כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. פעוטות באתר סקי 12/02/2008 15:28 לתגובה הבאה
  trev לא מחובר trev  משתמש מתחיל 1 הודעות עד כה
שלום לכולם!
איך מתניידים עם פעוט בן שנתיים באתר סקי ללא כלי רכב, שכל השבילים מושלגים ואי אפשר לבנות על זה שהתינוק ילך בעצמו? כמובן שמפחיד להרים על הידיים בגלל סכנת החלקה.
האם יש עגלות או מזחלות לתינוקות? אם כן איפה משיגים אותם? האם זה בכלל מתאים לקחת תינוק בן שנתיים לאתר סקי או שסתם כולם יסבלו וזה יעלה המון כסף?
תודה על העזרה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. פעוטות באתר סקי תגובה ל - 1 12/02/2008 20:42 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
כרמית השניה כרמית השניה לא מחובר כרמית השניה  משתמש פעיל 376 הודעות עד כה
לא ציינת מה אתם מתכוונים לעשות עם התינוק בן השתיים. האם אתם גולשים? מי ישמור עליו בזמן שתגלשו?

באתרי הסקי יש מקומות המיועדים לשמירה על פעוטות שאינם גולשים. עכשיו כשהייתי בסקיוולט ראיתי הורים עולים ברכבל עם תינוק ו"מאפסנים" אותו במקום כזה. אבל התינוק שלכם בטח לא מבין גרמנית/צרפתית/איטלקית או מה שזה לא יהיה, אז זה יותר בעייתי.

ההתניידות לא נראית לי כזו בעייתית. לא כזה מחליקים (אם כי בעלי נפל פעם כשהבן היה לו על הכתפיים, אבל זה היה בגלל מדרגה שלא היתה במקום, לא בגלל קרח. לילד שלום). אפשר לקחת עגלה. אנשים חיים שם וגם להם יש ילדים.

דווקא נושא הביגוד, נעליים וכו' נראה לי יותר מפחיד. אבל אם אתם רוצים את הקטנצ'יק לידכם, ואל זה אני מתחברת כאמא, אני מניחה שזה אפשרי. כמובן שאם היה לכם רכב הכל היה לכם קל יותר, בעיקר נושא סחיבת הציוד, שנראה לי הכי בעייתי.

למה לא רכב בעצם? לשני אנשים זה לא כזה יותר יקר מהעברות.

בהצלחה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. פעוטות באתר סקי תגובה ל - 1 13/02/2008 12:27 לתגובה קודמת
powder powder לא מחובר powder - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 1664 הודעות עד כה
לפי השאלות אני מסיק שאין לכם הרבה ניסיון עם סקי. רוב האתרים הן עיירות קטנות, המרחקים קצרים, אין בעיה גם לילד ללכת ברגל. העיירות הגדולות יותר הן גם נמוכות יותר, כך שרוב הסיכוים שהמדרכות יהיו רטובות אך לא מושלגות.
אין שום בעיה להשתמש בעגלה/טיולון חוץ מבימים בהם ירד הרבה שלג, וימים כאלו נדירים (לצערי).
השאלה של כרמית מצויינת. מה תעשו עם הילד בזמן שאתם תגלשו? אתם לוקחים אתכם סבתא? האם הילד יכול להשתדר בפעוטון שבו אין דוברי עברית? יש לכם ביגוד ונעליים מתאימות עבורו? זה לא כל כך זול.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:מאיירהופן למתחילים
להודעה הבאה:תיקון בורד