כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. שאלת משקל לטיסה??? 24/01/2008 10:19 לתגובה הבאה
  bjoj לא מחובר bjoj  משתמש מתחיל 10 הודעות עד כה
אהלן
נוסע שבת הבאה לאוסטריה,לפי מה שמותר זה 20 ק"ג במטען.
אני לוקח איתי את הציוד סנובורד שלי,כלומר את ה-20 ק"ג אני בטוח עובר.
מישהו יודע מה המדיוניות של חברת התעופה??(אני טס עם סאנ-דור)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. תשאף להוריד משקל במזוודה ואז הבורד רק תוספת קלה תגובה ל - 1 24/01/2008 10:41 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  רינה ב לא מחובר רינה ב  משתמש פעיל 323 הודעות עד כה
לרוב לא ניתקלתי בבעיות מיוחדות אלה אם כן אתה מגזים.
במידה ויאמרו לך שיש לך משקל עודף- תנעל את נעלי הסנובורד.
גם את זה עברנו כבר כאשר התקילו אותנו. משקל נעלי סקי כ-5 קילו
(קצת פחות).
מהארץ יצאנו ללא בעיות אך בחזרה אחראי משמרת במסוף מינכן התעקש .
היות ואין שום סייג לגבי אלו נעליים עליך לנעול בזמן עליה למטוס הרי שגם נעלי סקי נחשבות כנעל לצורך זה. נעלי ספורט נדחפות לתרמים הגב ללא בעיה וניתן להחליף. Rolling Eyes
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. אני עברתי בשלום את הנסיעות עם ציוד הסנובורד תגובה ל - 2 24/01/2008 10:56 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  חושב לא מחובר חושב  משתמש מתחיל 22 הודעות עד כה
האמת, המשקלים הגיעו לסביב 25 אפילו 30 קילו.
כל חברת תעופה והנהלים שלה (לי אם אני לא טועה ארקיע או ישראייר עשו פעם קצת בעיות - מה שנפתר בקצת צעקות).
יש מקרים שמתעקשים איתך אז הייתי פועל בדיוק באותה שיטה שהסבירו לפני בפורום, נעל את נעלי הסקי, לבש אם צריך גם 7 שכבות.
במטוס אתה תמיד יכול להוריד.
מי שמוריד לך יד תוריד לו בחזרה, כל העניין הוא עקשנות וסתם מטרד של חברות הנסיעה.
בהתחשב שבסופו של דבר אם לא תגזים במשקל לא ידברו איתך בכלל אז סע ותהנה ותקווה שהכל יעבור בשלום.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. שאלת משקל לטיסה??? תגובה ל - 1 24/01/2008 11:02 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אדם מאיגוד מדריכי הסקי אדם מאיגוד מדריכי הסקי לא מחובר אדם מאיגוד מדריכי הסקי  משתמש בינוני 137 הודעות עד כה
הי ג'וג'י,

לפני שבוע חזרתי מחופשה באוסטריה וטסתי עם סאן-דור למינכן. טסתי עם ציוד מלא ואישתי עם נעלי סקי כך ששנינו עברנו את ה-20 ק"ג. בשני הכיוונים עברנו את הרישום ללא שום בעיות.

יתר על כן, ברישום לכיוון הלוך, שמעתי בדלפק לידי את דיילת הקרקע אומרת נוסע אחר שהם מתירים ציוד גלישה במשקל עד 15 ק"ג לנוסע אשר לא נספרים למניין המשקל (אגב, בסוויס ואוסטריאן זוהי מדיניות מוצהרת אשר מופיעה באתר). המדיניות הזו אינה מופיעה באתר החברה אבל אולי שווה להרים טלפון ולברר.

יתר על כן, הטיסה כולה הייתה טיסת גולשים ורבים מהם בעלי ציוד ולא ראיתי מישהו שעשו לו בעיות.

עם זאת, עדיף לא ללחוץ עד הקצה, כלומר עם המזוודה שלך תהיה קצת קלה יותר מ-20 זה תמיד יותר טוב.

המידע הנמסר הינו על פי נסיוני והתרשמותי האישית ואין לראות בו מעבר לכך.

אדם.

סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. שאלת משקל לטיסה תגובה ל - 4 24/01/2008 14:48 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  אלכס לא מחובר אלכס  משתמש בינוני 126 הודעות עד כה
במקרה שיש בעיות אתה יכול גם לשים דברים כבדים לתיק שעולה לקבינה.אם יש לך טרולי מספיק גדול תדחוף פנימה מה שאתה יכול, ואם אתם שניים אז עוד יותר.נכון שאם הם מתעקשים הם יכולים גם לשקול את התיק עליה למטוס, אבל זה לא קורה הרבה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. שאלת משקל לטיסה תגובה ל - 5 24/01/2008 19:29 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ענת לא מחובר ענת  משתמש פעיל 2093 הודעות עד כה
לא הייתי סומכת על עיניין העמסת התיק שעולה למטוס כיוון שלאחרונה אני רואה יותר מיקרים ששוקלים גם אותו (נדמה לי שמוגבל ל 8 ק"ג).
לא ראיתי שעשו בעיה לאנשים עם ציוד הסקי מבחינת משקל, אבל כפי שציינו אחרים,לא רצוי להגזים במשקל המזוודות שאתם לוקחים.
אגב, במידה ואתם בנוסע המתמיד באל- על אזי מותר 25 ק"ג לאדם.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. שאלת משקל לטיסה??? תגובה ל - 1 26/01/2008 09:39 לתגובה קודמת
ברלה  משתמש לא מוכר
מנסיוננו מלפני שבוע עם סאן דור לאיטליה ,לא עשו שום בעיה עם עודף משקל. גם בהלוך וגם בחזור (בחזור אחת המזוודות שקלה 34 ק"ג).
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:תחזית שלג בחרמון
להודעה הבאה:תמונות מסיסטיאר מלפני שבוע