| 1. חזרתי מבנסקו-מלון אמרלד |
13/02/2008 18:56  |
| |
howie |
30 הודעות עד כה |
|
|
|
חזרנו שבוע שעבר מבנסקו. שהינו במלון אמרלד. המשפחה כוללת זוג הורים +4 ילדים בני 15,14,12,8.
נתחיל מהמלון- הובטח לנו מלון מדרגה ראשונה.בפועל המלון עדיין בבניה המעליות לא עבדו, גקוזי לא היה, הבריכה היתה גיגית זמנית ומלוכלכת וזאת עד שיבנו את הבריכה. האוכל במלון היה גרוע.
הדבר היחידי טוב במלון שהוא מעבר לכביש לגונדולה. מצד שני שאר המלונות במרחק הליכה של 5-10 דקות ולכולם היה הסעות.
הסוכן דחף את המלון הזה חזק ואנו נפלנו איתו.
מבחינת הסקי- אנו גולשים שנה שניה ושלישית.
האתר היה נפלא לרמה שלנו, גם גולשים ותיקים נהנו מהאתר, כאלה שלא גולשים 10 שעות ביום ולא איכפת להם לחזור על מסלול לפעמים.
רמת ההדרכה- לבת הקטנה שלי היתה מדריכה מעולה, לי ולעוד 3 ילדים היה מדריך על הפנים. בזבזנו את הזמן ולא התקדמנו במיוחד.המדריך בקושי דיבר אנגלית ולא הבין אותנו ואנחנו בקושי הבנו אותו. הבת הקטנה שהיתה בקבוצת מתחילים עם 5 דאנגלים מבוגרים עקפה אותנו בגדול בסוף השבוע.
אישתי היתה גם בקבוצת מתחילים אם מדריכה טובה אך בקבוצה היו 14 אנשים-קצת קשה להשתלט וללמוד.
מכאן לבעיה של הנציגה של הסוכן באתר- היתה לא יעילה, בקושי ראינו אותה . שפנינו אליה לגבי בעית המדריך הגרוע ושרצינו להחליף , היא לא עזרה בכלל. גם לגבי צמצום הקבוצה הגדולה היא לא עזרה.
זה תפקיד הנציג לפתור בעיות , בפועל היא לא יעילה ןלא עזרה בכלל.
באתר אין מה לעשות אחרי הסקי, אין מזחלות או כל פעילות אחרת .
לסיכום- האתר שווה מבחינת המחיר לסקי. הייתי ממליץ למשפחות(המחיר)אך לא הייתי ממליץ על הסוכן שאיתו נסענו(פנגווין סנורמה)
|
|
|
|
|
|