כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. סקי הכי קרוב למילנו 05/02/2008 12:37 לתגובה הבאה
יויו  משתמש לא מוכר
מצאתי טיסה למילנו הלוך : ישיר וחזור עם עצירה ברומא סה"כ כ 350 יורו. לא זול מי יודע מה אבל כיוון שאני מוגבל בזמן (חופשה מקוצרת) ובתאריכים (אחרי ה 20 במרץ) זה מה יש. אני מתכוון להשכיר רכב ממילנו ל-5 או 6 ימים כך שסה"כ ישארו לי 4 ימי גלישה מלאים ואולי עוד איזה חצי יום עם קצת מזל.
אני מחפש אתר כמה שיותר קרוב למילנו כדי לא לבזבז זמן יקר בכבישים. ראיתי את פילה שהוא כ- 90 ק"מ מי היה? מי מכיר? מה אפשרויות הלינה(לא שבוע מלא אלא רק כמה ימים) למישהו עם רכב צמוד שיכול להתנייד כמה ק"מ בים לאתר. איזה אתרים נוספים ממש קרובים שאפשר לחבר לסקיפס.
אולי מישהו מכיר עוד אתרים קרובים עד 150-200 ק"מ עם מספיק מסלולים (לפחות 100 ק"מ)? מקום שניתן ללון קרוב אליו במחירים סבירים ושגם המלון ברמה סבירה ונקי (אני עם הגברת).

תודה מראש על כל העזרה אני בינתיים ממשיך לחפש אשמח לקבל טיפים והתנסויות מאתרים קרובים למילנו.

תודה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. צרבינה תגובה ל - 1 05/02/2008 13:02 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
eduardox eduardox לא מחובר eduardox  משתמש פעיל 475 הודעות עד כה
תסתכל בלינק המצ"ב, שזה בעצם האתר של צ'רבינה של המטייל, גלולל למטה ותגיע לכתבה שלי: "אדוארדו מדווח על צ'רביניה וקצת על צרמאט".

זה עונה על כל הצרכים שלך, + העובדה שהוא אתר גבוה, ולסוף מרץ, השלג יהיה במצב מצויין.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. סקי הכי קרוב למילנו תגובה ל - 1 05/02/2008 14:05 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
רק לבן רק לבן לא מחובר רק לבן - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 1868 הודעות עד כה
א. טוס בבוקר, אבל תחזור בלילה (דרך רומא ותרויח יום סקי שלם)
ב. צ'רביניה, פילה (מתאים למתחילים) ולה טויל כולם במרחק של 2.5 שעות (בנהיגה איטלקית, ללא פקקים), גם אם תניח 3 שעות דלת לדלת תגיע היטב.
פילה מתאים למתחילים, ויש מגוון דירות על המסלולים (ודירה היא פתרון מצוין, כי מזמינים לשבוע, והיומיים הלא מנוצלים עולים פרוטות) , צ'רביניה יותר גבוה, וסביר שהשלג יהיה טוב, אני מציע לחכות עם בחירת האתר עד תחילת מרץ.

סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. סקי הכי קרוב למילנו תגובה ל - 3 05/02/2008 14:27 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
יויו  משתמש לא מוכר
זה מה שאני מתכנן מבחינת הטיסה השאלה אם לסגור כבר מעכשיו או להמתין מעט ואולי המחיר יירד (340 יורו) הלוך ישיר מוקדם בבוקר וחזור עם עצירת ביניים ברומא בערב. אני מזכיר שזו טיסה סדירה של אליטליה האם יש טעם להמתין?
לגבי פילה האם יש עוד אתר או 2 קרובים עם עוד קצת ק"מ של גלישה?
עדיף לי כי הוא הכי קרוב אבל בכל מקרה אני ארחרח גם בצ'רביניה.
האם באזורים אלה המלונות נקיים כמו בדרום טירול שם הנקיון הוא "אוסטרי" או כמו באזור מילנו שם הנקיון הוא "איטלקי". מנסיוני בעבר בטיול בדרום טירול בחלק האיטלקי היה ממש נקי אפילו מלונות מאוד פשוטים וככל שירדנו מההרים לכיוון מילנו והאגמים המלונות ירדו ברמה ועלו במחיר.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. סקי הכי קרוב למילנו תגובה ל - 4 05/02/2008 14:40 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מיכאל מיכאל לא מחובר מיכאל  משתמש פעיל 684 הודעות עד כה
השוואה בין פילה לצ'רביניה:
פילה הרבה יותר קטן ולא מקושר. מדובר בהר מעל אאוסטה. המגורים הם באתר עצמו. צ'רביניה הרבה יותר גדול כשלעצמו ומקושר לצרמאט - משלש את גודל המסלולים. כנגזרת, המסלולים בפילה הרבה יותר קצרים. המגורים - בעיירה מתחת לאתר. כפי שכתבתי בעבר, הייתי במלון cime bianche בצ'רביניה. נמצא על מסלול 3 - אם יש מספיק שלג מאפשר סקי אין - סקי אאוט.
ענין נוסף הוא שבפילה כל המסלולים כמעט מתנקזים לאותו מסלול מרכזי.

מצד שני, צ'רביניה מוכת רוחות, מה שגורם לא אחת לסגירת המעליות העליונות וחסימת האפשרות לעבור לצד השוויצרי. ייתכן שהבעיה קטנה יותר בחודש מרץ.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. סקי הכי קרוב למילנו - אולי משהו שונה? תגובה ל - 4 05/02/2008 17:57 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  yohanand לא מחובר yohanand  משתמש פעיל 2450 הודעות עד כה
אוהב סקי ספארי מאתגר? כן !!!
רוצה להתנסות באתר שעדיין לא "נטחן" ע"י ישראלים? בטח !!!
יויו, ישנו אתר גדול נוסף בקרבת צ'רביניה. ממוקם כולו באיטליה ועל פי הנתונים מאתגר בהרבה.
האתר נקרא ski-monterosa ומקשר בסקי שלושה עמקים: אלניה (המזרחית- שעתיים נסיעה ממלפנסה), גראסוני ושמפולוק. האתר פתוח לגלישה עד סוף אפריל.
הבעיה בצרביניה שאם תגלוש רק באיזור האיטלקי, תשתעמם. המעבר לזרמט לא תמיד מתאפשר, תלוי במזה"א וגרוע מכך, אם תעבור ותתפתח סופה, לא תוכל לחזור.
אני הייתי מעדיף להתמקם בגראסוני שנמצאת בעמק המרכזי (כשעתיים נסיעה ממלפנסה).
צירפתי קישור מתאים.
אגב, בכל האתרים שהוזכרו כאן, הלינה היא בסגנון האיטלקי ולא האוסטרי. תוכל למצוא לינה וארוחת בוקר ב-30 יורו ללילה בקלות.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. סקי הכי קרוב למילנו - אולי משהו שונה? תגובה ל - 6 06/02/2008 08:17 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
יויו  משתמש לא מוכר
ראיתי בגוגל מפות שמונטרוסה רחוק רק 110 ק"מ.האם ההגעה לשם קלה יחסית או שרוב הדרך במעברי הרים? אני לא מכיר את האיזור הזה בכלל. אני לא ברמות של מסוקים וספארי ואקסטרים סה"כ שנה רביעית (התחלתי מאוחר), האם האתר יתאים?
מה לגבי אתרים ליד ברגמו? מישהו מכיר או היה? ראיתי באינטרנט כמה מקומות ולא הספקתי להתעמק?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. סע לצ'רביניה תגובה ל - 7 06/02/2008 08:30 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תרשה לי לחלוק עם חברי הטוב, יוחנן.
שבוע 4 ובלי ציפיות למאות ק"מ ולאו דווקא משהו חדש, סע לצ'רביניה, אפילו אם לא תוכל לעבור לשוויץ זה יספיק לך ולא תשתעמם.

