כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. היכן באזור אישגיל יש מקום לשכירת ציוד במחיר זול ? 30/01/2008 20:31 לתגובה הבאה
  yuval103 לא מחובר yuval103  משתמש מתחיל 17 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. היכן באזור אישגיל יש מקום לשכירת ציוד במחיר זול ? תגובה ל - 1 30/01/2008 21:46 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  דני לא מחובר דני  משתמש פעיל 621 הודעות עד כה
כמו בכל עיירה, ולא רק עבור ציוד סקי, ככל שמרחיקים מהמרכז המחירים זולים יותר. אם אני לא טועה, כמה קילומטרים לפני אישגל יש עייירה בשם קפאל, אני זוכר שחנויות הסקי שם מעט זולות יותר לעומת אישגל אבל לא משמעותי, לגבי ציוד, יתכן שתחסוך קצת, אבל אם הנעליים לא נוחות, או שנגיד שברת סטיק, תחזור לשם עם רכב להחליף, איפה הנוחות? אני תמיד מחפש את החנות מתחת או בקרבת המלון בסופו של דבר המחירים די דומים.

חוץ מזה אישגל אתר סקי מעולה, את זה בוודאי כבר שמעת...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. היכן באזור אישגיל יש מקום לשכירת ציוד במחיר זול ? תגובה ל - 1 30/01/2008 22:13 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
powder powder לא מחובר powder - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 1655 הודעות עד כה
לפי מה שראתי באינטרנט, המחירים ב KAPPL נמוכים בכ 30% (מגלשי VIP ב100 אירו במקום ב 140). אני אנסה לשכור שם אך רק אם יהיה להם מה שאני רוצה (לרוב החנויות אין באתר מפרט של הציוד להשכרה).
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. היכן באזור אישגיל יש מקום לשכירת ציוד במחיר זול ? תגובה ל - 1 31/01/2008 00:19 לתגובה קודמת
אדם מאיגוד מדריכי הסקי אדם מאיגוד מדריכי הסקי לא מחובר אדם מאיגוד מדריכי הסקי  משתמש בינוני 137 הודעות עד כה
הי יובל,

בתוך אישגל עצמה המחירים די זהים (5 יורו לפה או לשם, אפילו פחות) ויש את האפשרות לשכור באחת העיירות הלוייניות כפי שהציעו קודמי אבל עם החסרונות הברורים.

אפשרות נוספת היא להזמין את הציוד באתר הבא: http://www.skiset.com/index-en.html

השכרה דרך האתר חוסכת 20% מהמחיר הרגיל (חסכון משמעותי).

האתר עובד עם חנות אחת באישגל, Sport Zangerl הממקומת במרכז העיירה (יש עוד סניף בחלק הצפוני יותר) ממש ליד המנהרה החוצה אותו.

ניתן להזמין את הציוד כבר עם ביטוח שיוצא זול יותר מאשר אם מחליטים לקחת אותו בחנות.

אדם.

אגב, מנסיון של שני חברים ששכרו דרך האתר - עובד מצויין.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:4 ימים במדונה - המלצות בבקשה
להודעה הבאה:מחפשים דירה להשכרה לסקי בשוויץ