כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. מסלול נסיעה ממינכן לסט יוהן בטירול??? עם GPS 25/01/2008 12:23 לתגובה הבאה
שועל לבן שועל לבן לא מחובר שועל לבן  משתמש פעיל 242 הודעות עד כה
אנו מתכוונים להשכיר רכב במינכן (כמו כל שנה) אך הפעם אנו רוצים להגיע לסט יוהן בטירול (איזור שעדיין לא בקרנו בו).
האם מישהו יודע אילו נקודות ציון יש להכניס ל GPS (תוכנת IGO)
אם לא האם ישנה מפה שניתן להוריד מהאינטרנט שבה ניתן למצוא מסלול למקום.
תודה מראש
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. אני מחפש GPS למסלולי הגלישה במיירהופן תגובה ל - 1 25/01/2008 12:36 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מסלול אדום מסלול אדום לא מחובר מסלול אדום  משתמש פעיל 1444 הודעות עד כה
מישהו מכיר? נניח אני גולש על מסלול אדום ופתאום יש התפצלות. איזה כוון לקחת? יש מסלול שנקרא חרקירי במיירהופן צניחה חופשית - פחד! רק GPS יציל אותי. אבל בעצם אם פניתי בטעות לחרקירי וה- GPS מתחיל לצעוק עלי לחזור לאחור זה לא מאוחר מידי? Laughing

- מ.א.

Save Earth! Reduce, reuse, recycle
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. מה רע ב-St Johann? התוכנות מכירות הכל. תגובה ל - 2 25/01/2008 16:29 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  דורון . לא מחובר דורון .  משתמש פעיל 1273 הודעות עד כה
שים לב למדינה!!
לכל עיירה שכוחת אל באוסטריה יש אחות תאומה בעלת שם זהה בגרמניה (כנראה שגם בטקסס, אבל לשם כנראה שלא תגיע).
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. הדרך המהירה או הדרך היפה? תגובה ל - 1 26/01/2008 02:57 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ניסים לא מחובר ניסים  משתמש פעיל 1031 הודעות עד כה
משדה תעופה במניכן אתה נוסע מערבה לכיוון העיר עד לכביש הטעבתי. בכביש הטעבתי A99 נוסע דרומה על ליצאה בכביש A8 (נדמה לי שכבר כאן יש שילוט לאינסבורג/אוסטריה, בכל מקרה שים לב על מספר האוטוסטרדה).
אתה נוסע עד ליצאה 106 ופונה דרומה (ימינה) לכביש 305B במגמת עלייה(נקודות ציון: BERNAU/ROTTAU/GRASSAU). קצת אחרי MARQUARTSTEIN נכנסים לכביש B307 (נקודת ציון SCHLECHING / KOSSEN) בין שתי העיירות חוצים את הגבול והכביש הופך למספר B176 ממשיכים כל הזמן בכביש זה (נקודות ציון SCHWENDT/ SANKT JOHANN IN TIROL).

6105.jpg
6105.jpg(גודל:22.95KB)

סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. אני מחפש GPS למסלולי הגלישה במיירהופן תגובה ל - 2 27/01/2008 08:15 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
דודי חיימוב דודי חיימוב לא מחובר דודי חיימוב  משתמש פעיל 208 הודעות עד כה
מסלול אי אפשר לטעות בכניסה לחרקירי !!! יש שילוט ואם כבר נכנסת אז אין חזרה Smile ולא חייבים להתרסק רק אסור לעצור צריך לגלוש בלי פחד .
מנסיון קשה מאד לעצור על המסלול הזה וגם לא צריך .

צירוף מיקרים הוא הדרך של אלוהים להשאר אנונימי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. icon4.gif  חבר'ה העץ נפתח עבור אינפורנציה לגבי מסלול נסיעה תגובה ל - 5 27/01/2008 08:25 לתגובה קודמת
שועל לבן שועל לבן לא מחובר שועל לבן  משתמש פעיל 242 הודעות עד כה
חבר'ה העץ נפתח עבור אינפורנציה לגבי מסלול נסיעה (ברכב ולא בגלישה Laughing ) ממינכן לסנט ג'ואן בטירול, אני לא מצליח להבין איך הצלחתם להגיע משם לחרקירי במיירהופן?
מדוע משנים נושא של עץ זה או אחר?
יש מספיק עצים ביער ושכל אחד יבחר לו את הנושא המעניין וידביק אותו לעץ משלו.
שבוע טוב.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת: SANSICARIO 24/2/08
להודעה הבאה:התחלתי ולכן אסיים