1. תחרויות באוסטריה, אין יותר טוב מזה! |
24/01/2008 17:51  |
 |
יום מהאקדמיה לסקי |
48 הודעות עד כה |
|
|
שלום לכולם!! השבוע האחרון היה לנו שבוע מאוד צפוף, בלי רגע לנשום .
ביום רביעי שעבר נסענו לעדות את האימון הכי תלול באירופה שנמצא ב-Innegram, התלילות של המסלול היא 55% (יש תמונה שתוכיח לכל מי שלא מאמין).
יצאנו ביום רביעי ולקח לנו 3 שעות נסיעה ישירות לאתר מהבית, כשהגענו התחלנו ישר באימוני סלאלום באזור הפחות תלול שנמצא יותר למעלה.
יום למחרת כבר עברנו לגייטים באזור התלול, זאת הייתה חוויה, כשירדתי במסלול הרשתי כאילו שאני עפה ונוחתת כל סיבוב, ולאחר מכן בטיבר יכולתי להרגיש את שירירי הבטן מתכווצים
ישנו במלון שנמצא בעיירה, 10 דקות נסיעה מהאתר, מלון מאוד נחמד במידרחוב.
שהינו שם במשך שלושה ימים והשלושה ימים האלו היו האימון הכי קשה שעשיתי בסקי אי פעם.
יום אחרי שחזרנו, יצאנו לתחרות GS באיטליה שבה השתתפו מתחרים מכל העולם, ברזיל, ניו-זילנד, ואירופה וכמובן ישראל!
התחרות התקיימה גם ביום למחרות, יום ראשון, באותו יום כבר ארזנו את החפצים שלנו כדי לסוע ישר מהתחרות באיטליה לשלושה ימים ברצף של תחרויות בחזרה באוסטריה ב- Ariach לתחרויות: SUPER G, GS, SLALOM.
נסענו רק הישראלים: אני, אסף והמאמן תום.
העיירה שישנו בה שכנה ליד אגם יפה וגדול, האזור היה מעורפל במשך יומיים, והיה קשה לראות את הנוף אך ביום האחרון הכל התבהר וראינו את הנוף המהמם שנמצא בסביבתנו.
לא היה שלג למטה בסביבה, אך עולים קצת ומגיעים לשלג מעולה ואפילו טרי.
התחרות הייתה על מסלול שטוח אך המתחרים היו טובים, ולכן התחרות הייתה קשה, ונהנו מאוד לראות את הסקיירים שיש להם בסביבות ה-20 נקודות פיס גולשים על אותו מסלול, שאנו הולכים לגלוש בו.
מחר אנחנו עושים סקי ב- Niderau אימון סלאלום וביום שבת וראשון יש לנו תחרויות ב- TIROL
באזור שלנו מזג האוויר השתגע, במשך היום ירד גשם אך בלילה ירד שלג הרבה שלג, וכרגע יש שלג טוב באתרים הסמוכים.
 |
 |
| DSC05773.JPG(גודל:10.42KB) | DSC05814.JPG(גודל:15.47KB) |
|
|
|
|
|
|
| 4. טוענים שהמסלול התלול ביותר באירןפה הוא? תגובה ל - 3 |
24/01/2008 23:38   |
|
|
נראה לי שאתה פוזל לעברו ברצינות. דיר באלק.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 10. תחרויות באוסטריה, אין יותר טוב מזה! תגובה ל - 9 |
26/01/2008 17:49  |
 |
יום מהאקדמיה לסקי |
48 הודעות עד כה |
|
|
האמת שביומיים הראשונים בתחרויות באיטליה הגוף שלי היה עייף אך בכל זאת עשיתי את התחרות, בלי שום תרוצים השתדלנו לחת כמה שיותר מנוחה, אם בנסיעות או אם בזמן שמחכים לראן שלך!
|
|
|
|