כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. icon5.gif  קסדה - יש המלצות? 11/02/2008 22:54 לתגובה הבאה
  ofir_turcan לא מחובר ofir_turcan  משתמש מתחיל 15 הודעות עד כה
אחרי שבוע גלישה במאירהופן שמתי לב שהמודעות לבטיחות וקסדות גברה מאוד לעומת שנים קודמות, ולא רק בבטיחות לילדים.
אי לכך התעניינתי בקסדות לרכישה. ממה ששמעתי מכמה מוכרים בחנויות סקי שונות, הבנתי שבעיקרון אין הרבה הבדלים בקסדות, כולם קלות, מיוצרות בסין תחת שם מותג כזה או אחר, מורכבות מאותו החומר המגן. ההבדלים העיקריים הם בפתחי איוורור השונים ובספוגים שמחזיקים את הראש. יש קסדות בצבעים שונים, גדלים שונים, אפשרויות פתיחה וסגירה של פתחי האיוורור, אפשרות לכיווץ/הרחבה של הקסדה על הראש להתאמה אישית, ואפילו קסדה שאפשר לחבר למכשיר MP3 ולשמוע דרך האוזניות בקסדה עצמה.
המחירים נעים מ-35 עד 200 יורו.
פה נשאלת השאלה, האם ההבדלים הם כאלו שעבור קסדה שהתאימה לי לראש עם פתחי איוורור שניתנים לסגירה ב-40 יורו, יש כזה הבדל מקסדה שעולה 150-200 יורו?
מדדתי קסדה של GIRO,התאימה לי פיקס לראש (לא מדדתי עם גוגלס..) ועולה 40 יורו, כדאי לקנות או לא?
האם מישהו קנה קסדות אחרות והתאכזב מסיבה מסויימת? למה לשים לב כשקונים קסדה? מזיעים הרבה בקסדה?

תודה , אופיר
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. קסדה - יש המלצות? תגובה ל - 1 11/02/2008 23:27 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מסלול אדום מסלול אדום לא מחובר מסלול אדום  משתמש פעיל 1444 הודעות עד כה
מחיר של 40 יורו ל- Giro נשמע לי פיצוץ, אבל מה המודל המדויק? תוכל להשוות למחיר באמזון ולקבל מושג לגבי המחיר הנפוץ בארה"ב.

* חובה למדוד עם גוגל.
* לדעתי אם יש פתחים - חשוב שניתנים לסגירה.
* כיסוי מקיף לאוזניים

- מ.א.

Save Earth! Reduce, reuse, recycle
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. קסדה - יש המלצות? תגובה ל - 1 12/02/2008 07:49 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  דנה13 לא מחובר דנה13  משתמש בינוני 149 הודעות עד כה
לי יש Giro Nine. אני מאוד מרוצה.
לדעתי, חשוב שהפתחים יהיו רבים - לימים חמים, אך שניתן יהיה לסגור אותם.
בקסדה הזו זה נעשה ע"י תבניות ספוג שנכנסות לאותם פתחים, וניתן להורידן כשחם. החסרון: הספוגים יכולים ללכת לאיבוד. ראיתי קסדות בהן הסגירה והפתיחה היא באמצעות מעין תריס, שאינו מתנתק מהקסדה.
בנוסף, בקסדה הזו על האוזניים יש מעין ריפוד, שניתן להסירו אם חם. בקסדות אחרות האוזניים מכוסות בחומר של הקסדה עצמה (פלסטיק או קלקר). אני מניחה שזה מחמם יותר, אך לא ניתן להסרה כשחם.

בסה"כ - מאוד מזכיר קסדת אופניים מבחינת החומר והקלות (כמובן שפחות מאוורר). לגמרי לא מסורבל, ותוך דקות אתה כבר לא מרגיש את זה על הראש.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. קסדה - יש המלצות? תגובה ל - 1 12/02/2008 07:53 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  בר לא מחובר בר  משתמש בינוני 121 הודעות עד כה
היי אופיר
שבוע הבא אני במיירהופן ואני מתכנן לרכוש קסדה
איפה אתה ממליץ לחפש?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. קסדה - יש המלצות? תגובה ל - 4 12/02/2008 08:20 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
דודי חיימוב דודי חיימוב לא מחובר דודי חיימוב  משתמש פעיל 208 הודעות עד כה
באיטליה המחירים נעו החל מ 60-70 אירו ל 220 אירו כאשר ההבדל העיקרי היה מסוג החומר והריפוד הפנימי וכמובן האופציה לסגירת פתחי האוורור במשהו שדומה לתריס.
לאחר מדידות שונות אכן יש הבדל גם בתחושה לטובת הקסדות היקרות יותר אבל ויתרנו בגלל המחיר.

