כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. מאירהופן,שאלה לכל המומחים. 27/01/2008 23:54 לתגובה הבאה
savionas savionas לא מחובר savionas  משתמש מתחיל 12 הודעות עד כה
יום שבת הקרוב אנחנו במאירהופן ללא רכב מתכננים לגלוש ביומיים הראשונים באיזור הפאנקן ובשאר הימים לגלוש ברוב המיתחמים הנוספים, יש לי כמה שאלות לכל המומחים.
מה הדרך היעילה והמהירה ביותר בסקי-בס או רכבת להגיע ממאירהופן מרכז העיירה אל המיתחמים הבאים.
1.hochzillertal hochfugen
2.zillertal arena ומאיזה מתחם כדאי לעלות zell או garlos.
3.הקרחון hintertux

מה השעה שבה יוצא הסקי-בס הראשון והאחרון שחוזר מכל אתר?
תודה מראש
אסף.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. סקיבס..סקיבס.. (לא זוכר דבר כזה) תגובה ל - 1 28/01/2008 00:57 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ניסים לא מחובר ניסים  משתמש פעיל 1026 הודעות עד כה
וברצינות...נכון שעם רכב הרבה יותר קל ומהיר אבל גם עם סקיבס אפשרי.

.1. לדעתי לא כדאי לנסוע hochzillertal hochfugen בסקיבס. אומנם האתר נחמד, אבל לא שווה את הנסיעה בסקיבס עד לשם. לדעתי, עוד יום בפנקן במקום. אבל זו רק דעתי, חכה לתשובות נוספות של החברים.

2.ל zillertal arena סע ל ZELL (אין טעם לנסוע לגרלוס).

3. הכי טוב לשאול במלון על הסקיבס הקרוב ביותר. הם יתנו לך לוח שעות עדכני.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. סקיבס..סקיבס.. (לא זוכר דבר כזה) תגובה ל - 2 28/01/2008 06:53 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
דודי חיימוב דודי חיימוב לא מחובר דודי חיימוב  משתמש פעיל 208 הודעות עד כה
אני מצאתי שלכוון הארנה וקלטנבך היה הכי נוח ברכבת לו"ז תקבל במקום.
לכוון הקרחון נסעתי בסקי בס והיה בסדר גמור.

דודי

צירוף מיקרים הוא הדרך של אלוהים להשאר אנונימי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. מאירהופן,שאלה לכל המומחים. תגובה ל - 1 28/01/2008 08:29 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  בר לא מחובר בר  משתמש בינוני 113 הודעות עד כה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. דודי - לגבי הרכבת? תגובה ל - 3 28/01/2008 09:32 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ניסים לא מחובר ניסים  משתמש פעיל 1026 הודעות עד כה
אם הוא ישן במלון ליש הגונדולה במאירופן אז יכול להיות שהוא צריך גם אוטובוס לתחנת הרכבת? וגם הרכבת עוצרת רחוק מהגונדולה בארנה.

למה לדעתך רכבת עדיפה?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. אני מסכים איתך, אסף תגובה ל - 1 28/01/2008 12:36 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
eduardox eduardox לא מחובר eduardox  משתמש פעיל 475 הודעות עד כה
הרצון שלך הוא טוב ואני מסכים איתך.
אני חולק על דעתו של חברי הטוב ניסים, אך אני ממליץ לא לוותר על HOCHZILLERTAL. אתם טסים כבר בשבת הקרובה, אז אם אני אסיים את הדווח שלי על השבוע שעבר אני אשלח לך אותו שתקרא.

אני גלשתי יום אחד ב-HOCHZILLERTAL ו-HOCHFUGEN ולא סיימתי את כל המסלולים. אל תסעו ל-HOCHFUGEN, יותר רחוק אבל תעלו על האתר ב-KALTENBACH ותגיעו ל-HOCHFUGEN בגלישה. תתקשר אלי, אני אגיד לך איך לתכנן סאפשרי של כ-100 ק"מ בלי לחזור על מסלולים ומקסימום תחזרו למיארופן בסקיבאס מ-HOCHFUGEN, יותר פשוט.
פנקן, לפחות יומיים, קרחון יום אחד רפוי וארנה תקדישו יומיים.
בדווח אני כותב שאפשר סאפרי הלוך חזור בארנה אך לא תספיקו את כל המשחקים מסביב, שהם נורא יפים.
בקיצור, תתקשר אלי: 0544738363
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. דודי - לגבי הרכבת? לניסים וגם לאסף תגובה ל - 5 28/01/2008 20:05 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
דודי חיימוב דודי חיימוב לא מחובר דודי חיימוב  משתמש פעיל 208 הודעות עד כה
אז כמו שכתבתי אני מצאתי את הרכבת כנוח ביותר עבורי באופן אישי כי היה לי הכי קרוב למלון (נואה פוסט) ושנית התאים לי בזמנים בבוקר , יותר נעים לשבת והמרחק מה zell אינו מהווה בעיה כל כך גדולה כך גם ההליכה מהתחנה לקלטנבך . (השנה נהיה עם רכב זה בודאי עדיף)

לגבי ההוך זילרטל - קלטנבך אני בדעתו של אדוארדו האזור נהדר ומגוון מתחבר בגלישה להוך פוגן פשוט לא רצינו שיגמר לנו היום שם , עשינו גם אוף פיסט מדהים אחד בקיצור עדיף לאין שיעור על יום נוסף בפנקן , אבל שוב זו דעתי ואני מכבד את דעתם של אחרים .

דודי

צירוף מיקרים הוא הדרך של אלוהים להשאר אנונימי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. תודה לכולם על המידע תגובה ל - 7 28/01/2008 21:41 לתגובה קודמת
savionas savionas לא מחובר savionas  משתמש מתחיל 12 הודעות עד כה
בשבת הקרובה אנחנו שם, תודה לכולם על המידע ובמיוחד תודה גדולה לאדוארדו על המידע המועיל שמסר לי בטלפון.
המייל שלי

אסף
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:שפינדלרוב
להודעה הבאה:חזרנו מ (מיארהופן) זילרטל ואלי