כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. טיפ טוב לגבי החרמון=זמן=חיסכון בכסף 06/02/2008 19:17 לתגובה הבאה
דוב שלג דוב שלג לא מחובר דוב שלג  משתמש מתחיל 46 הודעות עד כה
שלום לכולם:)
גם אני הייתי בחרמון אתמול, לגבי תנאי הגלישה, אין הרבה מה להוסיף, במיוחד קשה לאחר חופשה מפנקת בולאטורנס Shocked

בכל אופן יש אפשרות לחסוך הרבה זמן ועצבים בצורה הבאה.

בנווה-אטי"ב [מי יודע על שום ומה הראשי תיבות, אם תלכו בעקבות הטיפ תגלו גם את זה כבונוס.] פתחו השכרת ציוד [סניף של החנות בחרמון], מעבר לכך שכרגע [ונראה לי שגם בהמשך] אין שם הרבה אנשים, חבר שלי השכיר שם ציוד סקי והנעליים היו חדשות לגמרי מגלשיים של החרמון נו...
מי שמשכיר ציוד [ולדעתי גם מי שלא] יכול לקנות במקום סקי-פס משולב בכניסה במחיר של 255 שזה הנחה של 7 שקלים בכניסה לאתר.
מעבר לחיסכון הכספי כאשר עולים לאתר עצמו ,אין יותר התעסקות ואין יותר תורים. מתארגנים בנחת ויש כבר סקי-פס בכיס ציוד ביד ולא מחכים בתור, חבר שלי התעקש שנלך לנווה-אטי"ב, ומגיע לו כל הכבוד על כך, כמעט חטפתי עצבים [או נחת משמחה לאיד...] לראות את האנשים נדחסים בתור לציוד,סקי-פס דבר שבהחלט גזל הרבה זמן.
יצאנו מירושלים ב0:400
הגעה לנווה-אטי"ב ב06:45
הגעה לאתר ב8:00 [עצרנו במג'דל לפיתה ולבנה. [שום פקקים בעלייה בגלל שמי שהגיע מוקדם כבר בפנים ומי שבזולא שלו מגיע רק בסביבות 09:00].
התארגנות בחניון התחתון [לא צריך להשכיר שום לוקר,כי משאירים את הנעליים באוטו] ועלייה באוטובוס בצורה רגועה לאתר.
שוב עוקפים את כל התור למעליות של ההתחלה כי אנשים עסוקים בשכירת ציוד/סקי-פס.
בסוף היום שוב עם הציוד לנווה-אטי"ב 5 דקות כל הציוד הוחזר, שוב ברוגע ובלי תורות.
סך הכל יום טוב וזו הדרך למקסם את היום בחרמון [נכון שיש כאלה שיעדיפו לא לעלות בבוקר בגלל הקרח, אבל כישראלים אנחנו מעדיפים לדעת שיש לנו את האפשרות ובחרנו להתעכב, אל בגלל אילוצים:)]
נקודה למחשבה: למה פתחו בנווה-אטי"ב חנות ציוד??? לדאוג לגולשים,קלוש מה איכפת להם גם ככה אנשים באים. זה שוב כדי לדפוק את הדרוזי הנחמד שפתח חנות ציוד ולוקח להם לקוחות...
גלישה מהנה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. נווה אטי"ב תגובה ל - 1 06/02/2008 20:12 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מיכאל מיכאל לא מחובר מיכאל  משתמש פעיל 684 הודעות עד כה
הדוב לא כתב למה ראשי התיבות

שם היישוב הינו ראשי תיבות של שמות ארבעה מלוחמי סיירת אגוז שנפלו במסגרת שירותם הצבאי בצפון הגולן: אברהם המאירי, טוביה שרקינגר, יאיר אלגרנטי ובנימין חדד

[עודכן ב:06 פברואר 2008 20:13:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. נווה אטי"ב תגובה ל - 2 06/02/2008 20:18 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הדב לא כתב Smile
הדב רצה לגרות קצת את האינלקטואל של חברי הפורום Smile

אבל תודה בכל אופן ,גם קצת ציונות והיסטוריה בפורום זה חשוב
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. נווה אטי"ב תגובה ל - 2 06/02/2008 23:21 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  yohanand לא מחובר yohanand  משתמש פעיל 2450 הודעות עד כה
אילו רק ידעו אותם לוחמים, מה יעשה הישוב שנקרא על שמם, באותה חלקת אדמה/הר, שלמענה נתנו את חייהם....
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. נווה אטי"ב תגובה ל - 4 07/02/2008 09:27 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מיכאל מיכאל לא מחובר מיכאל  משתמש פעיל 684 הודעות עד כה
יוחנן - את המשפט שלך אפשר לומר על כ"כ הרבה נופלים אחרים, וגם על כ"כ הרבה מקומות אחרים.....
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. שאלה חשובה תגובה ל - 1 07/02/2008 11:03 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Hemli's Hemli's לא מחובר Hemli's  משתמש בינוני 53 הודעות עד כה
אם יש בעיה עם הציוד, האם ניתן להחליף בחרמון?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. שאלה חשובה תגובה ל - 6 07/02/2008 11:15 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
כן עקרונית ניתן להחליף בחרמון ,אבל זה די דומה למי שמחליף פרה בחמור, אבל זה אפשרי, הם סניף של ההשכרה בחרמון
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. . תגובה ל - 7 08/02/2008 10:06 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. שאלה חשובה תגובה ל - 6 10/02/2008 19:21 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
האם מישהו היה בחרמון היום או אתמול ויכול לתת עדכון לטובת העולים
תודה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. לא להאמין תגובה ל - 9 10/02/2008 22:20 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מסלול אדום מסלול אדום לא מחובר מסלול אדום  משתמש פעיל 1404 הודעות עד כה
חבר שחזר אתמול סיפר שעדיין מצב השלג טוב (לא ראו אדמה) והכי חשוב: היה ריק. בלי תורים. נהנו עד הגג.

