כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. חם באוסטריה!! האקדמיה לסקי 10/01/2008 17:43 לתגובה הבאה
יום מהאקדמיה לסקי יום מהאקדמיה לסקי לא מחובר יום מהאקדמיה לסקי  משתמש מתחיל 48 הודעות עד כה
באוסטריה הטמפרטורות רק עולות בשבוע הראשון.
התחלנו את השבוע באימון gs (בלי שערים) באתר Wildschönauer Bergbahnen, ביום השני לאימונים ירד גשם במרגלות ההר ובתחנה העליונה ירד שלג ומידי פעם ברד, היה ערפל על כל ההר, לכן חזרנו הביתה מוקדם ועשינו אימונים של כושר, יבשים, אחר הצהריים.
יום למחרת כבר גלשנו ב- Niderau gs שערים, ה- worldcup team של גרמניה התאמנה בצדו השני של המסלול, כך שמאוד שמחנו.
באותו יום התרסקתי שוב ונחתתי ישירות על הראש, מזל שיש קסדה, אך כנראה חטפתי איזה מכה רצינית בשביל זעזוע מוח קטן, ויש לי עד היום קצת סחרחורות ובחילות, אבל לשמחתי זה יעבור עוד כמה ימים.
השלג נהייה קשה וקרחי, והקנטים נשחקים מהר.
הבוקר הקבוצה יצאה לאימוני super g ב- Wildschönauer Bergbahnen בשש בבוקר, ולאחר מכן נסענו לאימוני סלאלום ב- niderau, האימון סלאלום היה קשה בגלל הקרח והשלג הקשה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. תודה על העדכון תגובה ל - 1 10/01/2008 21:14 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מסלול אדום מסלול אדום לא מחובר מסלול אדום  משתמש פעיל 1404 הודעות עד כה
החלמה מהירה מזעזוע המח!
רציתי לשאול אם כתוצאה מההתחממות חוזרת תופעת הקרח במסלולים שהיתה בשנה שעברה והאם ההרים שוב ירוקים, או שעודם צבועים לבן.

- מ.א.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. תודה על העדכון תגובה ל - 2 10/01/2008 21:22 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
יום מהאקדמיה לסקי יום מהאקדמיה לסקי לא מחובר יום מהאקדמיה לסקי  משתמש מתחיל 48 הודעות עד כה
בהרים מבצבץ קצת הצבע הירוק, אך ישנם חלקים המושלגים לגמריי Smile
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. תודה על העדכון תגובה ל - 3 10/01/2008 21:48 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ענת לא מחובר ענת  משתמש פעיל 2093 הודעות עד כה
תתאוששי מהר. מקווה שגם השלג יתאושש במהרה! Very Happy
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. יומקי הייתי בחנות שלג ושם בין יין ליין תגובה ל - 4 11/01/2008 00:10 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  רינה ב לא מחובר רינה ב  משתמש פעיל 323 הודעות עד כה
נאמר לי כי העלית את חוויותיך בימים האחרונים.
לא להגזים - המשיכי לנוח-ותתענגי על ביצת עין בבוקר עצל.
מה קורה בסביבת הבית האם כל השלג נעלם? ומה עם תמונות??
צלמי ושילחי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. יומקי הייתי בחנות שלג ושם בין יין ליין תגובה ל - 5 11/01/2008 09:20 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  tami9 לא מחובר tami9  משתמש בינוני 93 הודעות עד כה
נאמר שם ש11 אימונים ואתה מוכן לכל הר...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. יומקי הייתי בחנות שלג ושם בין יין ליין תגובה ל - 6 11/01/2008 14:12 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  tami9 לא מחובר tami9  משתמש בינוני 93 הודעות עד כה
אופס טעות ההודעה הקודמת שלי היתה אמורה להיות מסופחת לסקימולטור מרוסיה Embarassed
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. vהתחלת לשתות כבר לפני הסקי? תגובה ל - 7 11/01/2008 17:00 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
tuvidoc tuvidoc לא מחובר tuvidoc  משתמש בינוני 86 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. החלמה מהירה וחיזרי למסלולים מהר... תגובה ל - 1 11/01/2008 19:24 לתגובה קודמת
eduardox eduardox לא מחובר eduardox  משתמש פעיל 475 הודעות עד כה
שמעתי אתמול מרינה על המכה (???), נבהלתי, ונזכרתי כמה הספורט הזה יכול להיות מסוכן גם למקצוענים כמוך. אכן, מזל שהייתה קסדה (שימו לב אלה שעדיין אין להם).

נראה שהשלג היחידי שרד באוסטריה השנה היה בנובמבר כשאני הייתי שם ולא יכולנו לגלוש בהינטרטוקס.

עוד שבוע עד שהבית יתמלא קצת ישראלים.

תמשיכי לדווח. שבת שלום.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:תודה ושתי שאלות דחופות
להודעה הבאה:שאלה לאנשי למטייל - חליפת סקי לנשים