כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. טי-בר T-BAR - סנובורד 8o 09/02/2008 18:12 לתגובה הבאה
  חושב לא מחובר חושב  משתמש מתחיל 22 הודעות עד כה
שלום שלום
אני גולש סנובורד כבר כמה שנים טובות (כל שנה באירופה).

עד היום לא הסתדרתי עם הטי-בר ושאני מגיע אליו למרות טמפרטורה של מינוס 20 אני מתחיל להזיע מהקושי להשתלט עליו והפחד לעוף.
האם זוהי בעיה קבועה של גולשי סנובורד שלמדו לגלוש לבד או שמדובר בתופעה כללית של כל גולשי הסנובורד?

יש למישהו רעיון טוב איך להחזיק בטי-בר הכי טוב כדי שגם לא אתאמץ כל כך להחזיק אותו וגם לא אעוף בכל פעם?

תודה לגולשים ולגולשות מראש... Shocked

תמיד חושב...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. טי-בר T-BAR - סנובורד 8o תגובה ל - 1 09/02/2008 18:45 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  Janitor לא מחובר Janitor  משתמש מתחיל 22 הודעות עד כה
כשאני עולה על טי-בר אני תמיד מחבר את הרגל האחורית גם לביינדינגס כדי כתהיה לי יותר יציבות. זה באמת די קשה ומעייף, אבל אחרי כמה סיבובים אתה קולט את זה.
אני מאמין שאנשים מתקשים עם טי-בר כי פשוט לא מתורגלים על זה כי כבר אין היום הרבה טי-ברים. ככה לפחות אני מרגיש- אני עולה אולי 5 פעמים על טי-בר בשבוע סקי.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. צריך להוציא את ה טי-בר מחוץ לחוק !!! תגובה ל - 2 10/02/2008 00:00 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  שחף לא מחובר שחף  משתמש מתחיל 49 הודעות עד כה
זו הדרך הכי מסורבלת לעלות למעלה במיוחד שאתה עם סנובורד
הטיפ שלי זה באמת איך שהוא לייצר עגינה עם הרגל החופשית כביכול (אני פשוט שם אותה מאחורי הביינדינגס) וגם להכניס את הטי-בר בין הרגליים כמו גולשי הסקי (עד כמה שאפשר)
וחוץ מזה תמיד אני וחברים שלי מתערבים מי יפול ראשון (כמעט אף פעם אנחנו לא מגיעים למעלה) ופשוט איכשהו מתחברים למסלול משם !
אבל הדבר הזה פשוט נורא !!!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. טי-בר T-BAR - סנובורד 8o תגובה ל - 1 10/02/2008 19:13 לתגובה קודמת
  giyora_5 לא מחובר giyora_5  משתמש מתחיל 17 הודעות עד כה
עם אתה גולש כבר כמה שנים סנובורד ויש לך בעיה לפי דעתי זה ענין פסכולוגי אני מציע שתסתקל על גולשים בכדי להבין את הטכניקה ואז תתאמן בחרמון על הטי-בר שהוא אטי מאוד כמה שעות ואז לדעתי תיפתר לך הבעיה כל הענין הוא להיות רגוע
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:בנסקו - מי יהיה שם בשבוע ה-1 של מרץ?
להודעה הבאה:טיסות סאן דור ומטען