כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. עזרה בתכנון טיול למקסיקו וגואטמלה 13/02/2008 15:02 לתגובה הבאה
  yifatm5 לא מחובר yifatm5  משתמש מתחיל 10 הודעות עד כה
שלום
במאי אנחנו מגיעים לקנקון, נשמח לעזרה בתכנון הטיול
יש לנו 3 חודשיים. רוצים להגיע גם לגואטמלה. מסלולים יפים ושקטים חופים בלי הרבה תיירים. תודה רבה Smile
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. עזרה בתכנון טיול למקסיקו וגואטמלה תגובה ל - 1 20/02/2008 07:52 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  shirameltzer לא מחובר shirameltzer  משתמש מתחיל 8 הודעות עד כה
on Guatemala I can advise to go see the tikal ruins, smuc shampey, antigua, lake atitlan, the market of chichicostanango, and xila
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. עזרה בתכנון טיול למקסיקו וגואטמלה תגובה ל - 1 22/02/2008 19:08 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אסף.  משתמש לא מוכר
בשלושה חודשים אפשר להספיק המון.
מה התכנית הכללית? יותר מקסיקו וקצת גואטמלה? או רק דרום מקסיקו ולהמשיך דרומה אל מדינות מרכז אמריקה האחרות?
בכל מקרה, למרות שישראלים נוסעים לשם הרבה פחות, במקסיקו שמצפון וממערב למקסיקו סיטי יש מקומות מדהימים ששוים ביקור. צריך רק לשים לב שבאופן כללי מקסיקו יותר יקרה מגואטמלה, אם זה שיקול.
אסף.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. עזרה בתכנון טיול למקסיקו וגואטמלה תגובה ל - 1 23/02/2008 19:17 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  chapina לא מחובר chapina  משתמש פעיל 168 הודעות עד כה
3 חודשים זה באמת המון זמן וזמן=אפשרויות
מבין השורות מה שאני מבינה שאתם מחפשים שקט, טרנקילה, בלי יותר מדי בלאגן בלי יותר מדי תיירים אבל עדיין לשלב גם קצת תרבות ונופים. קלעתי?
אני לא כל כך מכירה את אזור מקסיקו סיטי כמו שאסף לפני כתב אבל ממה שאני מכירה באופן אישי הייתי ממליצה
קנקון - איסלה מוחרס- טולום ( ובכלל לרדת את החוף הקאריבי של יוקאטן יש המון מקומות קטנים ומקסימים) משם להמשיך לפאלנקה לכמה ימים - אח"כ סן קריסטובל לכמה ימים - ומשם לחתוך לצד הפאסיפי לאזור וואכקה פוארטו אסקונדידו ( אנחנו היינו תקועים חודש על החוף בזיפוליטה...) ולרדת לגוואטמלה דרך טאפצ'ולה. מטאפצ'ולה לשלה( קטצלטננגו) אם בא לכם טרקים זה המקום ולא לוותר על המעיינות החמים. אח"כ אזור לאגו אטיטלן, השוק בצ'יצ'י, אנטיגואה, סמוק שמפיי, ריו דולסה פלורס וטיקאל ומפלורס חזרה למקסיקו ( בהנחה שהטיסה חזרה משם)
יוד יכול להיות נחמד זה לשלב קצת הונדורס ולנסוע על קו החוף הקאריבי ללה סייבה ומשם במעבורת לאוטילה או רואטן.

תהנו
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. תשובה לאסף תגובה ל - 3 24/02/2008 15:18 לתגובה קודמת
  yifatm5 לא מחובר yifatm5  משתמש מתחיל 10 הודעות עד כה
הי אסף,תודה על ההתיחסות.
התכנון קצת דרום מקסיקו אולי שבועיים וגוואטמלה הרבה חודשיים,ומשם לזרום עם המלצות מאנשים.
ממש תודה רבה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:מסלול טיול משולב עם דרום אמריקה
להודעה הבאה:קוסטה ריקה- רכב, גלישה ומקומות נחמדים