בר לשאלתך ב harvis לדעתי המבחר הגדול ביותר , החנות נמצאת ברחוב המקביל לרחוב הראשי .

צירוף מיקרים הוא הדרך של אלוהים להשאר אנונימי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. קסדה - יש המלצות? תגובה ל - 5 12/02/2008 08:26 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
דודי תודה
Harvis יהיה כנראה המקום הראשון שאגיע אליו
כי דרכם אני משכיר ציוד
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. קסדה - יש המלצות? תגובה ל - 1 12/02/2008 08:58 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
powder powder לא מחובר powder - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 1714 הודעות עד כה
קריטריונים לבחירת קסדה:
התאמה לראש
התאמה לגוגלס (במידה ויש טובים ויקרים)
פתחי אוורור רבים למי שנוטה לסבול מחום באביב
רכישה נעימה

!Let it Snow
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. בר בדרך כלל כאשר שוכרים ציוד על קסדה לא משלמים תגובה ל - 6 12/02/2008 09:04 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  רינה ב לא מחובר רינה ב  משתמש פעיל 323 הודעות עד כה
הייתי מציעה לך לנסות כמה קסדות ולראות מה נוח לך. תאמר להם בשכירות כי בסופו של התהליך אתה רוצה לרכוש-יתכן שיתנו לך לנסות קסדות חדשות.
וכמובן כפי שנכתב לא לשכוח לנסות עם גוגלס- חשוב מאוד. אם הגוגלס שלך ישנים וזקוקים להחלפה עשה זאת ביחד.
לענבל יש קסדה שעלתה כ-40 -50 יורו לפני כמה שנים והיא מוכיחה את עצמה. קסדה ללא מותג.
כאשר אתה עולה מהרכבת כמה מטרים לאחר הפיצה (מומלץ) מצד ימין חנות גדולה לציוד ספורט (ואופניים בקיץ). אם לא תמצא נסה גם חנות זו.
אני גרועה בשמות חנויות - אך אני יכולה לקחת אותך לשם Smile
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. בר בדרך כלל כאשר שוכרים ציוד על קסדה לא משלמים תגובה ל - 8 12/02/2008 10:07 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תודה רינה-רעיון טוב , אני יודע שבדרך כלל העניין הזה של לנסות
ואחר כך אולי לרכוש מקובל על נעליים אבל אם אפשר גם עם קסדה זה מצוין.
בכל מקרה אני מעדיף לרכוש קסדה ולא להשתמש בקסדה
שלא ברור כמה ראשים היא עברה ואם היא קיבלה מכה אז היא לא שווה הרבה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. באתר של Harvis יש גם מחירים תגובה ל - 7 12/02/2008 10:21 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
בדקתי באתר של Harvis (בגרמנית בלבד)ויש שם צילומים של מבחר קסדות כולל מחירים.
המחירים נראים סבירים - מ 40 ועד 100 יורו
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. דעתי האישית תגובה ל - 1 12/02/2008 10:23 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מיכאל מיכאל לא מחובר מיכאל  משתמש פעיל 736 הודעות עד כה
קודם כל - איך הקסדה יושבת על הראש; והאם היא עדיין נוחה אם אתה שם בלקלווה על הראש מתחת לקסדה. אני לקחתי קסדה שישבה לי טוב ובמזל מסתבר שהיא עדיין עולה כשאני שם בלקלווה.
ראיתי קסדות (נדמה לי של אלפינה) שיש להן מנגנון כוונון כמו של קסדות לאופניים, כך שאפשר להגדיל ולהקטין.
מבחינת ההזעה - אני אדם שמזיע ועד היום לא היתה לי בעיה עם הקסדה, גם בחרמון (טפו טפו) בשנה שעברה ביום די חם.
בסופו של דבר, כמו כל דבר, הכי זול זה קניה באינטרנט בארה"ב. הבדלי המחירים פשוט לא ייאמנו, בעיקר כיום כשהדולר צנח כבר ל-3.56.
הזמנו מעילי סקי של קולומביה לילדות - שני מעילים ב-102$ (לא טעות - מאה ושניים דולר, השווים כיום ל-370 ש"ח) ומשלוח בארה"ב בחינם. המעיל הכי מתאים והכי זול שראיתי ביום ששי בחנות למטייל עודפים (של ברטון) עלה 740 ש"ח. באתר למטייל המעיל היחיד של קולומביה עולה 418 ש"ח. אשתי קנתה לנעם מכנסי סקי בחנות ב-25$ - פחות משעלו מכנסי פוטר של הנס.
norbys.jpg
norbys.jpg(גודל:19.82KB)

