כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
41. תמונות מאוד יפות. תודה. תגובה ל - 36 09/02/2008 08:15 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מסלול אדום מסלול אדום לא מחובר מסלול אדום  משתמש פעיל 1395 הודעות עד כה
חוץ מזה החברה שלך גדלו בשנה מאז שאני זוכר אותם. תמסור להם ד"ש.

- מ.א.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
42. ושוב תודה על הדווח החוויתי ומפורט - נהנתי לקרוא תגובה ל - 39 09/02/2008 11:25 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
eduardox eduardox לא מחובר eduardox  משתמש פעיל 475 הודעות עד כה
בומברדינו, לא תהיה לך ברירה, תצטרך לערוך הדווח ע"מ שיכנס לדווחי גולשים, הוא חשוב. או דבר עם איתמר ותן לו חופש פעולה כדי לערוך את כל הדווחי משנה שלך לדווח אחיד. זה חשוב.

קוריאוז לגבי המפות: גם באזור עמק צילר בו יש 4 מתחמי גלישה (לא מקושרים) אך באותו סקי פאס, יש מפה כוללת כללית לא מפורטת ומהצד השני יש את המפה המפורטת של המתחם הספציפי. מעניין. אותה השיטה.

בעמק צילר השכילו וסימון המסלולים הוא אחיד ומצויין ב-4 המתחמים.

הייתי מציע להם (כוח ההשפעה שלי נמוך) שיקדישו שרת לצבירת הק"מ כמו בסלה רונדה, זה גימיק נחמד.

ושוב תודה על כל הדווחים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
43. ושוב תודה על הדווח החוויתי ומפורט - נהנתי לקרוא תגובה ל - 42 10/02/2008 07:33 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
דודי חיימוב דודי חיימוב לא מחובר דודי חיימוב  משתמש פעיל 208 הודעות עד כה
בסופו של דבר שמח שנהנית אני לפחות נהנתי לקרוא
סמן להדפסה   הוספת תגובה
44. לכל המודאגים תגובה ל - 1 10/02/2008 09:35 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
בומברדינו בומברדינו לא מחובר בומברדינו  משתמש פעיל 175 הודעות עד כה
לאחר שנעזרתי כה רבות בפורום אין בכוונתי לוותר על הדיווח המלא - אני רק צריך עוד כמה ימים.
גם דיברתי עם איתמר בשבוע שעבר.
בינתיים פשוט טפטפתי את הקטעים שכבר הכנתי לטובת הסקרנים ולאלה שזקוקים למידע.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
45. תודה. תגובה ל - 41 10/02/2008 09:36 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
46. תקציר לממהרים תגובה ל - 24 11/02/2008 10:20 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  חשין לא מחובר חשין  משתמש מתחיל 19 הודעות עד כה
קודם כל כל הכבוד על ההשקעה והמידע הרב שנתת
אני נוסע עוד שבועיים לסלבה לשבוע ויש לי כמה שאלות:
רשמת שעדיף להביא מפות, אני גלשתי תמיד בצרפת/אוסטריה ובכל חור דוחפים לך מפות האם זה לא ככה באיטליה? בכל מקרה איך אני יכול לארגן מפות מכאן?
לא הבנתי או שפיספסתי מאיזה עיירה יצאת כל יום לגלישה?
בכל מקרה אשמח להמלצות שלך או של כל אחד מהם הם האזורים/מסלולים שחייבים לעשות בשבוע סקי כזה

תודה רבה רבה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
47. יום גלישה שישי 01/02/2008 תגובה ל - 1 11/02/2008 14:29 לתגובה קודמתלתגובה הבאה

יום גלישה שישי 01/02/2008

יום גלישה שישי ואחרון. עד לשנה זו ברב הפעמים היום האחרון היה מעין שיא. בעבר, ביום האחרון, נפרדנו מקבוצות ההדרכה וניצלנו את ההכרות עם האתר על מנת לגלוש לבד יום שלם כמשפחה. הפעם הגענו ליום האחרון אחרי כמה ימים כנ"ל, העייפות עשתה את שלה, היה מעונן (אבל רואים) וקר, מאוד קר. הילדים ניסחו זאת בצורה קולעת: צריך יומיים לנוח ואז עוד שבוע סקי.
החלטנו לזרום, לגלוש ללא תכנון לאן שיצא וכדי שמורעלי סלווה (ויש להם על מה) לא יתאכזבו - הכיוון הכללי היה סלווה ובפרט – מסלולי PLAN DE GRALBA. מכיוון שבחזרה השחזור היה לפי הזכרון אני מקווה שאינני מטעה פה אף אחד אז תקראו בזהירות. ההגעה בקלות לפי השילוט ואז פשוט גלשנו לאן שבא ועלינו במעלית שאליה הגענו. כך גם הגענו לגונדולה הגדולה (44, Fun.Piz Sella אם אינני טועה) שהזכירה לנו את ה COL RODELA (גם התור). כדאי לרדת מ Piz Sella במסלול שמסתיים במעלית 33 (שם היא מתחילה).יש שם מסעדה שנראית חדשה עם ריהוט עץ מקסים ומרק דלעת הטוב ביותר שטעמתי אי פעם (6 יורו). משם עולים במעלית 84, קצת מיושנת ואיטית אבל בלי תור בכלל ועלייה יפה.
חזרה ל COL RODELA, החזרת ציוד (דקה, היו שם החברה מחדר הסקי למעלה שזכרו אותנו). שוטטנו כשעה בעיירה ולא מצאנו כלום לקנות או קיטש או יקר, וקדימה לארוז. הילדים קצת עצובים ואני שמח, כששאלו אותי, למה? עניתי – "שבוע סקי הסתיים בכיף וכולנו בריאים ושלמים" (שנה שלישית שלי – נקרעה רצועה).

