כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. יעד לסוף שבוע בסוף מרץ 09/02/2008 13:54 לתגובה הבאה
rozmar rozmar לא מחובר rozmar  משתמש מתחיל 42 הודעות עד כה
שלום לכולם. השבוע חזרתי מחופשת סקי מגניבה בארה"ב. אני אכתוב דיווח בקרוב על החופשה, אבל הואיל ולמדתי השנה לראשונה לעשות סנובורד, מה שמעניין אותי כרגע זה יעד לסוף מרץ באירופה כדי לתרגל עוד קצת את כישוריי החדשים. אני שוקלת את צרביניה- הטיסות סבירות בהחלט, אולם אין מקומות לינה בעיירה בכלל (ולסוף השבוע שאני מתעניינת בו הכל מפוצץ).
א. האם יש המלצות נוספות ליעדי סוף עונה למקומות שיחסית קרובים לשדה התעופה כי הואיל והזמן קצר (סוף שבוע) אין לי זמן למעברים?
ב. מישהו מכיר מלונות באיזור שמהם ניתן להגיע לאתר בסקי בס?
תודה מראש לכולם.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. יעד לסוף שבוע בסוף מרץ תגובה ל - 1 09/02/2008 17:37 לתגובה קודמת
  opher לא מחובר opher  משתמש פעיל 831 הודעות עד כה
אני מנחש שאת מדברת על סוף השבוע של ה-21.3 שבו אכן הכל מפוצץ בגלל שמדובר בפסחא, וגם אם תמצאי מקום לינה כדאי לקחת בחשבון שהמסלולים יהיו הומי אדם. בהתאם לכך המלצתי הראשונה היא לנסות לדחות לשבוע מאוחר יותר שעדיין יהיה יחסית עמוס בגלל אלה שניצלו את כל שבוע החופשה, אך עדיין יותר טוב.
אני חושב שבצרפת המצב קצת יותר טוב בפסחא יחסית לאיטלקים והגרמנים שנוסעים לאוסטריה, ולכן הייתי ממליץ לבדוק טיסות לג'נבה וממנה לואל טורן או טין שבהן לא אמורה להיות בתאריך זה בעיית שלג. זו אמנם נסיעה ארוכה יותר מהשדה, אך לא נראה לי שהתוספת של שעה נסיעה היא כה קריטית. המלצה נוספת - להזמין בשלב זה רק טיסה, ולהזמין מקום לינה קרוב יותר לתאריך הנסיעה, עפ"י מצב השלג. אם יהיה עדיין הרבה שלג ניתן יהיה להרחיב את המבחר גם לאתרים קצת יותר נמוכים (למשל לה פלאן, לז ארק, לה מנוויר וכד') ואז מבחר מקומות הלינה יגדל מאד.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:שאלה על שווייץ
להודעה הבאה:עדכון תחזית מז"א - הרמה שוב חוזרת