|
|
|
| 4. יופי תגובה ל - 3 |
11/02/2008 11:55   |
|
הודעה ללא תוכן
"פעם חלמתי והנה אני באפריקה, עורך ציד על פילים פראים, אריות, קרנפים, תוכיים. הקיצותי ולבי דפק בחוזקה: הלא יכול אני לנסוע לשם ממש! מדוע לא אסע לשם באמת? מאז לא הרפתה ממני המחשבה ותשוקתי להיות באפריקה גברה מיום ליום". - נחום גוטמן, לובנגולו מלך זולו
|
|
|
|
| 5. מקסים ויפפה. באותה הזדמנות ... תגובה ל - 1 |
11/02/2008 15:17   |
|
עשינו סיורי כורסה בעקבותיך בדרום וצפון טנזניה:)
לטיול יש התחלה וסוף אבל החוויות נשארות לנצח
|
|
|
|
| 6. יפות יפות - מקווה שיש עוד תגובה ל - 1 |
11/02/2008 19:24   |
|
|
אני מתכוונת לנסוע לשם בספטמבר , אז צפי להצקות
ובתור התחלה - איך ואיפה הוצאתם ויזה, ועם מי טסתם?
|
|
|
|
| 7. תודה תודה! תגובה ל - 6 |
11/02/2008 21:10   |
 |
bushbabe |
279 הודעות עד כה |
|
|
הי אילי- אני באמת מאוד מאוד ממליצה. בתור חובבת תרבויות ואנשים את כל כך תהני שם! אני רק מקווה שאת דוברת צרפתית, כי עם אנגלית לא מגיעים רחוק שם, וכל הקטע של תקשורת ממשית עם אנשים היה לי חסר. לשמחתי היו תמיד בסביבה דוברי צרפתית וגם שפות מקומיות, שתרגמו כשהיה צריך.
קשה לי קצת לתת עצות מעשיות, כי עשינו את זה מאורגן דרך חברת אקו שדאגו להכל, כולל לארגון הויזה. בעניין הויזות: נותנים אותן בשדה התעופה לתקופה של 5 ימים, ואח"כ צריך להאריך. איך שהוא אנחנו בסוף לא היינו צריכים להאריך, אין לי מושג למה. אני חושבת שהתכנון המקורי היה להאריך את הויזות במופטי, שהיא העיר המרכזית לענייני טיולים, אבל צריך לבדוק אם באמת אפשר. צריך גם להכין תמונות פספורט, אם כי לא תמיד לוקחים אותן (לנו בסוף לא לקחו).
טסנו עם אתיופיאן (7 שעות טיסה מאדיס).
אני מצרפת את הקישור לאתר של החברה המקומית שאקו עובדים איתה, שהיו ממש על הכיפק, בעיקר המדריך הראשי Malik, אחד האנשים הבודדים במאלי שניתן היה אשכרה לנהל איתו שיחה אינטיליגנטית באנגלית.
בכלל הטיול היה מאורגן בצורה משובחת ביותר, ובעיקר המדריכה אתי דיין שהיא אושיה אפריקאית יוצאת מגדר הרגיל.
אם יהיו לך עוד שאלות אשמח לענות.
Don't panic
|
|
|
|
| 8. חיכיתי לזה... תגובה ל - 7 |
11/02/2008 22:21   |
|
|
ואכן לא אכזבת. התמונות מאד יפות, ספרי קצת חוויות!
|
|
|
|
9. באתי באיחור-כרגיל, ומצאתי מטמון-לא רגיל תגובה ל - 2 |
12/02/2008 07:44   |
|
בעיקר אהבתי את החתולים הגדולים.----תודה ענקית
אורי
מאחורי ההר,זה לא אותו דבר.
|
|
|
|
| 10. יופי תודה, אני אבדוק תגובה ל - 7 |
12/02/2008 19:32   |
|
|
מחכה לעוד מקבץ(:
|
|
|
|
| 11. תמונות יפות:) תגובה ל - 10 |
15/02/2008 15:48   |
|
|
הי התמונות ממש יפות אבל איפה צילמת אותן באתיופיה?מדגסקר?טנזניה?
|
|
|
|
|