יוחנן שיש לו אלפי ק"מ של גלישה, מחפש את החידוש, לכן הוא מציע את MONTEROSA שלא יכול היה לבוא לגלוש איתי לפני שנתיים, כי פשוט לא יצא.
יוחנן, עוד נגלוש שם ביחד עם הנכדים.

MONTEROSA הוא מחלף אחד לפני המחלף לצ'רביניה, חצי שעה הבדל.
פעם בדקתי מחירי לינה, ב-MONTEROSA יש פחות הצע והמחירים יותר יקרים בהשואה להצע הגדול שיש בצ'רביניה או VALTOURNECHE, בזו אחרונה המחירים הם אפילו 10 יורו יותר זול מצ'רבינה.

ולילה אחד במלון 3 כוכבים עם בוקר וערב אתה יכול לקבל ב-45 יורו/
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. סע לצ'רביניה תגובה ל - 8 06/02/2008 14:45 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
יויו  משתמש לא מוכר
האם לcervinia ול VALTOURNECHE יש סקיפס משותף? ולא הבנתי איפה יותר זול ללון? זה חשוב כי הטיסה יחסית עלתה לי יקר בגלל מגבלות תאריכים ואני מנסה להוזיל עלויות על לינה וסקיפס.
איך ההגעה לשם עם רכב ? קלה או דרך הרבה מעברי הרים? נסיעה בשלג מפחידה אותי מפאת חוסר נסיון. כמה זמן נסיעה סה"כ? גם באוטוסטרדות טוב.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. סע לצ'רביניה תגובה ל - 9 06/02/2008 16:08 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הסקי פס משותף
בתוספת קטנה (יותר משקל 90) מרחיבים גם לצרמאט
הנסיעה פשוטה. אין מעברי הרים. נוסעים ממילנו מערבה לכיוון טורינו ולפני טורינו פונים לכיוון מנהרת מון בלאן. ישנם שני כבישים מקבילים - כביש אגרה וכביש חופשי. באמצע עמק אאוסטה פונים ימינה (צפונה) לצ'רביניה ומטפסים בהר בערך 15 ק"מ בהילוך שני-שלישי. הכביש פנוי ונקי משלג/קרח עד לעיירה. אין בעיה בכלל. בעיירה עצמה בסמטאות הגבוהות יכול להיות קצת בעייתי עם קרח.

הלינה יותר זולה קצת בוולטורננש. אם אתה עם רכב, זה לא בעייתי. אתה נוסע מכס' 2 דקות מהמלון עד למעלית, ומשם בעוד שני כסאות אתה בצרביניה. לחזור מאוד פשוט - אתה גולש בחזרה לוולטורננש. לפי מה שראיתי במצלמות האתר, אין בעיה בירידה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. תגיד לי יויו, אולי יותר פשוט שתקרא את הדווח שלי? תגובה ל - 9 06/02/2008 17:16 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הכל כתוב שם.
אתה יודע איך להיכנס לדווחי גולשים:

הכי פשוט: תעשה חיפוש בתוך אתר למטייל לפי "צ'רביניה" ותיפול על הדווח שלי.
הכל, הכל מוסבר שם, תאמין לי, כתוב בעיברית רהוטה, 4 דקות קריאה ללא בחינה.
תעשה לעצמך טובה ותקרא את הדווח, אחר כך גם אני ומיכאל נמשיך לענות לך על כל השאלות, שנינו ורק לבן מכירים טוב את האתר.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
12. סע לצ'רביניה תגובה ל - 9 06/02/2008 22:45 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אני חושב שאדוארדו צודק, יוחנן מכיר את האזור מצוין, אבל הבחור כבר גולש מעל 15 שנה וצריך ריגושים. חסכון של 15 דקות בהגעה לא שווה אתר קטן יותר.
וולטרנק יותר זולה (וגן הנסיעה אליה קצת יותר קצרה (15 דקות) אבל אם בסוף מרץ השלג לא יספק, עדיף צ'רביניה.

