכר אמר לי שכדאי לקנות ביגוד מסוג Polypropylene ולא הפוליסטר המסורתי. כמובן שקיבלתי הרצאה שלמה מדוע Polypropylene יותר טוב אבל בחנות אחרת קיבלתי תשובה הפוכה. אשמח לקבל חוות דעת מקצועית לגביי ההבדלים בין סוגי הבד השונים והמלצות.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. ההבדל בין ביגוד סקי תחתון תגובה ל - 1 09/01/2008 09:52 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
powder powder לא מחובר powder - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 1707 הודעות עד כה
ברוך הבא לפורום.
תפקידו של הביגוד טרמי הוא לעזור בנידוף הזיעה, כך תישאר יבש ותשמור טוב יותר על חום גופך. בסקי רגיל מזיעים, אבל לא כמו בריצה או משחק כדורסל אינטנסיבי, לכן הייתי קונה גם לפי מחיר ולא רק לפי מה ש"הכי טוב" בבדיקות מעבדה. חשוב שהבגד יתאים לך מבחינת גיזרה, מראה, מחיר ומותג.
לי יש ניסיון טוב מאוד עם בדי ה- POWERDRY וגם עם בדים המכילים גם קצת צמר מרינו (אם כי צריך להקפיד מאוד לקנות רק צמר מהאיכות הגבוהה ביותר, מה שמייקר את הסיפור)
בהצלחה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. ההבדל בין ביגוד סקי תחתון תגובה ל - 1 10/01/2008 09:15 לתגובה קודמת
רק לבן רק לבן לא מחובר רק לבן - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 1890 הודעות עד כה
אם היינו מפגישים את שני המוכרים אצלי במגרש הביתי, הייתי אומר לראשון שהוא צודק...ואח"כ הייתי אומר לשני שגם הוא צודק...ואז אם היית שואל איך זה שניהם צודקים הייתי אומר גם לך שאתה צודק.
ועכשיו ברצינות: אם אתה מזיע הרבה, קנה פוליפרופילן, שיכולת הנידוף שלו גבוהה בהרבה (הסיב הבסיסי בכל יכולת ספיגה קלושה) ומאידך כך בחשבון שהמגע שלו עם העור פחות נעים (למרות שאין מצב לתגובה אלרגית, פוליפרופילן משמש ברפואה למפרקים מלאכותיים בגלל המאפיינים שלו).
בגדול, שניהם יעשו את העבודה, ואתה מוזמן לעשות כמוני (גם וגם), הרי לשבוע סקי צריך יותר מסט אחד של ביגוד טרמי.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:נאלצים לבטל ומציעים חופשת סקי בואל גרדנה במרץ
להודעה הבאה:איך מעלים דיווח ל"דיווחי גולשים" באתר?