כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. lake taho 10/01/2008 02:48 לתגובה הבאה
  taltalatz לא מחובר taltalatz  משתמש מתחיל 17 הודעות עד כה
יצאתי חומוס!
רוב המשפחה שלי גרים בארה"ב ושם גם עשיתי את הפאדיחות הראשונות עם הסנובורד.
יש להם בית ב LAKE TAHO ליד אתר מצוין ובמרחק נסיעה קצר מעוד 5 אתרים מעולים.
בני הדודים שלי, שאוהבים אותי, הציעו לי לבוא השנה אליהם והם כבר יקחו אותי לשבועיים מטורפים(כמובן על חשבונם).
ואני, תמים שכמותי, חשבתי לעצמי שיהיו כמה ימים של גלישה בחרמון + החופשה השנתית של החבר'ה לצרפת שירגיעו את תאוותי ללבן הלבן הזה.
אבל...
כלום! יבש! והם מתקשרים אלי כל יום ובוכים שהדרכים חסומות מהסופות שמכות בהם! יש לילות שיורד יותר ממטר שלג!
מקווה שבצרפת יהיו תנאים טובים כך שאוכל לשכוח את הפאדיחה.
דרך אגב, לא נסעתי כי יש לי הרבה מבחנים ואין מצב למועדי ב' כי אני מתחיל את ההתמחות באמצע פברואר.
אז זה מוריד אותי לרמת חומוס רגיל לא? בלי פטריות או תוספות אחרות.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. יכולת להציע למישהו אחר בפורום לנסוע במקומך תגובה ל - 1 10/01/2008 12:29 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מיכאל מיכאל לא מחובר מיכאל  משתמש פעיל 677 הודעות עד כה
נראה לי שלא מעט היו קופצים

במה אתה מתמחה?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. יכולת להציע למישהו אחר בפורום לנסוע במקומך תגובה ל - 2 10/01/2008 15:18 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  taltalatz לא מחובר taltalatz  משתמש מתחיל 17 הודעות עד כה
מתחיל להתמחות במשרד עו"ד.
מה שאומר שכנראה בשנה הבאה חא אוכל ליסוע לחופשה בחו"ל.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. הקדם להרשם לקורס בנושא סדרי עדיפויות תגובה ל - 1 10/01/2008 15:29 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
רק לבן רק לבן מחובר רק לבן - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 1860 הודעות עד כה
כנראה בגלל שביתת המרצים פספסת את השעור שבו מלמדים שכאשר מזמינים אותך לחופשת סקי זה מצדיק מועד ב' וגם מועד מיוחד. כמו שהילדים שלי טוענים בבית ספר שהם מפסידים ימי לימודי עקב סיבות משפחתיות (יופשת סקי משפחתית בחו"ל זה לא סיבה משפחתית)

בברכת סקיטוב, רק לבן, raklavan@gmail.com
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. הקדם להרשם לקורס בנושא סדרי עדיפויות תגובה ל - 4 10/01/2008 15:55 לתגובה קודמת
מיכאל מיכאל לא מחובר מיכאל  משתמש פעיל 677 הודעות עד כה
מי שחושב שאם הוא מתחיל עכשיו התמחות הוא ייסע בשנה הבאה לסקי - כדאי שיחליף רטרואקטיבית את הפקולטה שלמד בה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:עדכון תחזית מז"א - מתי כבר יחזור השלג?
להודעה הבאה:למי שדאג ממצב השלג בדולומיטים