Date: 01-02-2008
Nr of Lifts 16
Slopes length estimation (Km) 19

1. CAMPITELLO-RODELLA
2. CAVAZES-GROHMANN
3. Segg.Sole Piz Seteur
4. Segg.Comici 1
5. Segg.Fungeia
6. Segg.Ciampinoi
7. Fun.Piz Sella
8. Skilift Dolomiti
9. Segg.Comici 2
10. Segg.Fungeia
11. Segg.Ciampinoi
12. Segg.Piz Seteur
13. Segg.Citta Dei Sassi
14. Segg.Sasso Levante
15. RODELLA-DES ALPES
16. RIT.COL RODELLA-CAMPITELLO

סמן להדפסה   הוספת תגובה
48. icon4.gif  שלחתי בתחילת השבוע - מצפה שזה יעלה תגובה ל - 42 14/02/2008 20:14 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
49. פיצה תגובה ל - 36 15/02/2008 08:59 לתגובה קודמתלתגובה הבאה

בתיאבון1 בתיאבון2
בתיאבון1(גודל:19.57KB)בתיאבון2(גודל:29.93KB)

סמן להדפסה   הוספת תגובה
50. תשובה לחשין תגובה ל - 46 15/02/2008 09:08 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
"בכל חור דוחפים לך מפות" - במלון שלנו לא היו מפות! ונדמה לי שגם במלונות הסמוכים לנו. ממה שאני נתקלתי, דוחפים מפות בגונדולות הגדולות וגם אז של האזור הספיציפי. מכיוון שכבר היו לי מפות אז לא חיפשתי עוד אבל אני מניח שאם הולכים למרכזי המידע "I" - ניתן לקבל גם שם.
האם זה לא ככה באיטליה? - תלוי איפה.
בכל מקרה איך אני יכול לארגן מפות מכאן?לארגן מפות עכשיו קצת מאוחר. אני קיבלתי מהם בדואר וגם איתן הביא לי. אתה מוזמן לקבל ממני. צור קשר.

לא הבנתי או שפיספסתי מאיזה עיירה יצאת כל יום לגלישה? CAMPITELLO
בכל מקרה אשמח להמלצות שלך או של כל אחד מהם הם האזורים/מסלולים שחייבים לעשות בשבוע סקי כזה - העברתי הכל גם בקטעים וגם שלחתי דיווח לאיתמר.
תהנה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
51. icon14.gif  יופי של דיווח תגובה ל - 40 15/02/2008 10:14 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  contessa לא מחובר contessa  משתמש מתחיל 13 הודעות עד כה
משעשע, אינפורמטיבי ומאוד מאוד מפורט.
למרות הביקורת על המלון, ניכר שנהניתם. כל הכבוד!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
52. וגם סרטון קצר תגובה ל - 1 21/02/2008 18:07 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
לא צילמתי הרבה אבל גם מהמעט שצילמתי יצא סרטון נחמד.
לגבי המסלול: נראה שטוח מכיוון שעמדתי למטה וצילמתי אבל הוא שחור (רחב אבל שיפוע בהחלט שחור).
בפס הקול המקורי הייתה איטלקיה שעמדה לידי, ספקה כפיים ואמרה כמה פעמים - "מאמא מיה", את הטון בו נאמרו המילים אני משאיר לכם לדמיין.
http://www.youtube.com/watch?v=mrRBBR8axY0
תהנו...

סמן להדפסה   הוספת תגובה
53. סרטון קצר תגובה ל - 2 21/02/2008 18:10 לתגובה קודמת
לא צילמתי הרבה אבל גם מהמעט שצילמתי יצא סרטון נחמד.
לגבי המסלול: נראה שטוח מכיוון שעמדתי למטה וצילמתי אבל הוא שחור (רחב אבל שיפוע בהחלט שחור).
בפס הקול המקורי הייתה איטלקיה שעמדה לידי, ספקה כפיים ואמרה כמה פעמים - "מאמא מיה", את הטון בו נאמרו המילים אני משאיר לכם לדמיין.
http://www.youtube.com/watch?v=mrRBBR8axY0
תהנו...

סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:פקקים בדרך למאיירהופן
להודעה הבאה:סוף מרץ בססטרייר - מומלץ? יש עדיין שלג?