[עודכן ב:12 פברואר 2008 10:25:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
12. באתר של Harvis יש גם מחירים-זו החנות שהתכוונתי תגובה ל - 10 12/02/2008 10:57 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
החנות גדולה ובקיץ משכירים ומוכרים אופניים.
בר לך קודם לאכול פיצה נחמד שם. על בטן מלאה יותר קל לבחור.
גם אם החלטת בכל זאת לרכוש קסדה שים על הראש מטפחת (בנדנה) קשורה כך תרגיש נוח וגם אם והיה ותזיע הכותנה תספוג את הזיעה.
אני כן הייתי שמחה לנסות קודם לפני רכישה . מנסיון עם הילדים בזמן הסקי התחושות שונות . טמפרטורה שונה :- בחנות חם יותר מאשר בחוץ.
הרעיון לקחת קסדה שכורה ואחר כך לקנות את אותו דגם שמתאים לך ולא את הקסדה ששכרת אלא אם כן היא חדשה.
הקסדות שלנו נחבטות נגררות ונשלחות בבטן המטוס בתוך תיק הנעליים שאינו עבה במיוחד. עדיין קשה מאוד לשבור אותן. חלק מילדי האקדמיה מחזירים את הקסדות לארץ כך שהן טסות 5 פעמים לפחות בהלוך ובחזור עוד 5 .
סמן להדפסה   הוספת תגובה
13. נראה לי שעדיף לקחת את הקסדה ביד כשטסים תגובה ל - 12 12/02/2008 11:31 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  opher לא מחובר opher  משתמש פעיל 831 הודעות עד כה
זה אולי קצת מסורבל, אבל בטח לא כבד. אני לוקח את הקסדה אתי וחוסך את הסיכון של הטלטולים והמכות שהתיקים שנשלחים בבטן המטוס חוטפים. גם אם הקסדה לא ממש נשברת, לך תדע מה נזק מצטבר עושה לה, ובמצב הגרוע יותר נראה לי שחבל לקחת סיכון שהקסדה כן תחטוף מכה שתוריד את היעילות שלה גם אם במבט חיצוני לא יראו את זה. הסיכון היחידי כשלוקחים את הקסדה בתא הנוסעים הוא לשכוח אותה, אבל על זה באמת לא בעיה להתגבר.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
14. נראה לי שעדיף לקחת את הקסדה ביד כשטסים תגובה ל - 13 12/02/2008 13:19 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
כמה התייחסויות לכל מה שנאמר למעלה -

1. אני לוקח את כל הציוד איתי למטוס ולא שולח אותו בבטן. יש לי תיק גב של LINE בו אני לוקח את הנעליים, מכנסיים, גרביים, קסדה וביגוד תרמי תחתון (המעיל עלי). כך אני יודע, שכל מה שהכרחי לגלוש נמצא עלי ומצידי שמברשת השיניים והתחתונים לא יגיעו. אני באתי לגלוש ולא לשום מטרה אחרת. גם אשתי קנתה תיק כזה, של transpack
קישור לתיק כמו שלי (מודל מאוחר יותר) - http://www.snowshack.com/detail/SNW+LN-02229
התיק של אשתי (עלה הרבה פחות מהמחיר המצויין) -
http://www.snowshack.com/detail/SNW+TP-04285+GB

2. מצאתי בחיפוש קצר באינטרנט קסדה של ג'ירו hi-fi ב-100 דולר בארה"ב. כמה נקודות למחשבה - חלק לא קטן מהמוצרים הם אמריקאים; היום הדולר חלש שזה לא מילה מול היורו והמחירים בין ארה"ב לארופה הם לפחות דולר - יורו; אין כמו המציאות בארה"ב.

