|
|
| 3. דעה אחרת תגובה ל - 2 |
30/01/2008 11:36   |
|
מדרסים לנעלי סקי עושים אצל מי שמבין בסקי ובצרכים המיוחדים של גולש.
כף הרגל מבצעת תנועה שונה בהליכה/ריצה רגילה מאשר בתוך נעל הסקי.
גם אם זה "מבזבז" שעתיים-שלוש, אפשר לעשות אותן על חשבון האפרה ולא על חשבון שעות הגלישה. זה גם יחסוך לך בעלות הבירה
|
|
|
|
|
| 5. דעה אחרת - כולם צודקים תגובה ל - 4 |
30/01/2008 13:27   |
|
|
מצד אחד, באתר אפשר לחזור לחנות לבצע התאמות במדרס או בנעל, מה שאי אפשר לגבי מדרס שהוכן בארץ (אלא אם הטכנאי בחנות מבין איך לשנות אותו)
מצד שני, קצת קשה לחזור לחנות אחרי שנגמר השבוע.
ושוב אני יוצא בקריאה נרגשת לכל חנות בארץ - כולל למטייל - להכשיר טכנאי נעליים. תאמינו לי, תמכרו כך הרבה יותר נעליים בארץ (גם אם זה רוסיניול...)
|
|
|
|
|
|
| 8. גם בשביל זה קיים הפורום תגובה ל - 7 |
30/01/2008 15:28   |
|
|
לתת עצות לא רק על איפה שותים בירה הכי בזול ואיפה קונים שוקולדים למשרד - גם איפה ואיך קונים ציוד ממי שיודע את העבודה שלו
|
|
|
|
|
| 10. דעה מעט שונה תגובה ל - 9 |
31/01/2008 11:16   |
 |
כרמית השניה |
376 הודעות עד כה |
|
|
|
מדרסים אולי פותרים בעיות בכף הרגל, אבל יש גם אזורים אחרים ברגל שיכולים לגרום לבעיות, למשל הברכיים.
לכן, לדעתי, חשוב קודם כל להתייעץ במומחה (אורטופד או פיסיוטרפיסט)שמתמצא גם בנושא הסקי.
לבני הצעיר, שהתלונן על כאבים באזור מפרק הירך, איבחן האורטופד קיצור מולד של השריר הארבע ראשי, ומדרסים לא יעזרו כאן.
עוד דוגמא - בתי, שלמדה בפנימיה בוינגייט, עשתה מדרסים אצל ההוא ממכמורת שגם ענבל עשתה אצלו (שהוא אכן חביב ומקצועי). מה שתוקן זה בעיקר הבדל באורך הרגליים (כסנטימטר). בגלל כאבי גב, שהלכו והחמירו, חזרנו אליו. הפעם נמדד פער של 3 ס"מ בין הרגליים, והמדרסים תוקנו בהתאם. כשגם זה לא עזר פנינו לכירופרקט שטען שהפרשי הגבהים בין הרגליים הם נרכשים, עקב סטיה באגן, שאותה יש לתקן. הוא טען שהמדרסים רק מנציחים ומחמירים את הבעיה וביקש שנוריד את ההגבהה.
מכיוון שלא הייתי בטוחה מה לעשות, לקח לי מספר שבועות עד שחזרתי למומחה המדרסים, תוך שאנו ממשיכים בטיפול הכירופרקטי. מומחה המדרסים היה מוכן להוריד את הגובה בתנאי שנחתום שזה על אחריותנו. אך ראה זה פלא, כשהוא מדד שוב את הרגליים הן היו שוות באורכן!!! (בזכות הכירופרקט, למי שלא הבין).
אז מדרסים זה רק אחד מהפתרונות שבוודאי לא פותר את כל הבעיות (מה שבטוח שהוא פותר את בעיות הבנק של עושי המדרסים).
