כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. בתי הספר לסקי ב Bansko 06/02/2008 23:09 לתגובה הבאה
  מייקי לא מחובר מייקי  משתמש בינוני 106 הודעות עד כה
באתר הרשמי של באנסקו יש קישור לבית ספר לסקי - ממה שהבנתי קוראים לו ULEN. מישהו לקח הדרכה איתם ויכול להוסיף פרטים ? לא מצאתי טלפון או אתר של בית הספר.
האם מישהו התנסה עם בתי ספר אחרים באתר (אם יש כאלה)?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. בתי הספר לסקי ב Bansko תגובה ל - 1 07/02/2008 18:48 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  shac לא מחובר shac  משתמש בינוני 66 הודעות עד כה
הייתי בבנסקו לפני כחודש והיה מעולה.

בבית הספר ULEN לקחנו הדרכה (דרך דיל מאורגן מהארץ) של שלושה ימים, כל יום שעתיים - סנובורד. האפשרות האחרת שהוצעה (ואחי לקח אותה) היא שישה ימים, כל יום 4 שעות - סקי. אלו החבילות העיקריות שכקבוצה לוקחים אותן...

המדריכה היתה חמודה ומקצועית, נתנה טיפים טובים, תיקנה שגיאות, ונשארה מעבר לשעתיים שהייתה מחויבת אליהן Smile אנגלית ברמה לא רעה לכל המדריכים שראיתי שם, שגם עוזרים קצת סתם באתר אם הם קולטים מישהו מסתבך, ובכלל הבולגרים הכי אדיבים שתפגוש שם, עם תודעת שירות אירופאית.

את הבי"ס עצמו קשה לפספס, כשתעלה בבוקר בגונדולה לאתר, כל המדריכים מרוכזים שם בפתח האתר ומתפצלים להדרכה באזור שעה 10:00 בבוקר.

לא ראיתי עוד בתי ספר באתר, הוא קטן וקשה לי להאמין שיש... המדריכים בולטים בחליפות תואמות, בצבעי כחול צהוב Smile

תהנה!

(כתבתי דיווח מאוד מפורט על בנסקו, אני מקווה שיפרסמו אותו פה בקרוב... שלחתי למנהלים).
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. וכמה תמונות מבנסקו תגובה ל - 2 07/02/2008 18:52 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
2 תמונות מבנסקו, האתר ואיזה פוזת מסלולים מהרכבל Smile

כמה שאני מתגעגע...

5-אתר.JPG 7-מסלולים.JPG
5-אתר.JPG(גודל:31.24KB)7-מסלולים.JPG(גודל:22.21KB)

סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. וכמה תמונות מבנסקו תגובה ל - 3 07/02/2008 21:12 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תודה על הדיווח ,
עוד כמה שאלות:
הבת שלי (14) נרשמה לסנובורד בקבוצה. היא מתחילה טרם גלשה אי פעם.
כמה תלמידים היו בקבוצה ? האם כדאי להשקיע בתוספת של הדרכה ל-4 שעות 6 ימים כמו בסקי ?
האם החזרה למלון היא בגונדולה או בגלישה ?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. תשובות לגבי בנסקו תגובה ל - 4 08/02/2008 08:08 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אוקיי, במיוחד אם מדובר בילדה בת 14, אז כן הייתי לוקח לה את ההדרכה לשישה ימים. בסופו של דבר, שעתיים זה לא הרבה, סנובורד זה גם הרבה זמן התארגנות - במיוחד למתחילים - ובהדרכה, שזה סה"כ קטע קצר של גלישה, עולים יורדים כל 50-100 מטר מקסימום, הרבה זמן הולך על הסרה והרכבה של הבורד, בקיצור, השעתיים האלו עפות מהר.

בקבוצה שלנו היו בערך 6-8 אנשים, תלוי ביום. מניח ש-10 יהיו המקסימום. יש הרבה שלבים שיושבים ומחכים, והמדריך/ה יורדים עם כל אחד ממש יד ביד למטה, כי זה שבוע ראשון של גלישה.

ביום הרביעי (אני כבר לא הייתי בהדרכה, זוג חברים המשיך לשישה ימים) הם כבר עלו כקבוצה קטנה (3 אנשים והמדריכה) לעשות מסלולים "אמיתיים", בהכוונה שלה.

לגבי המלונות:
90% מהמלונות נמצאים במרחק 5 דק' נסיעה מהאתר. חוזרים כל יום בגונדולה - או, הרבה הרבה יותר טוב, במסלול יפהפה שמחבר בין האתר לעיירה, מגיעים איתו לתחנת הגונדולה למטה עם שלל הגולשים שסיימו את היומית. בכל מקרה, משם לוקחים שאטלים למלונות, כל מלון מחזיק שם 1-2 טרנזיטים שעושים סבבים בשעות הרלוונטיות (בוקר, אחה"צ). לא היתה לנו שום בעיה עם העסק הזה, ופעמיים סתם בשביל הכיף עשינו את זה ברגל וראינו קצת את העיירה והחנויות, אבל זה קצת קשה עם נעלי סקי... (נעלי סנובורד אין בעיה כמובן).
אגב, המסלול המדובר שחוזר לגונדולה כחול, מתון מאוד רוב הזמן, אורכו 6-7 ק"מ, עוברים גשרים עמוסי שלג מעל נחל לפעמים, ואני מניח שתוכל לקחת לשם את הילדה ביום השני כבר איתך, הוא לא קשה.

תרגיש חופשי לשאול אם עולה עוד משהו.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. icon14.gif  אחלה ! תודה תגובה ל - 5 08/02/2008 15:56 לתגובה קודמת
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:האם נגמר החרמון
להודעה הבאה:חזרנו מSCHLADMING היה מדהים