כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. למישהו יש הצעה לאתר סקי באזור ציריך 21/01/2008 16:17 לתגובה הבאה
  ehendel לא מחובר ehendel  משתמש מתחיל 4 הודעות עד כה
אנחנו שלושה גולשים שניים עם ניסיון ואחד קצת פחות
טסים בסוף פברואר נחיתה בציריך.
שנה שעברה ולפני שנתיים היינו בדבוס השנה החלטנו לגוון קצת
אחרי חיפושים רבים לא הצלחנו למצוא דירה סבירה ופנויה באיזור גרינדוולד.
אם מישהו יכול להמליץ על אתר באזור ציריך או על דירה או מלון בגרינדוולד (שלא מתחיל במאה יורו לבן אדם ללילה) אודה לו מאוד
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. למישהו יש הצעה לאתר סקי באזור ציריך תגובה ל - 1 22/01/2008 18:09 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Hemli's Hemli's לא מחובר Hemli's  משתמש בינוני 53 הודעות עד כה
יש הרבה דיונים על סקי קרוב לציריך
כדאי לך לבצע חיפוש בהודאות מהעבר.

אני חזרתי מציריך לפני שבועיים
היינו ב ST MORITZ
כ שעתיים ו 3/4 מציריך.

אנחנו ישנו בעיירה PONTREZINA - ניתן למצוא שם דירות במחיר סביר (המלונות יקרים, מתחילים ב 100 SFR ללילה לאדם)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. למישהו יש הצעה לאתר סקי באזור ציריך תגובה ל - 1 22/01/2008 19:08 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  Eran לא מחובר Eran  משתמש בינוני 67 הודעות עד כה
האתר שליד הקרחון טיטליס (בעיירה אנגלברג) קרוב לציריך. לא הייתי שם, אבל לפי מה שקראתי הוא נראה נחמד, חוץ מזה שבסופי שבוע יכול להיות עמוס שם בשל הקירבה לציריך וללוצרן.

לגבי גרינדלוואלד, יש שם גם כמה אכסניות 2 כוכבים, שנראה לי שהן בטווח המחירים שאתה מחפש. אני הייתי באחת שנקראת Gasthoff Panorama. החדר דווקא היה נחמד מאוד, עם אמבטיה ושירותים צמודים (וגם טלוויזיה), ובעיקר נוף מהמם (טוב, זה כמעט בכל מקום שם...). היא די מרוחקת מהמעליות והמרכז, צריך רכב.
באכסניות האחרות, וגם בזאת, יש גם חדרים עם שירותים משותפים לקומה, ואז המחיר אפילו נמוך יותר.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. למישהו יש הצעה לאתר סקי באזור ציריך תגובה ל - 3 22/01/2008 23:02 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  דני לא מחובר דני  משתמש פעיל 621 הודעות עד כה
עם כל הכבוד, מי שהיה בדבוס בוודאי יתאכזב מאנגלברג.

באמת היו הרבה דיונים בפורום בנושא, תעשה חיפוש.

סן מוריץ שעתיים ו 3/4 , קצת אופטימי, לא ממש קרוב לציריך, אפילו סן אנטון קרובה יותר.

מה שנשאר לך זה פלימס (גדול ולא יקר, שקט בערבים) וארוזה (יותר קטן אך כנראה לא כל כך זול).

אופציה נוספת שאולי יעניין אותך, montafon באוסרטיה מאוד קרוב לגבול השוויצרי (חצי שעה יותר קרוב לציריך לעומת סן אנטון). 200 ק"מ מסלולים, 100 מקושרים היטב באיזור silvereta nova, מחירים זולים לעומת האתרים הידועים, אוירת אפרה אוסטרית בעיירה שרונס.

בהצלחה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. למישהו יש הצעה לאתר סקי באזור ציריך תגובה ל - 4 23/01/2008 08:53 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Hemli's Hemli's לא מחובר Hemli's  משתמש בינוני 53 הודעות עד כה
אני מסכים עם דני שTITLIS/ENGELBERG לא אטרקציה אחרי DAVOS.

שעתיים ו45 דקות לקח לנו מהדירה בציריך עד המעלית של קורבץ' בST MORITZ, נסענו דרך JULIER PASS (ולא דרך הרכבת שעולים עליה עם הרכב)
הכביש היה פנוי ממכוניות ומפולס משלג.

FLIMS/LAAX נראה לי אופציה מעולה למרות שלא הייתי שם.

מצורף לינק לקצת תמונות
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. למישהו יש הצעה לאתר סקי באזור ציריך תגובה ל - 1 23/01/2008 10:35 לתגובה קודמת
  בר לא מחובר בר  משתמש בינוני 113 הודעות עד כה
אולי זה יעזור
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:קלאב מד
להודעה הבאה:מציריך לדולומיטים