כרמית
|
|
|
|
| 11. דעה מעט שונה תגובה ל - 10 |
31/01/2008 12:35   |
|
|
אני מאמין גדול בכירופרקטיקה
הכירופרקטית שלי העמידה אותי על הרגליים, שבועיים לפני חופשת סקי.
|
|
|
|
|
|
| 14. דעה מעט שונה תגובה ל - 13 |
31/01/2008 18:40   |
|
מכר שלי ג"כ עשה אצלו - הוא ממליץ בחום. גיגלתי מדרסים מכמורת וזה מה שמצאתי באחד האתרים:
אברבוך אורתופדיה מס 'חבר:6307
מדרסים אנטומיים לפי מידות גבס
אבי ומייסד שיטת אברבוך
30 שנות מוניטין
האם אתם סובלים מהבעיות הבאות?
- כאבי רגליים - כאבי צוואר
- כאבי ברכיים - כאבי ראש
- כאבי גב - סכרת
אם עניתם "כן" לאחד או יותר מסימפטומים אלו
הפתרון בידינו!
אנו ב"אברבוך אורטופדיה" מספקים פתרונות מתקדמים בתחום היציבה בעזרת מדרסים אנטומיים
אשר פותחו על ידינו במשך כ-25 שנה של מחקר ומעקב ובטיפול בלמעלה מ-30000 לקוחות.
באתר תמצאו מידע מקיף על הבעיות בהם אנו מטפלים ועל השיטה בה אנו עובדים.
אנו באברבוך אורטופדיה מבטיחים הצלחה!!!
כלל ארצי, , שרון, מכמורת, רח' המפתח 17, 09-8666947, פקס-09-8664010
http://averbuch-midrasim.co.il
שווננפלד אורטופדיה בע"מ מס' חבר:7321
בהנהלת שי שווננפלד
בניית מדרסים אנטומים בשיטת אברבוך.
פתרון בעיות אורטופדיות בשיעורי הצלחה גבוהים ביותר!!!
כלל ארצי, 3 סניפים: מושב מכמורת, 09-8666947 מושב שרונה , 04-6760489 חיפה, מרכז רפואי חורב, 04-8305289, 052-3376133.
http://www.midrasim.co.il
[עודכן ב:31 ינואר 2008 18:42:]
|
|
|
|
| 15. יפה מאד מיכאל תגובה ל - 14 |
31/01/2008 19:00   |
 |
כרמית השניה |
376 הודעות עד כה |
|
|
|
זה אכן אברבוך ממיכמורת.
נראה לי אתה מקבל אחוזים לפי הפרסום שעשית לו.
שי שווננפלד זה החתן שלו וממשיך השיטה, והוא גר במושב שרונה. מאחר ואנחנו צפוניים אז באנו לקחת את המדרסים ממנו. הוא מקבל נדמה לי גם במרכז חורב יום בשבוע.
הכירופרקט שבתי היתה אצלו הוא ד"ר דוד נייס מתל אביב (גם אני רוצה לקבל אחוזים...)
אני חייבת לומר שלמרות שהוא עזר לבתי מאד, לא אהבתי את מה שקורה שם. יושבים שעה ויותר בתור (ואני הייתי באה מהצפון, לוקחת אותה מוינגייט ועוד צריכה לחזור הביתה בלילה), נכנסים לחמש דקות (וזה במקרה הטוב) ומשלמים הון תועפות. אז נכון, יש לך הרבה מעריצים והרבה לקוחות, אבל תן לילדה עוד כמה דקות של תשומת לב, עוד כמה לחיצות, מסז', משהו שיקל עליה אפילו פסיכולוגית. אני לא אוהבת אנשים שהשתן עולה להם לראש, מעדיפה ללכת למישהו שהוא אולי לא הטופ שבטופ (שהוא לא תמיד הכי טוב והרבה פעמים זה עניין של יחסי ציבור)ולקבל גם יחס.
אבל זו אני, וד"ר דוד נייס נחשב לליגה לאומית והוא גם בחור חביב מאד.