הנסיעה לא בעייתית בכלל, אני משלם טולים ומגיע יותר מהר.

הסקי פאס: יש רק צ'רביניה ויש משותף, עדיף כמובן משותף אם הירידה לוולטרק פתוחה.

סמן להדפסה   הוספת תגובה
13. תגיד לי יויו, אולי יותר פשוט שתקרא את הדווח שלי? תגובה ל - 11 07/02/2008 08:27 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
יויו  משתמש לא מוכר
תאמין או לא אבל לא ראיתי את הדיווח שלך כי הוא היה מוסתר מתחת ללינק דיווחים נוספים וקראתי רק את 2 הראשונים של רק לבן ורק צהוב
טוב שהתעקשת ועכשיו אני אקרא בטוח. פשוט בהודעה הראשונה שלך לינק לא צורף
מבטיח לא לשאול שאלות תם עד שאסיים לקרוא- ראיתי אכן מ פ ו ר ט מאוד
תודה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
14. טוב אז קראתי את הדיווח תגובה ל - 11 08/02/2008 19:12 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
יויו  משתמש לא מוכר
שלום שוב
אז כרטיסי טיסה כבר יש לי ועכשיו מתחיל הכאב ראש לאן לנסוע, פשוט המבחר עצום.
סה"כ עומדים להיות לי 4 -4.5 ימי גלישה לכן אני יספיק לי אתר ממוצע. צ'רביניה אכן נראה מתאים ביחד עם וולטורנצ'ה אבל נראה לי על פניו שיש בעיית לינה זולה שם. ממה שראיתי באתר אין שם היצע גדול של מלונות והלינה יחסית יקרה והמחירים לא יורדים עד סוף מרץ, לעומת אתרים מקבילים באיטליה כמו פאסו טונאלה או מרילווה שם המחירים במלונות קצת יורדים אחרי ה-15/03. אם מישהו יכול לעזור עם לינקים למציאת מלונות באזורים אפילו קצת קרובים לאתרי סקי באזור מדונה או צ'רביניה או אופציה אחרת, אני אשמח.אני אהיה עם רכב שכור כך שלא חובה בכלל לישון באתר עצמו. מרחק של כמה ק"מ נסיעה בבוקר בא בחשבון.
אני אשמח לקבל המלצות מנסיוןעל מלונות נעימים ונקיים באזור ה-40 יורו ללילה. פשוט רוב המלונות מוכרים חבילות לשבוע. גם שני המלונות שאדוארדו התאכסן בהם בעבר בצ'רביניה ובעיירה הסמוכה.
אודה על כל עזרה ומידע
סמן להדפסה   הוספת תגובה
15. מלון ב-VALTOURNECHE תגובה ל - 14 08/02/2008 21:56 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
במלון המצורף הלינק, הייתי 3 פעמיים, אוכל טוב, נקי.
מחיר ללא ארוחת ערב: 40-45 יורו לחדר יחיד.

45-60 עם חצי פנסיון, ממליץ על חצי פנסיון.

בולטורנשה, עם חניה, 5 דקות מהמעליות בולטורנש, 10 דקות נסיעה מהמעלית בצרביניה.
צרביניה וולטורנש מתאים ל-3 ימים לפחות, + תוספת של עד יומיים בצרמאט, זה מתאים.

