| 1. טיפ טוב לגבי החרמון=זמן=חיסכון בכסף |
06/02/2008 19:17  |
|
שלום לכולם:)
גם אני הייתי בחרמון אתמול, לגבי תנאי הגלישה, אין הרבה מה להוסיף, במיוחד קשה לאחר חופשה מפנקת בולאטורנס
בכל אופן יש אפשרות לחסוך הרבה זמן ועצבים בצורה הבאה.
בנווה-אטי"ב [מי יודע על שום ומה הראשי תיבות, אם תלכו בעקבות הטיפ תגלו גם את זה כבונוס.] פתחו השכרת ציוד [סניף של החנות בחרמון], מעבר לכך שכרגע [ונראה לי שגם בהמשך] אין שם הרבה אנשים, חבר שלי השכיר שם ציוד סקי והנעליים היו חדשות לגמרי מגלשיים של החרמון נו...
מי שמשכיר ציוד [ולדעתי גם מי שלא] יכול לקנות במקום סקי-פס משולב בכניסה במחיר של 255 שזה הנחה של 7 שקלים בכניסה לאתר.
מעבר לחיסכון הכספי כאשר עולים לאתר עצמו ,אין יותר התעסקות ואין יותר תורים. מתארגנים בנחת ויש כבר סקי-פס בכיס ציוד ביד ולא מחכים בתור, חבר שלי התעקש שנלך לנווה-אטי"ב, ומגיע לו כל הכבוד על כך, כמעט חטפתי עצבים [או נחת משמחה לאיד...] לראות את האנשים נדחסים בתור לציוד,סקי-פס דבר שבהחלט גזל הרבה זמן.
יצאנו מירושלים ב0:400
הגעה לנווה-אטי"ב ב06:45
הגעה לאתר ב8:00 [עצרנו במג'דל לפיתה ולבנה. [שום פקקים בעלייה בגלל שמי שהגיע מוקדם כבר בפנים ומי שבזולא שלו מגיע רק בסביבות 09:00].
התארגנות בחניון התחתון [לא צריך להשכיר שום לוקר,כי משאירים את הנעליים באוטו] ועלייה באוטובוס בצורה רגועה לאתר.
שוב עוקפים את כל התור למעליות של ההתחלה כי אנשים עסוקים בשכירת ציוד/סקי-פס.
בסוף היום שוב עם הציוד לנווה-אטי"ב 5 דקות כל הציוד הוחזר, שוב ברוגע ובלי תורות.
סך הכל יום טוב וזו הדרך למקסם את היום בחרמון [נכון שיש כאלה שיעדיפו לא לעלות בבוקר בגלל הקרח, אבל כישראלים אנחנו מעדיפים לדעת שיש לנו את האפשרות ובחרנו להתעכב, אל בגלל אילוצים:)]
נקודה למחשבה: למה פתחו בנווה-אטי"ב חנות ציוד??? לדאוג לגולשים,קלוש מה איכפת להם גם ככה אנשים באים. זה שוב כדי לדפוק את הדרוזי הנחמד שפתח חנות ציוד ולוקח להם לקוחות...
גלישה מהנה
|
|
|
|
| 2. נווה אטי"ב תגובה ל - 1 |
06/02/2008 20:12   |
|
הדוב לא כתב למה ראשי התיבות
שם היישוב הינו ראשי תיבות של שמות ארבעה מלוחמי סיירת אגוז שנפלו במסגרת שירותם הצבאי בצפון הגולן: אברהם המאירי, טוביה שרקינגר, יאיר אלגרנטי ובנימין חדד
[עודכן ב:06 פברואר 2008 20:13:]
|
|
|
|
| 3. נווה אטי"ב תגובה ל - 2 |
06/02/2008 20:18   |
|
הדב לא כתב 
הדב רצה לגרות קצת את האינלקטואל של חברי הפורום
אבל תודה בכל אופן ,גם קצת ציונות והיסטוריה בפורום זה חשוב
|
|
|
|
|
| 5. נווה אטי"ב תגובה ל - 4 |
07/02/2008 09:27   |
|
|
יוחנן - את המשפט שלך אפשר לומר על כ"כ הרבה נופלים אחרים, וגם על כ"כ הרבה מקומות אחרים.....
|
|
|
|
| 6. שאלה חשובה תגובה ל - 1 |
07/02/2008 11:03   |
|
|
אם יש בעיה עם הציוד, האם ניתן להחליף בחרמון?
|
|
|
|
| 7. שאלה חשובה תגובה ל - 6 |
07/02/2008 11:15   |
|
|
כן עקרונית ניתן להחליף בחרמון ,אבל זה די דומה למי שמחליף פרה בחמור, אבל זה אפשרי, הם סניף של ההשכרה בחרמון
|
|
|
|
|
| 9. שאלה חשובה תגובה ל - 6 |
10/02/2008 19:21   |
|
|
האם מישהו היה בחרמון היום או אתמול ויכול לתת עדכון לטובת העולים
תודה
|
|
|
|
|
|
|
| 13. עוד טיפ - לקנות סקי פס במזומן ולחסוך תור תגובה ל - 12 |
13/02/2008 18:51   |
|
נכון אפשר גם לקנות את הסקי-פס במזומן אבל אז המחיר של הכניסה יותר יקר, אבל אז אפשר לשכור ציוד במג'דל שהוא יותר זול, אבל אז לא מטפלים לך בחרמון בציוד,אבל אז אפשר להגיע מוקדם ולחנות בחניון העליון אבל אז ואז ואז בכל מקרה הצרכן תמיד מפסיד כאן... אין מה לעשות רק לבוא ולהינות מהדברים הכיפים, כן גם להתלונן ביחד זה כיף אפילו שנראה לי עדיף שאת זה נשאיר לאחרים ואנחנו נוכל להתמקד במיקסום הנאת הגלישה
יאללה שלג שלג בוא
|
|
|
|
|
| 15. לא היה הבדל במחיר הכניסה בין מזומן לאשראי תגובה ל - 14 |
14/02/2008 11:27  |
|
|
ערן אם תקרא את הסיכום שרשום בתחילת התגובות, זה כתוב שם ,אם לוקחים ציוד בנווה אטי"ב ושם גם קונים את הסקי-פס הוא משולב עם כניסה לאתר ויש הנחה של 7 שקלים
|
|
|
|