3. אני מתייחס לקסדה כפריט לא פחות חשוב מהנעליים. כמו שאני לא חושב לשלוח את הנעליים למטען, אני לא מעלה על דעתי לא לקחת את הקסדה איתי, שלא תקבל מכה. הלא ברור, שבפעם הראשונה שהיא תהיה אמורה להציל אותי יתברר שהיא כבר סדוקה מהטלטולים בתא המטען - ואז זה "קצת" מאוחר להחליף.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
15. באתר של Harvis יש גם מחירים-זו החנות שהתכוונתי תגובה ל - 12 12/02/2008 14:00 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
גם אני בעד לנסות קסדה לפני שאני קונה.
מידע שלי לגבי קסדות(אופנועים)ולדעתי בסקי זה אותו דבר ,קסדה
שנפגעה ממכה חזקה ולא מדובר על נפילה במקום או טלטול בבטן המטוס
עלולה להיות סדוקה גם אם לא רואים את זה ובמכה הבאה הקסדה עלולה
להתפרק.
אני מתאר לעצמי שמי שמשכיר קסדה לא ידווח לחנות במידה שהקסדה ספגה מכה חזקה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
16. באתר של Harvis יש גם מחירים-זו החנות שהתכוונתי תגובה ל - 15 12/02/2008 17:27 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  yuval103 לא מחובר yuval103  משתמש מתחיל 18 הודעות עד כה
מיכאל שלום

האם תוכל להמליץ על אתר איטרנט בו ניתן להזמין ולקבל באופן אמין ביגוד סקי במחירים אמריקאיים ...

כתובת האי מייל שלי הינה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
17. נראה לי שעדיף לקחת את הקסדה ביד כשטסים תגובה ל - 14 12/02/2008 18:34 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מסלול כחול מסלול כחול לא מחובר מסלול כחול  משתמש פעיל 209 הודעות עד כה
אנחנו(אישתי ואני)שמנו את הקסדות במזוודה בין כל הבגדים ומשקפי הסקי בפנים וגרביים מעל .לא נראה לי שיכול לקרות משהו לקסדה או משקפי הסקי.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
18. מיכאל צודק. תגובה ל - 14 12/02/2008 18:40 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אין ספק שאתה צודק.
נסיוני ב-5 שנים האחרונות (50 טיסות) . פעם אחת לא הגיע ציוד והסיבה היתה כי מוינה לאינסברוק טסים במטוסים קטנים. נבחרת גדולה עם כל הציוד שזה אומר 2 זוגות מגלשיים לפחות לכל גולש וספרי לימוד לא היה מקום וכנראה גם בעית משקל. חלק מהנבחרת לא קיבלו מזוודות חלק לא קיבלו תיקי נעליים ואני.....נשארתי עם מברשת השיניים בתיק האישי Smile.

אנחנו עדיין ממשיכים לשלוח את כל הציוד במטוס.

לגבי קסדות - תחלופת הקסדות אצלנו גדולה יותר. אם קסדה מקבלת מכה חזקה -מחליפים אותה.

סמן להדפסה   הוספת תגובה
19. מה ההבדל בין קסדת סקי לאופניים ? תגובה ל - 11 12/02/2008 22:11 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  shac לא מחובר shac  משתמש בינוני 66 הודעות עד כה
הניסוח הנכון, מה ההבדל בין קסדת סקי לקסדת אופניים... ?

העץ הוא אותו עץ, הסלע נשאר במקומו, וכשאתה מתעופף לך בנעימים במהירות 20-120 קמ"ש לעבר אחד מהם, הראש שלך יגיב זהה לשניהם, וזה כבר פחות נעים.

אז, השאלה המתבקשת כאחד שלא מבין בקסדות סקי, אבל יש לו קסדת אופניים ב-400 שקל, זה האם אפשר לעשות הצרחה ביניהם,

ולהתבזות באתר סקי כאשר, א-שויענ-גאזונט, קסדת אופניים לראשי.

