כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. NFL Forum Baby 22/01/2008 23:00 לתגובה הבאה
Tsur  משתמש לא מוכר
Michael need your help

the current Vegas line is 12 points for the Pats and the Over/Under is 54

What do you say

Giants +12 and take the Under????

Need to make some money to pay for all these ski vacation

Wink
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. I'd go with it תגובה ל - 1 26/01/2008 23:25 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מיכאל מיכאל לא מחובר מיכאל  משתמש פעיל 653 הודעות עד כה
שם המשחק מבחינת הג'איינטס הוא ball cotrol. המומחים של NFL.com מדברים על אותו משחק שהג'איינטס ניצו את הבילס - בליצ'יק מתאם ההגנה וקופלין מאמן הרסיברים. ניצחו בנקודה כשהחזיקו בכדור שני שליש מהזמן - יותר מ-40 דקות.
הדרך הכמעט יחידה של הענקים לנצח היא לאכול את השעון על הקרקע עם ג'ייקובס ומסירות קצרות לטומר. מצד שני, גם אם הפטריוטס ינצחו, ההגנה של הג'איינטס לא תיתן להם הרבה נקודות ואם בריידי יהיה הרבה זמן על המגרש זה אומר שמהצד השני לא ישימו הרבה נקודות כי הם לא קבוצה שעושה TD בשתי דקות אלא אם זה מהלך הגנתי.
האובר-אנדר להפרש מראה שהחברה בוגאס נותנים כבוד לאנדרדוג. ההפרש הממוצע של נצחונות הפטריוטס יותר גדול.
ניתן גם אנחנו את הכבוד לאנדרדוג (אם כי לי קל לדבר - אני לא שם את הכסף Cool )

מיכאל מהבית אחרי שבוע מדהים בפלכאו

[עודכן ב:26 ינואר 2008 23:27:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. icon12.gif  צור, שלא תשתה לי חשיש תגובה ל - 2 27/01/2008 14:11 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Alon Alon לא מחובר Alon  משתמש פעיל 952 הודעות עד כה
אמנם בזמנים שאני עקבתי אחרי ה- NFL הרשל ווקר וטוני דורסט רצו בשביל ה- Cowboys שאהדתי, בחור נחמד בשם ג'ים מקמהון ובחור פחות נחמד (מתחום הקירור) בשם וויליאם פרי זכו בשביל ה- Bears השנואים ב- Super Bowl וה- Rams שחיבבתי גרו בעיר הרבה יותר סקסית מסיינט לואיס (ובשבילם שבר את כל שיאי הריצה - אריק דיקרסון האגדי), אבל למרות הזמן הרב שחלף מהתיכון עדיין אני מבין ש Line של 12 נשמע לי גבוה כשלוקחים בחשבון את הניתוח שלכם בקשר ליכולות ה- Giants על הקרקע ובהחזקת הכדור (לפי מיכאל אני מצפה לתוצאה בסגנון של הפועל תל אביב בכדורגל) - ככה שצור, עם אתה מסכים עם הניתוח של מיכאל אז ודאי ש- Under (אם ההימור מצליח אתה מסכים שנשכיר שתי Porsche במקום ואן אחד? Very Happy)

[עודכן ב:27 ינואר 2008 14:13:]

עושים מה שאפשר
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. מי שתה מה? תגובה ל - 3 27/01/2008 15:33 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אלון - איך חברת את טוני דורסט להרשל ווקר? כל כך הרבה מים זרמו (בכל נהר שתבחר - אפילו בירקון) בין אחד לשני.

מי שזכה בשביל הברס בסופרבול לא היו מקמהון או פרי, אלא ריצ'רד דנט, מייק סינגלטרי, דן המפטון ושאר הגנת ה-46. פרי סתם היה גימיק.

