|
|
| 3. שפינדלרוב תגובה ל - 2 |
22/01/2008 09:06   |
| |
לילךלילך |
2 הודעות עד כה |
|
|
בוקר טוב,
את המזחלות עושים דרך בחור שעומד ליד מגרש החניה במרכז העיירה. אי אפשר לפספס אותו: יש שם שלט גדול של שם החברה עם תמונה (אני חושבת סנו אנד פאן) על השלט תמיד תלויה שעת היציאה הבאה. אפשר לעשות בערב וזה מה שאני עשיתי ןהיה נפלא. תתלבש כמו לגלישה 
נוסעים באוטובוס במעלה ההרים ומשם מתחיל המסלול. הוא לא מגיע חזרה לעיירה ואוספים אותך ביחד עם כולם מנקודת הסיום. המסלול הוא כמו מסלול סקי מתון בין העצים עם תאורה.
לגבי הדרכה: לא יודעת - לא לקחתי, אבל לא שמעתי תלונות ממי שהיה שם. אני כן יודעת שיש שם שני מדריכי סנובורד ישראליים שעובדים בבית הספר, אולי זה עוזר לך.
טיפים: זה מאוד תלוי, כי מה שמתאים לאחד לא בהכרח מתאים לאחר. אבל בעיירה כזו אין יותר מדי מה בכל מקרה, הכל נוח וקרוב וברור. יש לוקרים מחוממים ליד המעליות, על המזחלות כבר דיברתי, ללכת גם למדוודין. אם אתה גולש מנוסה וחרוץ תעלה מוקדם במעלית שהכי קרובה לעיירה שיוצאת ממגרש החנייה בכניסה. היא נפתחת לפני השאר והמסלולים יהיו ריקים מאדם.
תיהנה
|
|
|
|
|
|
|
| 7. שפינדל תגובה ל - 6 |
29/01/2008 02:09  |
| |
שחף |
49 הודעות עד כה |
|
|
|
היי
לפני צכיה הייתי בצרפת באתר les arcs אז ממש אי אפשר להשוות
(נסעתי לצכיה כי רציתי הפעם חופשה באתר שאני יוכל לעשות את כולו בשבוע אחד , לא כמו צרפת)
בין שני האתרים יש אוטובוס (סקי-בס) שהוא לגמרי חינם
יש איתו שני בעיות עיקריות האחת הוא יוצא כל 50 דקות , ובצהרים בין 11-13 אין כמעט אוטובוס והבעיה השניה היא שבסוף היום היום ב 1600 (מתי שהאתר נסגר) הוא פשוט מפוצץ !!!
על הבעיה הראשונה אפשר להתגבר על ידי פשוט לקום בזמן!! (מה שלקח לי ולחבר שלי הרבה אנרגיה) ועל השניה פשוט אחרי הגלישה ללכת לאחד הפאבים באתר עצמו ולשבת על בירה טובה (פשוט מעולה למנוחה של אחרי יום גלישה)
על העיתוי שלך (מרץ) אני לא יכול להתחייב אבל אפשר להסיק שמכיוון שפברואר זה שיא העונה ובגלל שהאתר נחשב יחסית צפונית (גיאוגרפית) אז יהיה לך גם ימים יפים מאוד וגם שלג
(שאנחנו היינו שם שבוע לפני פברואר , אז בכל פעם שנראה כאילו לא נשאר יותר שלג , בלילה הגיע פיצוי הולם)
בכל אתר יש מאין מסעדה ואפילו חלקם טובות , אני ממליץ במדוודין על הפיצה שם במקום שנקרא איגלו-בר ,ובסווטי פטר (האתר הראשי) יש מרקים לא רעים בכלל
העיירה עצמה מכילה הרבה מקומות בילו , אבל רובם בנוסח פאב או מסיבה פרועה (למרות שזה ממש לא חיסרון)
יש פאב טוב שנקרא ספורט-בר שבו ניתן לשחק ביליארד ואפילו באולינג אבל אל תצפו לרמה גבוהה של שולחנות או מסלולים כמו בארץ !!!
בערב זה קצת מקשה שאין אוטובוס , שכן המוניות שם יקרות בטירוף !!!
אבל זה רק אם אתה נמצא באחד מהמלונות הרחוקים מהעיירה עצמה
המקום עצמו ממש נחמד וקטן ומה שטוב בגלל הגודל אז פוגשים את כל הישראלים שנמצאים באותו זמן שם וזה דווקא נחמד מאוד (למרות כל הסטיגמות על פגישת ישראלים בחול) וזה באמת היתרון הגדול של המקום הזה !!!
ועוד דבר , אנגלית היא שפה מאוד קשה שם ללמידה כנראה כי רק מספר אנשים קטן מאוד מאוד יודע אנגלית וזה מקשה כאשר רוצים לדעת מה האוכל שנמצא בצלחת , אבל אם אתם יודעים גרמנית צכית או אפילו רוסית אתם תסתדרו לא רע !!!
מקווה ששפכתי עוד אור ואם יש לך עוד שאלות אז בבקשה
|
|
|
|