כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. icon4.gif  ויזה לבוצוואנה זמביה וזימבבואה 12/02/2008 19:30 לתגובה הבאה
  lioralb לא מחובר lioralb  משתמש בינוני 63 הודעות עד כה
היי,
קראתי כאן שלא נדרשת ויזה לבוצוואנה, אבל אני קראתי גם בלונלי פלנט מדגישים שישראלים כן צריכים ויזה וגם בעוד מקומות קראתי שאנשים הסתבכו כי לא היה להם ויזה.
האם לשאול את הקונסוליה הבריטית יעזור? הם מנפיקים את הויזה בארץ
נראה לי שזו שאלה קידבק, הם רוצים כסף ויגידו שצריך גם אם לא.

בנוסף רציתי לדעת האם ויזה לזימבבואה ניתן לקבל בהגעה לויקטוריה פולס בשדה תעופה (אני נוחת שם בטיסה מדרא"פ)

אם אני רוצה לטייל בצד של זמביה ליום אחד ולחזור האם אני נדרש לשלם גם ויזה לזמביה ? האם מקבלים במקום ויזה זו?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. ויזה לבוצוואנה זמביה וזימבבואה תגובה ל - 1 12/02/2008 19:40 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ili ili לא מחובר ili  משתמש פעיל 3390 הודעות עד כה
השאלה ממתי הלונלי!

ישראלים היו צריכים ויזה לבוטסוואנה עד 06/2006 + /- .
אנחנו חצינו לבוטסוואנה ב10/2006 ולא נדרשנו לויזה.
רשמתי טיפ על המעברים זמביה / בוטסוואנה / זימ במדור 1001 טיפים- כדאי לקרוא.

האם לשאול את הקונסוליה הבריטית יעזור? אני לא חושבת שהם עד כדי מעודכנים.

בנוסף רציתי לדעת האם ויזה לזימבבואה ניתן לקבל בהגעה לויקטוריה פולס בשדה תעופה (אני נוחת שם בטיסה מדרא"פ)- כן

אם אני רוצה לטייל בצד של זמביה ליום אחד ולחזור האם אני נדרש לשלם גם ויזה לזמביה ? האם מקבלים במקום ויזה זו?
כנס למדור ויזות באתר - עודכנו שם הפרטים, בגדול לסוף ינואר 2008 הם ביטלו את הויזה היומית, גם דרך מארגני הטיולים / BP בצדדים. ויזה יש להכין מראש! לא ניתן בגבול, עלות לבעלי דרכון ישראלי 50$
נושא הויזות בצד של זמביה השתנה בשנה החולפת 3 פעמים, יכול להיות שישתנה שנית, זה העידכון האחרון שקיבלנו מבחורה שחיה בזימבבואה ב victoria falls (אתי)

נסיעה טובה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. ויזה לבוצוואנה זמביה וזימבבואה תגובה ל - 1 21/02/2008 21:09 לתגובה קודמת
  nur888 לא מחובר nur888  משתמש מתחיל 12 הודעות עד כה
נכנסתי לבוצאונה במעבר גבול ליד ויקטוריה פולס בתחילת ינואר 2008 ללא ויזה וללא תשלום, עם דרכון ישראלי.
לזמביה נכנסתי ליום אחד תמורת 10 דולר, עם דרכון אירופאי. נדמה לי שלישראלים זה בלתי אפשרי. ואולי החוקים כבר השתנו.
בזימבבואה מקבלים ויזה בכניסה תמורת 25 דולר לכניסה אחת, או 40 דולר לשתי כניסות.
ביציאה למדינה שכנה ליום אחד ללא לינה, וחזרה לזימבבואה באותו יום, לא נדרשת ויזה נוספת לזימבבואה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:שימו לב: פורום קלאבים חדש באתר!
להודעה הבאה:רואנדה

שאלות נפוצות - כללי

שאלות נפוצות: אפריקה - מזרח

שאלות נפוצות: אפריקה - צפון

מידע נוסף

שאלות נפוצות: אפריקה - דרום

דיברנו על זה בפורום

שאלות נפוצות: איי סיישל ומדגסקר

חיפוש מהיר