| 1. חופשת סקי בפאסו טונלה |
28/01/2008 21:41  |
| |
naftulb |
8 הודעות עד כה |
|
|
|
שלום לכל משתתפי הפורום והעורכי הנכבדים.
חזרתי לפני יומיים מחופשה מדהימה בפאסו טונלה,איטליה בין התאריכים
19/01 עד 26/01 .
הכל היה טוב:
א. מזג אויר כמו לפי הזמנה (רק יום אחד בצהריים ירד טיפה שלג והיתה רוח על המסלולים,אך גם זה לחצי שעה.
ב. שלג טרי גם בכפר וגם על המסלולים בין 1.5 מטר למטה ל-2.5 למעלה
ג. מסלולים נהדרים אפילו הכחולים 34 ו-18 באורך של כמעט 3 ק"מ כל אחד בנופים מרהיבים
ד. נסעתי במסגרת חבילה של סקי-דיל וחשבתי לרגע שזו חברת תיירות שוויצרית ולא ישראלית:
היחס האישי לפני הנסיעה, גם שהתעקשתי על מלון מסוים קיבלתי אותו בלי התנגדות (תודה לגילי וליעל).
קבלת הפנים בשדה תעופה בברשיה על ידי הנציג המלווה אלעד, הסבר ממצה שלו על כל נקודה חשובה בכפר: קניות, כספומט, הסופר הזול, המסלולים המומלצים וכו' חסכו המון זמן וכיתות רגליים מיותר.
בכלל אתה מקבל הרגשה בסגנון: "באת לגלוש ולהינות ואנחנו פה לדאוג שלא תעסיק את עצמך בשטויות ביורוקרטיות ותנצל את הזמן בצורה אופטימלית לסקי ולאפרה".
גם המחוות הקטנות של שקית עם עוגיה על דלת החדר במלון כשאתה חוזר עייף ורעב מהגלישה, מסיבת סקי דיל במועדון אנטרס וכו' נותנים הרגשה טובה.הכל טיקטק כשעון שוויצרי מבחינת ארגון מא' ועד ת'
אני יודע שמיד עם פרסום ההודעה הזו לשונות רעות יתחילו לעבוד שעות נוספות ולחשוד בי שאני איזה סוכן סמוי/פרסומאי של סקי דיל,אך אני לא כזה. לפעמים יש מקום גם להגיד מילה טובה כשמגיע, למרות שזה לא מקובל לצערי במחוזותינו.
בקרוב אפרסם דיווח מפורט על הנסיעה עם תמונות.
בכבוד רב,
נפתלי ברונפמן
|
|
|
|
|