כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. ביגוד תרמי-למנוסים 26/01/2008 21:01 לתגובה הבאה
  eliaviel לא מחובר eliaviel  משתמש פעיל 816 הודעות עד כה
שלום
אני מעוניין לקנות ביגוד תרמי של החברה Low Alpine. אבל המחיר של חולצה ומכנס הוא באמת יקר-600 שקלים. למי שקנה את הביגוד התרמי של Low Alpine, האים הוא באמת מחמם והאים השקעה של 600 שקל באמת כדאית ?
תודה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. ביגוד תרמי-למנוסים תגובה ל - 1 27/01/2008 17:47 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  s k לא מחובר s k  משתמש פעיל 190 הודעות עד כה
לביגוד טרמי יש מס' יעודיים שחלקם באות לידי ביטוי באופן שונה, כלומר יש ביגוד טרמי שהוא דק ומנדף זיעה ויש ביגוד עבה או כפול שמטרתו העקרית היא יכולת בידוד גבוהה יחסית. השאלה מה אתה מחפש ומה ראית.

מעבר לכך חשוב שתדע כי ביגוד טרמי הוא רק מרכיב אחד במערכת לבוש כוללת שמטרתה לספק תחושת חום ויכולת התמודדות עם קור.
השכבות הבאות חשובות לא פחות ביכולת הבידוד והגנה מפגעי אקלים חיצוניים כרוח, גשם וכיו"ב.

בקיצור, ככלל לא הייתי מתחיל בהוצאה כזו דווקא ורק על ביגוד טרמי, נכון שחברת LOWE היא חברה מצויינת וייתכן שראית ביגוד מעולה שלהם אך יש גם ביגוד טרמי של חברות טובות ובמחיר סביר הרבה יותר. למשל במודיעין ראיתי מבצע על סט טרמי שעולה כ- 230 ש"ח.

את שאר הכסף שחסכתי הייתי משקיע בתוספת של חולצת פליס או במעיל מבודד.

שילוב נכון והשקעה כספית מאוזנת בין כל המרכבים של מערכת הלבוש תביא אותך ליכולת התמודדות גמישה וטובה עם תנאי אקלים מגוון.

"שמרו את הטבע קרוב ללבכם...ומפעם לפעם טפסו על הר או בלו שבוע ביער. רחצו ונקו נפשכם." ג'ון מיור 1890
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. ביגוד תרמי-למנוסים תגובה ל - 2 27/01/2008 21:20 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  tovias1 לא מחובר tovias1  משתמש מתחיל 30 הודעות עד כה
אם יש לך חבר שוטר אז שווה ללכת איתו לחנות h&o
בעמדת מכירת מדים יש שלל ביגוד טרמי במחירים זולים.
העניין שרק שוטר יכול לקנות עם הנקודות שלו.
שווה לבדוק את זה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. לאחרונה ראיתי חולצות בעודפים במגוון צבעים תגובה ל - 2 27/01/2008 21:22 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אלימלך זורקין  משתמש לא מוכר
ספורים מצויינים מכל התחרויות. איך את מבחינת ניקוד והמטרות שלך?
מיכל לא התייחסה ללימודים, אך בטח כל העומס הזה פוגע בלימודים של ה-eteacher/ אני מקווה שאני טועה.
בכל אופן, חוויות מעניינות.
בהצלחה בהמשך התחרויות.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. אני מעריך כי ביגוד הטרמי ב-H&O לא שווה הרבה. תגובה ל - 3 27/01/2008 21:25 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  s k לא מחובר s k  משתמש פעיל 190 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן

"שמרו את הטבע קרוב ללבכם...ומפעם לפעם טפסו על הר או בלו שבוע ביער. רחצו ונקו נפשכם." ג'ון מיור 1890
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. לאחרונה ראיתי חולצות בעודפים במגוון צבעים בחנויות תגובה ל - 4 27/01/2008 21:29 לתגובה קודמת
אלימלך זורקין  משתמש לא מוכר
העודפים, הביגוד שלהם מצויין, ושירת אותי היטב במצבים קרים. לא זכור לי שראיתי מכנסיים.

מסכים עם SK, כשקר אני לובש גופיה תרמית, מעל זה פליס 100, ומעיל נושם נגד גשם והכל מתוצרת לאוו

לתשומת לב מנהל הפורום בהודעה הקודמת שלי חיברו להודעתי הודעה שלא קשורה אלי!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה הבאה:מחפש פתרון זול למכלי גז עם שסתום