והעיקר שנהיה בריאים!!!
|
|
|
|
| 16. לכרמית , מיכאל , פאודר- ממבט של אמא תגובה ל - 15 |
31/01/2008 19:37   |
| |
רינה ב |
323 הודעות עד כה |
|
|
וכאן סיפורי מתחיל.
לפני זמן כתבתי באתר איך מגיעים לאינסברוק ברכבת מצילרטל וחזרה.
ואיך ידעתי זאת? פשוט. לאחר התרוצצויות ,עם ענבל עקב כאבי בירכיים אצל אורטופדים מכל מיני סוגים ומינים בארץ. כולל בוינגייט .
כאשר כל אחד ואחד מהם אמר לי כי האגן שלה ישר וכי השלד שלה יפה , ובניגוד אליך כרמית השניה תמיד ישבנו אצל הרופאים הרבה זמן כי הם טרחו לצייר ולהסביר לענבל איך הברך בנויה. גם האורטופד של הקופץ מוט (שאגב היה בתור אחרינו) , שהיה נחמד ועם הרבה סבלנות ובדיקות מעמיקות של כל השלד.
אך לענבל עדיין כאבו הבירכיים. במחנה סתיו בהינטרטוקס קבעה המאמנת של ענבל תור לרופא שלה באינסברוק. נסענו ברכבת ולקחנו גם את ירון איתנו.
הגענו לאורטופד והילדים לא הפסיקו להסתכל על הקירות עם התמונות של האלופים. (גם קיבלו גלויה חתומה בכתב ידו של בני רייך -אלוף עולם ועוד איזה אלוף שוודי.- מה שהרשים אותם). הרופא יצא לנתק אותם מקיר
טוב אני אגיע לסוף הסיפור
לאחר בדיקות כאלו ואחרות הוא אמר 2 דברים אחד מדרסים היות וכף הרגל שלה נופלת פנימה ומשפיעה כך על הברך,והסביר לי מה צריך להיות ואיך צריך למדוד לה את הרגליים למדרסים.
בנוסף לשים טייפים על הבירכיים - תורה שלמה מי שרוצה ענבל מומחית .
הגענו לארץ וקבעתי תור אצל אברבורך שגר כ-15-20 דקות ממני. יופי לי.
האבא והבן בדקו וביקשו שלא אומר מה הרופא קבע לפני שהם יקבעו את דעתם. והם אמרו אחד לאחד מה שהרופא באוסטריה אמר.
השאלה הנשאלת היא:
איך כל האורטופדים בארץ לא ראו את מה שראו 2 האחרים. ולא פעם ביקשתי כי יביטו במבנה כף הרגל.
ענבל מעבירה בארץ את המדרסים שנעשו על ידי אברבוך מנעל לנעל ואכן כאבי הבירכיים עברו לה.
ובנעלי סקי היא משתמשת במדרסים שנעשו על ידי מומחה למדרסי סקי באוסטריה והן קבועות בנעלים. לנעלי הסקי החדשות היא העבירה את המדרסים.
המדרסים נעשו באוסטריה היות והנעלים נשארות שם. לא היו לנו תיקונים חוזרים בשום מדרס. לא האוסטרי ולא הישראלי.
לסיכום:
במקצועות החופשיים לכאן ולכאן....(נכון מיכאל ??)
|
|
|
|
|
|
| 19. גם בשביל זה קיים הפורום תגובה ל - 9 |
31/01/2008 22:35   |
| |
eyalsi |
29 הודעות עד כה |
|
|
הי גדי.....
אשמח באם תוכל לספר קצת על המלון והאתר כולל אפרה סקי וטיפים מעניינים........
אני רשום לנסיעה אליו ל 1.3....
תודה מראש
נ.ב. גם ממך ביקשו תוספת של 20 אירו לכרטיס תוספת דלק???
|
|
|
|
| 20. סרטון התאמת מדרסים ונעליים בצורה ממוחשבת תגובה ל - 18 |
02/02/2008 00:46  |
| |
מייקי |
107 הודעות עד כה |
|
|
קודם כל מה זה ? יש את זה בארץ ?