- מ.א.

Save Earth! Reduce, reuse, recycle
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. טיפ טוב לגבי החרמון - שומר נפשו וכספו ירחק תגובה ל - 10 12/02/2008 06:29 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
דודי חיימוב דודי חיימוב לא מחובר דודי חיימוב  משתמש פעיל 208 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן

צירוף מיקרים הוא הדרך של אלוהים להשאר אנונימי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
12. עוד טיפ - לקנות סקי פס במזומן ולחסוך תור תגובה ל - 1 12/02/2008 09:23 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  Eran לא מחובר Eran  משתמש בינוני 67 הודעות עד כה
כשהייתי שם שבוע שעבר, התור היחידי המשמעותי היה בקופות לסקי פס. כ"כ לא יעיל העסק הזה, זה היה תור של חצי שעה...
אבל - ליד הקופות הסתובב איש מהאתר שמכר סקי פסים במזומן, בלי שום תור. לצערי היה לי מספיק רק לסקי פס אחד. קניתי אותו וחבר שלי ואני גלשנו קצת לסירוגין במשך החצי שעה הזאת עד שהגיע התור שלנו.

חבר נוסף שהיה שם הזמין מראש סקי פס וציוד, ובמקום שלוקחים את ההזמנה הזאת גם לא היו תורים. יכול להיות שגם זו דרך טובה לחסוך את התור בקניית שובר השכרת ציוד וסקי פס.

אגב, אני שכרתי ציוד במג'דל, מכיוון שכשעברנו שם לא היה תור בכלל (וזה קצת יותר זול). הציוד היה די מכוסח, הם ניסו אפילו לדחוף לנו ציוד שבור. איכשהו בסוף הסכימו לתת משהו קצת יותר סביר...
אני לא בטוח אם מומלץ לשכור שם, גם בגלל הציוד הדפוק בד"כ וגם כי אם משהו מתשתבש עם הציוד - אין עם מי לדבר בחרמון.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
13. עוד טיפ - לקנות סקי פס במזומן ולחסוך תור תגובה ל - 12 13/02/2008 18:51 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
נכון אפשר גם לקנות את הסקי-פס במזומן אבל אז המחיר של הכניסה יותר יקר, אבל אז אפשר לשכור ציוד במג'דל שהוא יותר זול, אבל אז לא מטפלים לך בחרמון בציוד,אבל אז אפשר להגיע מוקדם ולחנות בחניון העליון אבל אז ואז ואז בכל מקרה הצרכן תמיד מפסיד כאן... אין מה לעשות רק לבוא ולהינות מהדברים הכיפים, כן גם להתלונן ביחד זה כיף Smile אפילו שנראה לי עדיף שאת זה נשאיר לאחרים ואנחנו נוכל להתמקד במיקסום הנאת הגלישה

יאללה שלג שלג בוא Laughing
סמן להדפסה   הוספת תגובה
14. לא היה הבדל במחיר הכניסה בין מזומן לאשראי תגובה ל - 13 14/02/2008 09:12 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  Eran לא מחובר Eran  משתמש בינוני 67 הודעות עד כה
מחיר הכניסה לאתר לא "מתקזז" ממחיר הסקי פס. הכניסה היא בתשלום נפרד (42 שקל) והסקי פס בנפרד (220), כך שזה לא משנה מבחינת עלות אם משלמים במזומן או באשראי.
נדמה לי שקראתי בפורום שיש איזשהי הנחה אם קונים את שניהם ביחד, אבל הם שם לא שמעו על זה...
יכול להיות שאם מזמינים מראש יש איזשהי הנחה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
15. לא היה הבדל במחיר הכניסה בין מזומן לאשראי תגובה ל - 14 14/02/2008 11:27 לתגובה קודמת
ערן אם תקרא את הסיכום שרשום בתחילת התגובות, זה כתוב שם ,אם לוקחים ציוד בנווה אטי"ב ושם גם קונים את הסקי-פס הוא משולב עם כניסה לאתר ויש הנחה של 7 שקלים
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:קסדה - יש המלצות?
להודעה הבאה:מאירהופן - 3-8/2 , פשוט נפלא - דיווח ותמונות