כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. icon8.gif  היינו בחרמון היום- היה סיוט בכל הפרמטרים !!! 04/02/2008 19:45 לתגובה הבאה
  ססקי לא מחובר ססקי  משתמש מתחיל 49 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. היינו בחרמון היום- היה סיוט בכל הפרמטרים !!! תגובה ל - 1 04/02/2008 20:28 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  konus לא מחובר konus  משתמש מתחיל 30 הודעות עד כה
תוכל/י לפרט?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. היינו בחרמון היום- היה סיוט בכל הפרמטרים !!! תגובה ל - 2 05/02/2008 14:14 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ססקי לא מחובר ססקי  משתמש מתחיל 49 הודעות עד כה
יצאנו ב 4:00 מאזור המרכז. ניסינו לעלות על המגלשים בשעה 10:00 !!! כל התורים הללו ממש בזיון מטורף. תור מכוניות לפני שער מעל מג'דל שמס. תור לפני הקופות (אשר מווסת מלאכתית על ידי שומר שמונע מהמצלמות לתעד את הפקק האמיתי) דחיסות לאוטובוס שיותר גבוהה ממנו לא ניתן למצוא ( שש מדרגות באוטובוס לעלות עם ציוד ונעלי סקי זה גם לא נוח אבל בעיקר מסוכן !!)
תור מטורף להשכרת הציוד וכבר שהצלחת לקבלו אז יש שתי קופאיות למכירת הסקי פס .. לוקח עוד 40 דקות !!! שלא נדבר על התורים למעליות...והם עוד אמרו שזה מצב יותר טוב משהיה בשני הימים הקודמים. למה למה ושוב למה ?? ואז שהצלחנו לעמוד על המגלשים...השלג קטסטרופה. (זה לא אשם האתר אלא מזג האויר החם) היה חם ואפילו מאוד חם. בבוקר הקרח ומהר מאוד נהפך לדייסה. ואם כל זה לא מספיק אז כל כך הרבה גולשים שלא ניתן אפילו להגדירם כמתחילים.. ממש באים ועולים על המגלשים ונכנסים בכל אחד שניתן (מעצור אנושי לכאלו שטרם שמעו על אפשרות עצירה אחרת). בג'ינסים וסוודרים... ממש מדכא ממש חבל.
בתוך שעה וחצי עזבתנו בשאט נפש את האתר חזרה הביתה. היה ממש מגעיל. כף רגלי לא תדרוך יותר בחרמון !!!! סליחה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. עכשיו אתם מבינים למה אני מטיף נגד החרמון? תגובה ל - 3 05/02/2008 18:28 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  yohanand לא מחובר yohanand  משתמש פעיל 2450 הודעות עד כה
נכוויתי קשה לפני שש-שמונה שנים ולא אחזור לגלוש שם, גם אם הכל יהיה בחינם.
מה לעשות, אנחנו כנראה לומדים זאת, רק בדרך הקשה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. מענין אם יש אתר סקי גרוע יותר מחרמון.מישהו מכיר? תגובה ל - 4 06/02/2008 08:09 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  אלכס לא מחובר אלכס  משתמש בינוני 126 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. כנראה שיש... תגובה ל - 5 06/02/2008 13:44 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  הראל לא מחובר הראל  משתמש בינוני 67 הודעות עד כה
בתורכיה
שמעתי מחבר שהיה שם לא מזמן
המעליות התקלקלו ולכן באמצעות 2 חתולי שלג העלו אותם להר
לכל חתול חיברו חבל והגולשים החזיקו בחבל כמו טי-באר פרימיטיבי
בקיצור גם לחרמון יש לאן להתדרדר...
חוצמזה בחרמון זה בעיקר עניין של מזל - טיימינג, ותיאום ציפיות
אני הייתי בשבת האחרונה וגלשתי מ 9:30 עד 16:00 ללא הפסקה ומאוד נהניתי, והאמת, מי שנוסע לחרמון במזג האוויר הנוכחי, יכול לבוא בטענות רק אל עצמו לדעתי אין עוד אתר בעולם שיש בו 8 - 5 מעלות באופן קבוע, איך אפשר לגלוש ככה בכלל?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. לא מסכים בכלל!!! גם אני הייתי בחרמון (4-2-08) תגובה ל - 3 06/02/2008 14:10 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
josseffe josseffe לא מחובר josseffe  משתמש מתחיל 12 הודעות עד כה
אני וגולש נוסף יצאנו מאיזור ת"א ב 4:45. התור בכניסה לרכבים לא היה בעייתי בכלל! בשעה 7:50 כבר הצלחנו להחנות את האוטו. האתר פותח ב 8:00 להזכירכם.
היה תור ככה ככה לקניית הסקיפס, בשעה 8:45 כבר היינו בתור למעלית הבינונית (בשביל החימום, הרי שנה לא גלשנו Smile ).
התור למעליות היה זוועה עד השעה 11:00 בערך!!! אחרי השעה 11:00 פתחו את המעלית של המבקרים עבור גולשי הסנובורד והתורים לכל המעליות התאזנו בצורה טובה מאוד.

סה"כ שורה תחתונה, הספקנו לעלות 2 לחצי גובה ו 7 פעמים למעלה עד השעה 14:15, כולל 2 הפסקות התרעננות באמצע.
מה גם שאין מה לעשות, החרמון זה המקום היחיד שיש לנו לגלוש פה.

אנחנו נהנינו מאוד.

יוסי.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. גם אני לא מסכים תגובה ל - 7 06/02/2008 16:22 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  b0azt לא מחובר b0azt  משתמש מתחיל 26 הודעות עד כה
התור בשער למטה לקח לא יותר מ-10 דקות (בערך ב-8)
התורים למעליות במשך כל היום - לא יותר מ-5 דקות.
העליה לאוטובוס בחניון תחתון - בלי תור בכלל (וגם בכיוון ההפוך בסוף היום)

אכן, בשעות הראשונות, ממש קרח, אבל זה תמיד ככה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. שאלתי אם היתם במקום גרוע יותר.כולל העלויות תגובה ל - 8 06/02/2008 21:18 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  אלכס לא מחובר אלכס  משתמש בינוני 126 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. אני דווקאנ הנתי מאוד... זה מה יש תגובה ל - 9 06/02/2008 22:08 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
שועל לבן שועל לבן לא מחובר שועל לבן  משתמש פעיל 233 הודעות עד כה
הייתי אתמול (יום שלישי)
בתחילה קצת תורים אך לאחר מכן ממש לא הייתה בעיה אף אציין כי אפסו כוחותיי עוד לפני שנסגרו המעליות.
השלג בתחילה היה קרחי אך לאחר מכן הפשיר והיה 10 ביחס למה שאפשר לדרוש מאתר בסדר גודל כזה.
לקראת סוף היום התחילה לבצבץ קצת אדמה חומה במסלול חתול כך שאם לא יהיה תגבור שלג המצב לא יהיה מזהיר לימים הקרובים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. על פי האתר של בועז דיין תגובה ל - 10 07/02/2008 14:26 לתגובה קודמת
מסלול אדום מסלול אדום לא מחובר מסלול אדום  משתמש פעיל 1398 הודעות עד כה
מאמצע שבוע הבא (שלישי - רביעי) שוב שלג בחרמון...

- מ.א.

Save Earth! Reduce, reuse, recycle
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:ולכל אלו שהחמיצו קישור לאליפות ישראל הפתוחה בסקי
להודעה הבאה:עזרה/עצה במרחקי דרך