כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. המלצות לטיול של 5 עד ימים... 05/02/2008 23:19 לתגובה הבאה
  amirasa לא מחובר amirasa  משתמש מתחיל 19 הודעות עד כה
שלום ותודה לכולם-
הייתי מעוניין לקבל הלצות/הכוונה לגבי טיול של עד 5 ימים בדרום אפריקה.
אני מתחיל את הטיול בין יוהנסבורג לדרבן (או באחת מהן).
בספארי הייתי כבר, וממה שקראתי, הבנתי שפארק נאטאל או נסיעה מדרבן לקייפ טאון דרך מסלול הגנים הם ברמת ההמלצות הגבוהה. מה דעתכם?
האם ישנם המלצות אחרות? האם משך הזמן לאתרים אלו הוא סביר?
מה בדיוק אופי הטיולים/מה יש לעשות בכל אתר כזה?

תודה רבה מראש,

עמיר
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. המלצות לטיול של 5 עד ימים... תגובה ל - 1 07/02/2008 19:44 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ili ili לא מחובר ili  משתמש פעיל 3432 הודעות עד כה
היי
לא הצלחתי להבין אם יש לך 5 ימים רק לאזור וימים נוספים למקומות אחרים.

בכל מקרה אם יש לך רק 5 ימים - הייתי מתמקדת בקייפטאון וסביבתה הקרובה בלבד

במידה ולא - נתיב הגנים יכול להתאים ל 5 ימים נטו > בקוביות צד שמאל של מסך זה >שאלות נפוצות דרא"פ >רשמתי טיפ על נתיב הגנים

השלמת מידע:
באותה קוביה תמצאו את עולם התרמילאים דרא"פ - יש בו פרוט ע"פ אזורים - תוכלו לקרוא וע"פ עניין להחליט איזה אזור מועדף
מדור 1001 טיפים- מידע רב נוסף , לינק פה למעלה.

סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. המלצות לטיול של 5 עד ימים... תגובה ל - 2 08/02/2008 00:42 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Gili Gili לא מחובר Gili  משתמש פעיל 219 הודעות עד כה
אם יש לך רק 5 ימים אני מצטרפת להמלצתה של אילי על קייפטאון וסביבתה: יום בהר השולחן, יום בכף התקווה הטובה, לילה בהרמנוס אולי, כמה ימים בעיר. לא חסר מה לראות. על כל פנים זה ממש מעט מדי זמן לנסיעה מדרבן לקייפ. אם אתה מתעקש על אזור דרבן אתה יכול לטייל מספר ימים בהרי הדרקנסברג וכמה ימים בחופים שליד דרבן. אבל לפי דעתי קייפטאון עדיפה (בהקשר הזה).
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. המלצות לטיול של 5 עד ימים... תגובה ל - 3 09/02/2008 14:22 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  amirasa לא מחובר amirasa  משתמש מתחיל 19 הודעות עד כה
תודה רבה על ההמלצות.

על מנת לחדד את הפרטים, אני מסיים ענינים עסקיים איפה שהוא בין דרבן ליוהנסבורג ולכן שאלתי לגבי מקומות בסביבה.(דרבן וכו)
אני מעריך שלא יהיו לי יותר מ 5 ימים חופשה...
האופציות שנראו לי בשעתו היו טיול בסביבה (הרי הדרקנסברג וכמה ימים בחופים שליד דרבן למשל) כפי שהמלצתן, או לרדת לקייפטאון...
יש לכן איזה שהן המלצות למקומות נוספים?
השאלה היא אם ב5 ימים אספיק גם לרדת לקייפטאון וגם לטייל בה?
מה דעתכם?
תודה רבה מראש

עמיר
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. המלצות לטיול של 5 עד ימים... תגובה ל - 4 10/02/2008 00:26 לתגובה קודמת
Gili Gili לא מחובר Gili  משתמש פעיל 219 הודעות עד כה
אם תחליט על קייפטאון כדאי לך לטוס אליה. הטיסות לא יקרות כל כך. אני לא בטוחה כמה זמן לוקח לנסוע מדרבן לקייפ אבל מפורט אליזבט זה לילה של נסיעה בלתי פוסקת באוטובוס הישיר. בטיול של 5 ימים בלבד חבל לפי דעתי לבזבז יום רק בנסיעה. בדרקנסברג גם מאד יפה כך שלא תתאכזב בכל מקרה. אבל קייפטאון יותר קומפקטית ומתאימה לפיכך לשהות קצרה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:טיול לאפריקה עם ילדים
להודעה הבאה:כסף...

שאלות נפוצות - כללי

שאלות נפוצות: אפריקה - מזרח

מידע נוסף

דיברנו על זה בפורום

שאלות נפוצות: אפריקה - דרום

שאלות נפוצות: אפריקה - צפון

שאלות נפוצות: איי סיישל ומדגסקר

חיפוש מהיר