| 1. מחפשת חופשנ לבד- סקי באנדורה? |
09/01/2008 20:11  |
|
|
שלום,
אני השתחררתי מהצבא לאחר שלוש שנים ומתחילה לעבוד בקרוב.
יצא שיש לי חופש של שבועיים בין לבין ומאוד הייתי רוצה לעשות משהו שובר שגרה- ראו ערך טיול לחו"ל (כשלא הייתי בחו"ל מעולם).
בגלל הספונטניות שלי והשגרה של כולם- אני מחפשת לטוס לבד.
נראה לי שטיול רגיל/מאורגן באירופה לבד יהיה לי מאוד משעמם אז חשבתי באמת על סקי בספרד, באנדורה, ל-7 ימים, עם ציוד והכל כלול בצלון ordino.
אשמח לשמוע כל מי שיש לו מה להגיד
על המקום והמלון (מישהו שהיה בו), מה צריך לקחת לכזאת חופשה, מה יש לעשות שם חוץ מסקי (להזכירכם, אני לבד), וגם הצעות נוספות לחופשה.
תודה,
נטלי.
|
|
|
|
| 2. כמה טיפים תגובה ל - 1 |
09/01/2008 22:23   |
 |
eduardox |
475 הודעות עד כה |
|
|
|
א. סחטיין על השחרור מהצבא.
ב. ברכות על הבחירה הלא שיגרתית ואני מזהיר אותך: ברגע שאת נכנסת לספורט הזה, את מתמכרת: ראי הוזהרת, ולהוכחה מספיק לקרוא את ההודעות בפורום זה.
לבחירת החופשה שלך: אנדורה קצת יקרה לחופשה ראשונה, אך כבר סגרת וטוב שכך, לבטח תהני (אני לא הייתי).
מה לקחת לחופשה, פרטים על אנדורה/ספרד, תקראי במידע של הפורום (תעשי חיפוש) או באתר הסקי של המטייל תחת "1000 הטיפים" או תחת אתרי סקי או תחת סיפורי גולשים. אני בטוח כי תמצאי המון מידע.
לגבי ה-"לבד", זה מאד יחסי. את הרי טסה בחבילה מאורגנת, אז במלון מן הסתם יהו גם לא מעט ישראלים, וכמובן חבר'ה מספרד וכל העולם. ה-"לבד" יגמר מאד מהר.
כמו כן, בקבוצת הלימוד, תיצרי מאד מהר חברים, שאולי תצאי איתם לאפרה סקי בערב (אם יוותר לך הכוח לכך...).
טיולים חוץ מסקי, לא ציינת מתי את נוסעת, אך אם מדובר על חודש זה (קר מאד) ואת ללא תחבורה פרטית, אז בגדול תשכחי מזה (לא מערבבים חלב עם בשר = כלומר, כשעושים סקי, עושים סקי וזהו, תביני בחזור).
בהצלחה
|
|
|
|
| 3. קראתי שוב... תגובה ל - 1 |
09/01/2008 22:27   |
 |
eduardox |
475 הודעות עד כה |
|
|
והבנתי כי עדיין לא סגרת על המקום.
אם את מצומצמת בכסף, תלכי לצ'כיה, יותר זול ולדעתי האפרה סקי יותר טוב (לפי מה ששמעתי וקראתי - לא הייתי שם גם) אבל את יכולה לחסוך כ-200 יורו ולקבל את אותה הסחורה או אף מתאימה יותר לצרכים שלך.
אחרי שעורי הבית שנתתי לך (לקרוא את כל החומר) נשמח לענות על עוד שאלות
|
|
|
|
|
|
|
| 7. קראתי שוב... תגובה ל - 3 |
10/01/2008 10:16   |
|
|
המון תודה.
אני מתכננת לטוס בשבועיים הקרובים ולא נסגרתי על מקום.
חבילה הכל כלול עם הציוד עולה לי 900 יורו (תוספת של 100 יורו כי אני לבד בחדר)
אבל לפי מה שקראתי אנדורה אכן מדהימה.
אבדוק לגבי צ'כיה וכל המידע שנתת ואז אחזור עם שאלות..
המון תודה,
נטלי.
|
|
|
|
| 8. מחפשת חופשנ לבד- סקי באנדורה? תגובה ל - 6 |
10/01/2008 10:17   |
|
|
סליחה על הבורות
איפה זה UCPA?