כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. נהייה קצת משעמם כאן... 19/01/2008 12:46 לתגובה הבאה
  הראל לא מחובר הראל  משתמש בינוני 71 הודעות עד כה
נראה שלאנשים נמאס לדווח על חופשות הסקי שלהם...שנה שעברה הייתי קורא בשקיקה את הדיווחים של החוזרים מחופשות הסקי , מכיוון שהעונה בעיצומה ואין כמעט דיווחים, נראה לי שלאנשים פשוט נמאס להתיישב ולכתוב דיווח (למרות שלי לא נמאס לקרוא)
ביאושי קראתי עכשיו דיווח שכתבתי בעצמי בשנה שעברה...
גם הערותיו העוקצניות של שוורץ חסרות לי, אבל זה כבר עניין אחר...
וגם הקיטורים הקבועים של אלו ששוב ושוב עולים לחרמון וחוזרים הביתה כדי לסכם עוד יום של תלונות (נו טוב, ה"אתר" סגור השנה)
הפורום מתחיל קצת לשעמם , וחבל
השירשור הנחמד בנוגע לחרמונית של אנה והתחזית של עופר, הם הדברים המענינים היחידים שקראתי כאן השבוע.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. תהיה קצת חיובי תגובה ל - 1 19/01/2008 13:59 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  אלכס לא מחובר אלכס  משתמש בינוני 126 הודעות עד כה
אולי פשוט כל מי שנסע נשאר שם,ואין מי שידווח?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. בינתיים, עד שיגיעו דיווחים, הנה קצת תמונות... תגובה ל - 1 19/01/2008 14:44 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  Eran לא מחובר Eran  משתמש בינוני 67 הודעות עד כה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. בינתיים, עד שיגיעו דיווחים, הנה קצת תמונות... תגובה ל - 3 19/01/2008 17:37 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  דני לא מחובר דני  משתמש פעיל 621 הודעות עד כה
התמונות מסן אנטון ממש יפות, ממתי הם? ומתי היית במירהופן?

לגבי השעמום, אתה צודק משהו קרה פה, לא יודע בדיוק מה קרה, אבל גם אני מרגיש כך, חבל.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. נהייה קצת משעמם כאן... תגובה ל - 1 19/01/2008 17:54 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
powder powder לא מחובר powder - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 1687 הודעות עד כה
אז קדימה, מה מעניין אותך, אותכם? אני יכול לדווח כרגע ה"חופשת" מחלה אחרי שבוע עם דלקת ריאות, המקומות הכי טובים להדבק ומה האניטביוטיקה הממולצת (גם מאיזו אחות להזהר בבדיקות הדם בקופ''ח)
אנחנו כרגע קצת בין תחיחלת העונה של חנוכה לסוף ינואר תחילת פברואר שבהם רבים יותר נוסעים. אז בינתיים אפשר לדון ב:
משקה האפרה סקי האולטימטיבי (שנאפס? יין הבית?)
הרכבל ה"מעניין" ביותר - לדעתי רכבל זה כבר לא קיים, אך היה בואל דיזר רכבל שעלה מצד אחד של ההר וגם ירד (קישר בין שני אזורים וחסך צורך להכשיר צלע הר סלעי במיוחד). העניין הוא, שאף אחד לא הזהיר שהרכבל לא רק עולה, וכך כשהגענו למעלה, התכוננתי לרדת וקיבלתי דחיפה ומבט כעוס מדודה צרפתיה. כמובן, לא הבנתי על מה המהמומה וניסיתי שוב להרים את המעקה, רק שהפעם הרכבל הגיע למעלה ובמקום להתישר, התחיל לרדת. התנופה שלקחתי כדי להרים את המעקה גרמה לכיסא להתנדנד, ולרגע הרגשתי כאילו אני נופל עם הרכבל!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. נהייה קצת משעמם כאן... תגובה ל - 1 19/01/2008 21:02 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
halfpipe halfpipe לא מחובר halfpipe  משתמש בינוני 108 הודעות עד כה
הי הראל
קסל סרטון בתקווה שזה קצת יפיג לך את ה"ציעמום"
בני
http://www.youtube.com/watch?v=zwPj1w3mveY

סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. icon14.gif  תמונות מעולות ! תגובה ל - 3 20/01/2008 00:34 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  מייקי לא מחובר מייקי  משתמש בינוני 107 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. בשניהם הייתי בדצמבר תגובה ל - 4 20/01/2008 09:18 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  Eran לא מחובר Eran  משתמש בינוני 67 הודעות עד כה
במאיירהופן 8-15 ובסנט אנטון 15-22
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. עוד רכבל משונה תגובה ל - 5 20/01/2008 09:45 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ניר ד לא מחובר ניר ד  משתמש פעיל 508 הודעות עד כה
כשגלשנו סביב הסלה רונדה (איפשהו בין קורברה לואל גרדנה, אולי באיזור קולפוסקו, לא זוכר בדיוק) עלינו על גונדולה. פתאום שמנו לב לתופעה משונה. כל הקרונות העולים היו כתומים ואילו הקרונות היורדים היו צהובים. ברור שכל קרון שעולה גם יורד לכן לא הבנו איך זה קורה. העלינו השערות שונות ומשונות (אשליה אופטית, החצי הקדמי של הקרונית צבוע בצבע אחר מהאחורי) אבל שום דבר לא הסביר את התופעה.
בסוף נפתרה התעלומה. המסלול של הרכבל היה ארוך הרבה יותר ממה שחשבנו ומפותל ולכן ראינו רק חלק קטן מהקרוניות ולא את רובן כמו שהנחנו. חצי מהקרוניות היו כתומות וחלק אדומות ובמקרה כשאנחנו התחלנו לעלות ראינו רק קרוניות כתומות עולות ורק צהובות יורדות. לקח הרבה זמן עד שהגענו לחיבור בין הכתומות לצהובות.
היה קצת מאכזב לגלות שזו כזאת שטות. הפתרונות שאנחנו העלינו היו הרבה יותר יצירתיים. לפעמים דוקא הדמיון עולה על כל מציאות.

[עודכן ב:20 ינואר 2008 09:46:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. הרכבל המדובר בואל דיז'ר זכור לי היטב תגובה ל - 5 20/01/2008 13:20 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
המכור המכור לא מחובר המכור  משתמש פעיל 390 הודעות עד כה
היי פאודר
הסיפור מוכר לי מנסיון אישי.יצא לי לעלות עליו ביום שלג וערפילי,חוויה מאוד מוזרה (לחכות לנפילה).דרך אגב, יש לי סרטון חמוד להמחשת העניין. אנסה לעלות אותו ,אולי בutube .
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. מצחיק וקררררר... גם אתה נסית? תגובה ל - 6 21/01/2008 17:06 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
המכור המכור לא מחובר המכור  משתמש פעיל 390 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
12. icon5.gif  באיזה חודש זה צולם תגובה ל - 6 22/01/2008 07:44 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  בר לא מחובר בר  משתמש בינוני 113 הודעות עד כה
הייתי באותה שנה ולא ניתקלתי במקום הזה.
מתי זה צולם?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
13. באיזה חודש זה צולם תגובה ל - 12 22/01/2008 18:28 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
halfpipe halfpipe לא מחובר halfpipe  משתמש בינוני 108 הודעות עד כה
הי בר
אם התכונת אלי, זה אגם באתר ואלטורן בתחילת אפריל שנה שעברה ,לא רואים אותו אלו שגולשים במסלולים המסומנים, ניתן להגיע אליו רק דרך גלישה די ארוכה באופיסט והחזרה ממנו למלון דיי מהירה , מה ש"מקל" על אלה שנפלו.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
14. באיזה חודש זה צולם תגובה ל - 13 22/01/2008 20:13 לתגובה קודמת
  בר לא מחובר בר  משתמש בינוני 113 הודעות עד כה
כן התכוונתי אליך - תודה
הייתי בואל טורן במרץ אבל לא גלשתי מחוץ למסלולים אז כנראה שלא נתקלתי באגם הזה.
נראה לי די מטורף לנסות לחצות אגם מי קרח בגלישה גם אם המקום "קרוב" למלון.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:סקי ב- Whistler הדבר האמיתי
להודעה הבאה:עזרה בבקשה