(?)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
20. מה ההבדל בין קסדת סקי לאופניים ? תגובה ל - 19 13/02/2008 06:59 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  XtrimX לא מחובר XtrimX  משתמש מתחיל 3 הודעות עד כה
מבחינת הבטיחות - אין הבדל. החומרים דומים מאוד, פוליסטירן מוקצף (קלקר).
השוני הוא בעיצוב של קסדת הסקי שמותאמת לחבישת גוגלס וגם מבודדת את איזור האוזניים. ראיתי מספר גולשים עם קסדות אופניים . אולי זה לא IN אבל זה עושה את העבודה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
21. מה ההבדל בין קסדת סקי לאופניים ? תגובה ל - 19 13/02/2008 09:31 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מסלול אדום מסלול אדום לא מחובר מסלול אדום  משתמש פעיל 1444 הודעות עד כה
בוא אגיד לך מה ההבדלים:
1. האוזניים שלך החשופות לקור - קופאות. במינוס 20 מעלות הן פשוט נושרות Shocked
2. קסדת אופניים לא מגיעה עד העורף. אם נפלת לאחור וקיבלת מכה אחורית תוכל לראות כוכבים בצהריים (במקרה הטוב).
3. קסדת אופניים מאווררת עם חורים - השלג שינחת על ראשך ימס וכולם יגידו לך שאתה מאוד מזיע בסקי. Smile

אם בכל זאת הקסדה שלך עם מגן עד העורף - תוכל אולי לחבוש כובע סקי ומעליו קסדת אופניים. אבל זה נראה לא הכי מוצלח ולא נוח.

- מ.א.

Save Earth! Reduce, reuse, recycle
סמן להדפסה   הוספת תגובה
22. הכל שאלה של סטטיסטיקה תגובה ל - 18 13/02/2008 09:44 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
את נסעת 50 פעמים ולא הגיע לך פעם אחת = 2%
אנחנו נסענו 5 פעמים ולא הגיעה מזוודה של שירה פעם אחת = 20%. גם אם נחשב את שירה כחמישית מהכמות המשפחתית, אני עדיין בסיכון כפול משלך.
ואם הסיכון שלי הוא על פעמיים מכסימום בשנה ולא על עשר - התממשות הסיכון משמעה שאני מפספס 50% מהסקי השנתי ולא 10%.
Razz Laughing Razz
סמן להדפסה   הוספת תגובה
23. מיכאל- לא מכירה אותך אך אתה מצליח להצחיק אותי תגובה ל - 22 13/02/2008 12:02 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
כל פעם מחדש.
נהנת מהכתיבה שלך..............

ובכותרת הקודמת כתבתי לך שאתה צודק.לא חזרתי בי Razz
סמן להדפסה   הוספת תגובה
24. הכל שאלה של סטטיסטיקה מיכאל? תגובה ל - 22 13/02/2008 14:23 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
איתן סלווה איתן סלווה לא מחובר איתן סלווה  משתמש פעיל 2111 הודעות עד כה
אז מה הסיכוי הסטטיסטי שהציוד לא יגיע בפעם השניה ?
אגב גם אנו לוקחים את ביגוד הסקי למטוס. נעליים ומגלשיים ניתן להשכיר אך לא ביגוד טרמי כפפות גרביים וחליפת סקי.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
25. מה ההבדל בין קסדת סקי לאופניים ? תגובה ל - 19 13/02/2008 18:08 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
דודי חיימוב דודי חיימוב לא מחובר דודי חיימוב  משתמש פעיל 208 הודעות עד כה
מלבד הקור אין הבדל .
תוכל להתגבר על כך אם תשתמש בבנדנה שניראית כמו שרוול (מכיר ?)
וכך תוכל להגן על האוזניים בדיוק כמו ברכיבה ברוח.
ולגבי העוף אז לעניות דעתי ואני חולק על דעתו של ידידי מ.א. קסדות אינן אמורות להגן על אזור העורף אלא על מכות ישירות לאזור העליון של הגולגולת .
לבסוף נשאר הקטע האסטטי שהוא בינך לבין שאר העולם .