בהצלחה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
16. לינק לחיפוש לינה תגובה ל - 14 09/02/2008 17:46 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
גם לאדוארדו וגם לי לא היה כל קושי למצוא לינה למספר ימים.
משיטוט קל באתר יש BB ב-30 יורו ללילה בוולטורננש.
בהצלחה!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
17. לינק לחיפוש לינה -תודה רבה ! תגובה ל - 16 11/02/2008 10:52 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
יויו  משתמש לא מוכר
יוחנן ואדוארדו תודה רבה על הלינקים. משום מה בלינקים שלכם יש הרבה יותר מלונות מאשר באתר אינטרנט של צ'רווניה וחוץ מהמבחר גם יש זולים יותר. עזרתם לי . אתם צדיקים !
זו פעם ראשונה שאני מארגן לבד חופשת סקי מכורח הנסיבות (חופשה מקוצרת), ובעזרת הפורום. עד עכשיו נסעתי תמיד בדיל לשבוע עם חברות שמשווקות חבילות, ואני חייב להודות שזה כיף יותר גדול לארגן לבד ועושה רושם שארגון חבילה לשבוע הרבה יותר זול במיוחד אם לא מוגבלים בתאריכים.
אני כרגע מתלבט בין צ'רוויניה לבין אזור מדונה ומרילוווה שגם שם לא הייתי. נראה לי שאמתין לתחילת מרץ ואז לפי מצב השלג אקח החלטה ואסגור מלון. מקווה שתחילת מרץ לא יהיה מאוחר מידיי.
לגבי רכב נראה לי ששבוע שבועיים לפני יספיקו. עושה רושם שחברת אופרן היא הזולה ביותר ממה שקלטתי כאן בפורום.
לגבי סקיפס מה אתם בד"כ כלל עושים? האם קונים דרך האינטרנט - הבנתי שיש אתרים שבהם זה אפשרי או שעדיף כבר באתר. אם אסע לצ'רביניה בסוף נראה לי שאסתפק בסקיפס הרגיל ולא הבינלאומי, החופשה קצרה ואשתי איתי ויש לה קצב משלה למרות שלפעמים היא נראית כאילו ירו אותה מקנה של תותח כשהיא טסה במורד.....
תודה לכם על כל העזרה עד כה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
18. לינק לחיפוש לינה -תודה רבה ! תגובה ל - 17 11/02/2008 11:45 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
בצ'רביניה אין הנחה על רכישה מוקדמת של סקי פס באינטרנט.
למיטב ידיעתי, אתה יכול לקנות במלון שאתה מתאכסן בו את הסקי פס. מאחר והמעבר לצד של צרמט עלול להיות סגור, לעניות דעתי שווה להמתין עם הרכישה ליום שאתה מגיע ולתחזית מזג האויר הספציפית
סמן להדפסה   הוספת תגובה
19. יויו עשה טובה וצור איתי קשר תגובה ל - 17 26/02/2008 01:45 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מני Sp מני Sp לא מחובר מני Sp  משתמש מתחיל 1 הודעות עד כה
אני מארגן לעצמי, יותר נכון כבר ארגנתי בעזרת אדוארדו המסור (והיודע כל) חופשת סקי ב ד י ו ק כשלך ואשמח לחלוק איתך את ממצאי ולשמוע את שלך כדי ששנינו נהנה כמה שיותר.
אני ב052-6136138
או במייל

