| 1. NFL Forum Baby |
22/01/2008 23:00  |
| Tsur |
 |
|
|
Michael need your help
the current Vegas line is 12 points for the Pats and the Over/Under is 54
What do you say
Giants +12 and take the Under????
Need to make some money to pay for all these ski vacation
|
|
|
|
|
|
| 4. מי שתה מה? תגובה ל - 3 |
27/01/2008 15:33   |
|
|
אלון - איך חברת את טוני דורסט להרשל ווקר? כל כך הרבה מים זרמו (בכל נהר שתבחר - אפילו בירקון) בין אחד לשני.
מי שזכה בשביל הברס בסופרבול לא היו מקמהון או פרי, אלא ריצ'רד דנט, מייק סינגלטרי, דן המפטון ושאר הגנת ה-46. פרי סתם היה גימיק.
למה לך לשכור פורשה? אני מוציא השבוע למכירה ג'יפ כזה - אתה יכול לקנות במקום לשכור
|
|
|
|
| 5. מי שתה מה? תגובה ל - 4 |
27/01/2008 16:10   |
|
|
אתה בטוח שבערך בשנת 86 (קח או תן שנה או שתיים) הם לא חלקו את עמדת ה- RB של ה- Cowboys? מי מהם כן שיחק בשנים אלה?
לגבי הדובים, אני דוקא זוכר (שוב לא מי יודע כמה מסתבר) שמקמהון כן היה דומיננטי באותה עונה (אולי לא בסופרבול עצמו), כמו שבד"כ ל-QB יש הרבה מניות בעונת אליפות, לגבי המקרר הוא באמת חקוק בגלל הבאזז סביבו.
בנוגע לג'יפ - אז זהו שאני לא יכול לקנות, גם אם זו שאתה מוכר היא משנת הייצור הראשונה של הקאיין. אם יש מבצעים לחברי פורום או שהקארמה שלך זה למכור ב- 23.72% ממחיר המחירון, אז יש על מה לדבר (+אשתי ואני נסמס לטובתך בכל תוכנית ריאליטי שתשתתף)
אלון
|
|
|
|
|
|
| 8. Cowboys עונת 1987 תגובה ל - 6 |
28/01/2008 07:30   |
|
היכולת שלך להשיג מידע היא ברמה של שגיבות רוחנית (הומאז' לעלי מוהר המנוח)
המכונית שאני מוכר שחורה, אם זה מתאים לאשתו של אלון או לגב' רייס (בהנחה שמר רייס יזכה בהימור שלו ויחליט לפצות אותה במכונית נחמדה על ההעדרויות המחשידות שלו עם כל מיני גברים למקומות נידחים...). לאלון - אין הנחות על המחיר. ככל שאמכור במחיר גבוה יותר, כך יגדל שכר הטרחה שלי. גם אני צריך עוד לממן את חופשת הסקי המשפחתית.
[עודכן ב:28 ינואר 2008 07:31:]
|
|
|
|
|
| 10. מה גם עורכי דין גולשים? תגובה ל - 9 |
28/01/2008 10:54  |
|
|
לא רק גולשים - גם עושים גוּלש.
המכונית - היתה של תמר יונה אשתו של בועז יונה הבעלים של חפציבה.
|
|
|
|