צירוף מיקרים הוא הדרך של אלוהים להשאר אנונימי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
26. תודה. בין הפותרים נכונה יוגרל כדור שלג תגובה ל - 25 13/02/2008 20:45 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  shac לא מחובר shac  משתמש בינוני 66 הודעות עד כה
טוב, כמו שחשבתי, זה בעיקר הקטע האסטטי,

חוץ מהנקודה הכאובה של הגוגלס, שתיבדק מתישהוא.

מינוס עשרים אני ירגיש בפעם הבאה רק ב - 2009 אא"כ יקרה משהו דרסטי כמו כתישת כדור הארץ ע"י אנדרואיד, אבל שוב, לי הרי יש קסדה בדיוק בשביל הדברים האלו.

Smile
סמן להדפסה   הוספת תגובה
27. קסדות... עוד מילה אחת או שתיים... תגובה ל - 25 13/02/2008 23:31 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
eduardox eduardox לא מחובר eduardox  משתמש פעיל 475 הודעות עד כה
מסכים עם מיכאל: כל ציוד הסקי לרבות הקסדה בקבינה איתך. אני לא משתמש בתיקים מיויחדים, פשוט במזוודת היד, הכל נכנס ועוד.

מיכאל השתמש במילה שלא הבנתי אבל אולי זה הגרב השחורה ששמים מתחת לקסדה. למי שקונה קסדה, רצוי לקנות הגרב הזאת שילדי התחרויות משתמשים, כי בימים קרים זה מאד עוזר.

למדוד קסדה עם גוגלס. יש לי גוגלס שאני לא יכול לשים על הקסדה שלי ואני תמיד רב עם הבנות על הגוגלס החדשים מסיבה זו.

לא נאמר מפורשות למעלה אבל לקסדה יש גודל שמתאים לגודל הראש (או המוח...). וזה נמדד במספרים. לכן אני לא מסכים עם מיכאל שמציע לקנות קסדה באינטרנט. קסדה, הרבה יותר ממעיל, חייבת להתאים פיקס והיא צריכה לשבת עליך נוח.

אז שימו לב: לאותו דגם של קסדה באותה החנות, מחזיקים מספר גדלים שונים.

רינה: השכרת קסדות חינם היא לילדים, לא למבוגרים, עד כמה שאני יודע.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
28. הכל שאלה של סטטיסטיקה מיכאל? תגובה ל - 24 14/02/2008 09:56 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
לא קניתי נעליים בשביל שהן לא יגיעו ואצטרך לשכור בחנות. הנעליים בסופו של דבר הן הפריט הכי חשוב בסקי. גם ביגוד תרמי אפשר לקנות בחנות.

ולאדוארדו - לא התכוונתי לקנות באינטרנט חתול בשק. ראיתי כ"כ הרבה פעמים נעליים במבצעי סוף עונה באינטרנט שכמעט בכיתי למה אני לא קונה - אבל עמדתי בכך, כי פריט צריך לשבת טוב. התכוונתי שתכנס לחנות באוסטריה, תמצא לך קסדה שיושבת טוב על הראש, תרשום את הדגם והגודל ותחפש באתר אינטרנט אמריקאי - ורוב הסיכויים שתמצא ב-30% פחות. בנוסף, ברוב האתרים יש טבלאות מדידה. הקסדות בד"כ נמדדות בהיקף הראש, אם כי מדידה זו מתעלמת מהצורות השונות של הגולגולת האנושית. לא הייתי מסתמך על ההיקף כאינדיקציה להתאמה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
29. לא רק תגובה ל - 26 14/02/2008 13:05 לתגובה קודמת
powder powder לא מחובר powder - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 1714 הודעות עד כה
ההבדל אינו "בעיקר אסטטי" -
קסדת אופניים אינה מגינה על העורף במידה מספקת (פרט לקסדת פרירייד או אול מאונטיין, אבל המחיר שלהם מתחיל ב 500-600 ש''ח ומגיע בקלות ל800 - 900).
קסדת אופניים אינה מגינה מפני הקור. גם אם תשים כובע מתחת, אם יורד שלג אז השלג יצטבר בחורים וירטיב לך את הכובע. ביום שמש אין בעיה עם נושא זה.
צירפתי לינק לקסדה שמגינה טוב יותר על העורף (בארץ היא עולה כפול)

!Let it Snow
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:גם אני חזרתי
להודעה הבאה:טיפ טוב לגבי החרמון=זמן=חיסכון בכסף