כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. ליל סדר פסח באוקלנד 2008- סקר קטן 27/01/2008 08:25 לתגובה הבאה
  R.L לא מחובר R.L  משתמש מתחיל 21 הודעות עד כה
שלום,

לפני שאני מבצע צעד קדימה בהתארגנות סדר פסח באוקלנד - בסגנון חילוני (כמו של גריימאות') עליי להעריך כמה תרמילאים מעוניינים ומוכנים להשתתף בפסח באוקלנד (ההשתתפות כרוכה בהרשמה ובתשלום מראש). (הכמות תתן לי מענה אם בכלל להעלות את ההתארגנות)
ניתן להשיב כאן או במייל שלי

תודה.
ה.
אוקלנד
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. מתי זה פסח? על איזה תאריכים בערך אתה מתכנן? תגובה ל - 1 27/01/2008 13:17 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  שומקום מחובר שומקום  משתמש בינוני 94 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. מ-18 לאפריל ואילך עד סוף פסח תגובה ל - 2 28/01/2008 02:20 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. בוז. אני כבר אהיה בארץ. אבל מה עם פורים? תגובה ל - 3 28/01/2008 11:38 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  שומקום מחובר שומקום  משתמש בינוני 94 הודעות עד כה
חג הרבה יותר טוב.
לא היה לי פורים כבר שלוש שנים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. ליל סדר פסח באוקלנד 2008- סקר קטן תגובה ל - 1 02/04/2008 08:11 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  maya2410 לא מחובר maya2410  משתמש מתחיל 2 הודעות עד כה
hi
me and 3-4 of my friends want to celabrate in auckland
please give me details...
Maya
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. ליל סדר פסח באוקלנד 2008- סקר קטן תגובה ל - 1 04/04/2008 10:54 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  יוד לא מחובר יוד  משתמש מתחיל 12 הודעות עד כה
hi
we are a family with 2 children and we want to know more details about everything price place and where you are planning to do that
thank you
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. icon4.gif  ליל סדר פסח באוקלנד 2008 - תוצאות ביניים תגובה ל - 6 05/04/2008 09:12 לתגובה קודמת
שלום לתרמילאים הישראלים! Surprised Smug

אחרי המתנה של כשבועות מספר מאז הסקר - קיבלתי במייל תגובות שכמה תרמילאים שברחבי נ"ז מעוניינים ומחפשים סדר פסח באוקלנד - כ-15 איש.
במקביל לזה, ביררתי מסביב לקבל מושג העלויות (אין בית חב"ד כאן) וזה פעם ראשונה שלי להקים, אם בכלל, אז התלבטתי אם לשתף אתכם בעניין אך לכמות זו של ישראלים, לא יכולתי שלא להתעלם מהעניין.

אני אומד בפניי את ההוצאות הכרוכות -

1. מיקום - מצאתי 2 מקומות טובים להקים פסח שניתן להכיל עד 80 איש.
המחיר להשכרה: האחד עולה 30$ לשעה. השני 400$ ליום (אני בוחר בשני).
תוספת לבקשת רישיון לאלכוהול (זה חוק קיים בנ"ז באירוע כלשהו מצריך רישיון מעייריה וזה לא סיפור לבקש וניתן לקבל כמעט מיידית= 60$).
למקומות הנ"ל יש מטבח (עם מקרר ותנור) + כסאות ושולחנות בלבד.
2. אלטרנטיבה למיקום יותר זול (או חינם?): יש 2 מקומות "יהודים". בית כנסת הרפורמי והסיפריה היהודית - לשניהם יש פונטיציאל של מקום אך פסולים מבחינתי בגלל החסרון שלהם: אסור להכניס/לבשל בשר מסיבות כשרות.

הדברים הבאים שחסרים לי: (חוסר כוח אדם)
מתנדב/ים שבאים עימי לקנות אוכל ולעזור לי לבשל (לפני החג - 1-2 ימים).
מתנדבים לסדר שולחנות וכיסאות ביום החג.
מתנדבים להכין ולהוציא את האוכל לשולחן באמצע הסדר.
מתנדבים לחסל ולנקות בסוף.
מתנדב להיות "אב הסדר" (ההגדות יסופקו ע"י הספריה/האינטרנט).

אני תורם חלק ניכר מכספי, ידע על המקומות ומזמני.

ההשערה שלי - 25-30$ לאדם.
הכסף נועד לכסות עלויות השכרת המקום והאוכל.

הערה:
בית הכנסת הגדול והמפורסם של הקהילה היהודית שברח' GREY - השנה יש להם פסח שני ואני לא יודע אם זה כולל לתרמילאים ואם כן - אני לא שותף לעניין זה.

נ.ב.
סגנון הסדר והאוכל - חילוני (הבשר יהיה מקצביה HALAL (כמו כשר וזול) ושאר המזון מהסופרמרקט (מטעמי חסכון).

בקיצור, יש קופצים?

הראליקו
אוקלנד
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:בואו נדבר על זה 3
להודעה הבאה:אכסניה בסידני

שאלות נפוצות

מידע נוסף

דיברנו על זה בפורום

חיפוש מהיר

כתבי למטייל כרגע בדרום הפסיפיק

מחממים סורקים