כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. icon12.gif  תחרויות באוסטריה, אין יותר טוב מזה! 24/01/2008 17:51 לתגובה הבאה
יום מהאקדמיה לסקי יום מהאקדמיה לסקי לא מחובר יום מהאקדמיה לסקי  משתמש מתחיל 48 הודעות עד כה
שלום לכולם!! השבוע האחרון היה לנו שבוע מאוד צפוף, בלי רגע לנשום Razz.
ביום רביעי שעבר נסענו לעדות את האימון הכי תלול באירופה שנמצא ב-Innegram, התלילות של המסלול היא 55% Shocked (יש תמונה שתוכיח לכל מי שלא מאמין).
יצאנו ביום רביעי ולקח לנו 3 שעות נסיעה ישירות לאתר מהבית, כשהגענו התחלנו ישר באימוני סלאלום באזור הפחות תלול שנמצא יותר למעלה.
יום למחרת כבר עברנו לגייטים באזור התלול, זאת הייתה חוויה, כשירדתי במסלול הרשתי כאילו שאני עפה ונוחתת כל סיבוב, ולאחר מכן בטיבר יכולתי להרגיש את שירירי הבטן מתכווצים Smile
ישנו במלון שנמצא בעיירה, 10 דקות נסיעה מהאתר, מלון מאוד נחמד במידרחוב.
שהינו שם במשך שלושה ימים והשלושה ימים האלו היו האימון הכי קשה שעשיתי בסקי אי פעם.

יום אחרי שחזרנו, יצאנו לתחרות GS באיטליה שבה השתתפו מתחרים מכל העולם, ברזיל, ניו-זילנד, ואירופה וכמובן ישראל! Very Happy
התחרות התקיימה גם ביום למחרות, יום ראשון, באותו יום כבר ארזנו את החפצים שלנו כדי לסוע ישר מהתחרות באיטליה לשלושה ימים ברצף של תחרויות בחזרה באוסטריה ב- Ariach לתחרויות: SUPER G, GS, SLALOM.
נסענו רק הישראלים: אני, אסף והמאמן תום.
העיירה שישנו בה שכנה ליד אגם יפה וגדול, האזור היה מעורפל במשך יומיים, והיה קשה לראות את הנוף אך ביום האחרון הכל התבהר וראינו את הנוף המהמם שנמצא בסביבתנו.
לא היה שלג למטה בסביבה, אך עולים קצת ומגיעים לשלג מעולה ואפילו טרי.
התחרות הייתה על מסלול שטוח אך המתחרים היו טובים, ולכן התחרות הייתה קשה, ונהנו מאוד לראות את הסקיירים שיש להם בסביבות ה-20 נקודות פיס גולשים על אותו מסלול, שאנו הולכים לגלוש בו. Very Happy

מחר אנחנו עושים סקי ב- Niderau אימון סלאלום וביום שבת וראשון יש לנו תחרויות ב- TIROL

באזור שלנו מזג האוויר השתגע, במשך היום ירד גשם אך בלילה ירד שלג הרבה שלג, וכרגע יש שלג טוב באתרים הסמוכים.

DSC05773.JPG DSC05814.JPG
DSC05773.JPG(גודל:10.42KB)DSC05814.JPG(גודל:15.47KB)

סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. יום גשם... גשום תגובה ל - 1 24/01/2008 18:58 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ענבל האקדמיה לסקי ענבל האקדמיה לסקי לא מחובר ענבל האקדמיה לסקי  משתמש מתחיל 12 הודעות עד כה
כן, היום גשם שהיה לפני שלושה ימים היה מטורף.
היינו כל כך ספוגים במים, הגעתי למצב שפשוט לא רציתי להחיק את המקל כי הרגשתי את כל המים בכפפות.
למרות שירד גשם המשכנו באימונים שלנו לפני התוכנית, וכמובן שגם נכנסנו לשתות שוקו חם באיזשהו שלב. טעים.
אתמול היה פשוט יום מעולה, בהתחלה היה קריר, אבל אחרי שהשמש יצאה היה נעים, והשלג עצמו היה פאודר מהודק טוב.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. טוענים שהמסלול התלול ביותר באירןפה הוא? תגובה ל - 2 24/01/2008 22:01 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מסלול כחול מסלול כחול לא מחובר מסלול כחול  משתמש פעיל 208 הודעות עד כה
HARAKIRI במאיירהופן!
האם יש בזה משהו?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. טוענים שהמסלול התלול ביותר באירןפה הוא? תגובה ל - 3 24/01/2008 23:38 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
חנן חנן לא מחובר חנן  משתמש פעיל 213 הודעות עד כה
נראה לי שאתה פוזל לעברו ברצינות. דיר באלק.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. טוענים שהמסלול התלול ביותר באירןפה הוא? תגובה ל - 4 25/01/2008 07:56 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אני מתכנן גם להביא לך משם תמונות של רונית ושלי מתחילת המסלול ועד סופו!
כאשר אנחנו בריאים ושלמים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. חרקירי במיירהופן תגובה ל - 5 25/01/2008 11:41 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מסלול אדום מסלול אדום לא מחובר מסלול אדום  משתמש פעיל 1404 הודעות עד כה
החרקירי הוא מסלול בשיפוע של 78 מעלות. בתמונות זה לא נראה כל כך משופע. לדעתי תלוי מה מצב השלג: אם קרחי - התרסקות די מובטחת. אם מלא פאודר - אז יכול להיות אפילו קל. בכל אופן הייתי משאיר את הניסוי ליום האחרון של הגלישה...למה להסתכן בהתחלה?
דווחו על החויה. אנחנו שם 3 שבועות אחריכם.
בברכת חרקירי מוצלח.

- מ.א.

Save Earth! Reduce, reuse, recycle
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. אדווח לכשנחזור על החרקירי במיירהופן! תגובה ל - 6 25/01/2008 22:49 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. אדווח לכשנחזור על החרקירי במיירהופן! תגובה ל - 7 26/01/2008 10:32 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  saarra לא מחובר saarra  משתמש מתחיל 8 הודעות עד כה
גלשתי את החרקירי במיירהופן בשנה שעברה עם סנובורד, הוא בהחלט לא מפחיד או בעיתי כמו שמנסים לצייר אותו.
בברכת להגיע למטה בשלום.
סער
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. תחרויות באוסטריה, אין יותר טוב מזה! תגובה ל - 1 26/01/2008 15:54 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  מיכל ע לא מחובר מיכל ע  משתמש פעיל 526 הודעות עד כה
יום, זה נראה לי לו"ז נורא אינטנסיבי! איך את עומדת בזה גופנית? לפחות את ישנה טוב בנסיעות הארוכות?
עם כל האהבה שלי לסקי זה נשמע לי די סיוט...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. תחרויות באוסטריה, אין יותר טוב מזה! תגובה ל - 9 26/01/2008 17:49 לתגובה קודמת
יום מהאקדמיה לסקי יום מהאקדמיה לסקי לא מחובר יום מהאקדמיה לסקי  משתמש מתחיל 48 הודעות עד כה
האמת שביומיים הראשונים בתחרויות באיטליה הגוף שלי היה עייף אך בכל זאת עשיתי את התחרות, בלי שום תרוצים Very Happy השתדלנו לחת כמה שיותר מנוחה, אם בנסיעות או אם בזמן שמחכים לראן שלך!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:הסעות לחרמון 077-4415502
להודעה הבאה:התייעצות