למה לך לשכור פורשה? אני מוציא השבוע למכירה ג'יפ כזה - אתה יכול לקנות במקום לשכור
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. מי שתה מה? תגובה ל - 4 27/01/2008 16:10 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אתה בטוח שבערך בשנת 86 (קח או תן שנה או שתיים) הם לא חלקו את עמדת ה- RB של ה- Cowboys? מי מהם כן שיחק בשנים אלה?
לגבי הדובים, אני דוקא זוכר (שוב לא מי יודע כמה מסתבר) שמקמהון כן היה דומיננטי באותה עונה (אולי לא בסופרבול עצמו), כמו שבד"כ ל-QB יש הרבה מניות בעונת אליפות, לגבי המקרר הוא באמת חקוק בגלל הבאזז סביבו.
בנוגע לג'יפ - אז זהו שאני לא יכול לקנות, גם אם זו שאתה מוכר היא משנת הייצור הראשונה של הקאיין. אם יש מבצעים לחברי פורום או שהקארמה שלך זה למכור ב- 23.72% ממחיר המחירון, אז יש על מה לדבר (+אשתי ואני נסמס לטובתך בכל תוכנית ריאליטי שתשתתף)

אלון

עושים מה שאפשר
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. icon3.gif  מיכאל, קבל - Cowboys עונת 1987 תגובה ל - 4 27/01/2008 16:20 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
פישפשתי קצת והינה ההרכב המלא בקישור.
אז אתה מאפשר לי להפתיע את אשתי ליומולדת השנה? (באיזה צבע הג'יפ?)

[עודכן ב:27 ינואר 2008 16:21:]

עושים מה שאפשר
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. I am still waiting תגובה ל - 1 27/01/2008 16:41 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Tsur  משתמש לא מוכר
to see if the line will fall a bit more before I bet

All the media is concern about Tom Brady's foot. He still has not practiced and he was seen walking around in NEW YORK of all places in a cast.

I think Bill Bilichkic is playing some mental games with the Giants.

Honestly, I think that this games will be like Superbowl 85 Bears vs Patriots

A complete blowout

I am just waiting to see if the line will falls a bit more before I put my money on the Patriots

סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. Cowboys עונת 1987 תגובה ל - 6 28/01/2008 07:30 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
היכולת שלך להשיג מידע היא ברמה של שגיבות רוחנית (הומאז' לעלי מוהר המנוח)

המכונית שאני מוכר שחורה, אם זה מתאים לאשתו של אלון או לגב' רייס (בהנחה שמר רייס יזכה בהימור שלו ויחליט לפצות אותה במכונית נחמדה על ההעדרויות המחשידות שלו עם כל מיני גברים למקומות נידחים...). לאלון - אין הנחות על המחיר. ככל שאמכור במחיר גבוה יותר, כך יגדל שכר הטרחה שלי. גם אני צריך עוד לממן את חופשת הסקי המשפחתית.

[עודכן ב:28 ינואר 2008 07:31:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. מה גם עורכי דין גולשים? תגובה ל - 8 28/01/2008 09:38 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
OK רק עכשיו הבנתי שאתה מצד שכר הטרחה (עו"ד/כונס?) ולא הבעלים המקוריים (שקפץ מעל הפופיק?).
אשתי לא אוהבת שחור (חוץ ממני) אז צור אתה יכול לקחת את הפורש (מדובר על 400-600 אלף ש"ח/110-160 אלף דולר למשומשת בת שנה-שנתיים).
BTW תוך שנה-שתיים ביתי בת השש וחצי עוברת אותי ביכולת השגת המידע (וזו אינדיקציה להרבה מבני גילה), כך שאם אתה מתרשם ממני אז נראה לי שאתה כבר בפער מילדיך Laughing. אבל רק בשביל ההומאז' לעלי מוהר היה שווה Smile
בהצלחה עם שכר הטרחה (באשר הוא)

אלון

[עודכן ב:28 ינואר 2008 09:40:]

עושים מה שאפשר
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. מה גם עורכי דין גולשים? תגובה ל - 9 28/01/2008 10:54 לתגובה קודמת
לא רק גולשים - גם עושים גוּלש.
המכונית - היתה של תמר יונה אשתו של בועז יונה הבעלים של חפציבה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:מספר שאלות חבר'ה
להודעה הבאה:סבלנו בסן אנטון