מני
סמן להדפסה   הוספת תגובה
20. לינק לחיפוש לינה -תודה רבה ! תגובה ל - 17 26/02/2008 09:55 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אתה צודק, יש כייף בארגון עצמאי (וגם חסכון בכסף).
לגבי רכב, 30 דקות גג באינטרנט ומצאת את הכי זול, יש 4 חברות רלבנטיות: avis, ofran, sixt, alamo וכל פעם מישהו יוצא יותר זול (באופן די משמעותי). תשווה מחירים כעת, אם יש מישהו שזול באופן משמעותי, אז תזמין.
חפש באתר של מדונה, יש שבוע במרץ שבו הסקי פאס בחינם לשוהים בבתי מלון שמשתתפים במבצע, אגב במרילבה ישנן הרבה דירות על המסלולים, אני בעקרון מעדיף דירה, פשוט משיקולי נוחות (קפה זמין, קצת פירות ונשנושים, שתיה קלה וכו') וזה גם הרבה יותר זול (גם אם תוכלו כל ערב במסעדה לבחירתכם ולא אתה המנה היומית של המלון), ובבוקר, קונים בסופר כמה מצרכים ואתה אוכל את מה שאתה הכי אוהב (בצרפת סנדביץ מבגט טרי עם גבינת עיזים, באיטליה לחם טוב עם פסטו ופרושוטו ומוצרלה...)
בהצלחה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
21. יויו תגובה ל - 17 26/02/2008 18:49 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
האתר של מדונה יותר יפה ומעניין מזה של צ'רביניה (ללא צרמט) לדעתי.
מה שיקבע לאיפה, מצב השלג.
קח בחשבון זמן נסיעה כפול למדונה מאשר לצ'רביניה.
השכרת רכב במילנו, הזולה ביותר דרך אופרן (הרכב של יורופקאר) וגם הכיסוי הביטוחי טוב יותר. לא לשכוח שרשראות שלג אם תחליט על צ'רביניה. החוק בעמק אאוסטה מחייב שרשראות.
סקיפס בכל מקרה, קנה באתר.
בהצלחה!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
22. תודה לכולם תגובה ל - 21 28/02/2008 16:22 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  יויו לא מחובר יויו  משתמש מתחיל 28 הודעות עד כה
הלכתי בסוף לכיוון מדונה מרילווה פולגרידה
מצאתי מלון 4 ק"מ ממרילווה(אני עם אוטו צמוד - אופרן) כך שלא איכפת לי שהמלון לא באתר אם זה מוזיל את העלות
סקי פס ארכוש כבר באתר
ואני כבר לא יכול יכול להתאפק - עוד 3 שבועות למנייייאאאאקקקק.
לגבי השלג לא נראה לי שתהיה בעיה, עושה רושם שהעונות קצת זזו.
באמצע שבוע הבא השלג אמור לחזור ובגדול למדונה ולפאסו טונאלה
וגם שנה שעברה גלשתי בסוף מרץ באיטליה וכל השבוע ירד שלג. וביום שעזבנו 31/03 ירדו 60 ס"מ
יאללה שיעבור כבר הזמן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
23. תודה לכל הפורום הנהדר הזה תגובה ל - 22 26/06/2008 12:30 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אז זהו תיכננתי, התיעצתי,סגרתי נסעתי , נהניתי וכבר כמעט שכחתי.
רק נשאר לי להודות לכל מי שתרם ועזר ונתן טיפים ולינקים ועצות
החופשה היתה ממש מצויינת ומלבד הטיסה היקרה (מפאת אילוצי תאריכים)
הכל היה יותר זול.
השלג היה מעולה כמעט כל יום ירד קצת, כל המסלולים היו פתוחים בפאסו ובמדונה ומרילווה (שילבתי את שניהם) ונהננו מאוד מאוד גם אני וגם האשה. זו גם פעם ראשונה שלא לקחתי הדרכה אלא גלשתי לבד כל היום ממסלול למסלול ממעלית למעלית רק גלישה נטו בלי בלבולי מוח.
אז שוב תודה על כל העזרה ושיעבור כבר הקיץ הזה......הוא לא עושה לי טוב......

צירפתי תמונה ממדונה רק להיזכר ביום חם שכזה שהעולם יפה יותר בחורף
סמן להדפסה   הוספת תגובה
24. תודה לכל הפורום הנהדר הזה תגובה ל - 23 26/06/2008 12:41 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אז הנה התמונה -פיספסתי אותה קודם
מדונה די קמפיליו סוף מרץ 2008
DSC00347.jpg
DSC00347.jpg(גודל:28.02KB)

סמן להדפסה   הוספת תגובה
25. אני חושב שצריך לאסור בחוק תגובה ל - 24 26/06/2008 13:37 לתגובה קודמת
או לכל הפחות בתקנון האתר, העלאת תמונות סקי בחודשים יוני-ספטמבר.
בכפוף לכך, שאם הטמפרטורה בתל אביב תהיה 17 מעלות ליותר משלוש שעות מחוץ למזגן יוּתר להעלות תמונות ללא הגבלה
Cool
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:למי שיש לו זמן - שיסע לצד השני של כדה"א
להודעה הבאה:סרט ובירה