כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. האם האתר Sestriere ידידותי לגולשי הסנובורד? 13/02/2008 11:53 לתגובה הבאה
merav h  משתמש לא מוכר
שלום לכוךם,

האם מישהוא יודע עד כמה האתר Sestriere ידידותי לגולשי הסנובורד לאחר השיפוץ שעבר לפני כשנתיים?

תודה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. האם האתר Sestriere ידידותי לגולשי הסנובורד? תגובה ל - 1 13/02/2008 14:16 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  סיגלח לא מחובר סיגלח  משתמש מתחיל 44 הודעות עד כה
חזרנו לפני שבוע. האתר עם הרבה טיבר, חלקם מאד ארוכים. כשגולשים לאתרים מקושרים (סנסיקריו, ואחרים)חייבים בחזרה להשתמש בטיברים הארוכים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. icon13.gif  השובה של סיגלח מדוייקת תגובה ל - 2 13/02/2008 14:36 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
eduardox eduardox לא מחובר eduardox  משתמש פעיל 475 הודעות עד כה
לא יודע מה מהות השיפוץ שעבר לפני שנתיים, אך הייתי בהרבה אתרים באירופה ואני לא זוכר TBARS ארוכים כמו אלה שיש לכוון SANSICARIO או SAUZE DE L'OUX, שהם האתרים היפים חוץ מססטריאר.

אם את/אתה מתחיל או בינוני מינוס, והכוונה היא לגלוש רק בססטריאר, אז ססטריאר עצמו הוא בסדר, אבל ברגע שרוצים להרחיב את הגלישה לכל מרחב הסקי של שביל החלב, אז ה-TBARS מתחילים להיות משמעותיים.

אגב ה-TBAR שמחבר לכוון SAUZE הוא ה-TBAR הארוך ביותר שאני זוכר + העובדה שהוא פונה 90 מעלות תוך כדי שפוע תלול.

תבחר לך יעד חילופי.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. זה לא השיקול תגובה ל - 3 15/02/2008 11:02 לתגובה קודמת
  hillel12 לא מחובר hillel12  משתמש מתחיל 26 הודעות עד כה
הייתי שם בינואר אחלה אתר לסנובורד מבחינת רוחב מסלולים ויש שם כמה אופיסטים נחמדים בסנופארקים אין טיברים שזה חיסרון.היו איתי שני חברה מתחילים שלא היתה להם בעיה עם הטיברים אולי יש טיפה יותר והם קצת יותר ארוכים אבל זה לא מורגש ברגע שהשלג הוא טוב ויש מזג אויר טוב.בהנאה הלל
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:סלבה גרדנה
להודעה הבאה:עזרה בגיבוש חופשה למיירהופן