כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. מקסיקו/ גוואטמאלה 14/02/2008 12:47 לתגובה הבאה
  maorgid לא מחובר maorgid  משתמש מתחיל 3 הודעות עד כה
שלום,

אני ומספר חברים מתכננים לעשות טיול של חודש (אמצע אוגוסט עד אמצע ספטמבר) למרכז אמריקה.

ההתלבטות שלנו (יותר נכון אני מולם) היא לאן עדיף ליסוע. גוואטמלה (אני) או מקסיקו (הם).

האם תוכלו לעזור לנו בסוגייה? איפה יותר יפה? איפה יותר מעניין? איפה יותר זול? איפה יותר נחמדים? וכו'

סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. מקסיקו/ גוואטמאלה תגובה ל - 1 15/02/2008 01:32 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
שגיא שגיא לא מחובר שגיא  משתמש פעיל 491 הודעות עד כה
זה תלוי מה אתם אוהבים יותר.
במקסיקו בצד הקאריבי יש חופים מדהימים וחיי לילה טובים . בצד הדרום מערבי יש ערים קולוניאליות , שבטים ומקומות ואנשים יותר אותנטיים.
בגווטמאלה ניתן להנות יותר מנופים ירוקים , ערי געש , אנשים בלבוש מסורתי ויותר תרבות . חיי לילה טובים וחופים לא תמצאו שם (בגווטמאלה).
גווטמאלה יותר זולה ממקסיקו.

it's five o'clock somewhere
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. מקסיקו/ גוואטמאלה תגובה ל - 1 15/02/2008 20:00 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  chapina לא מחובר chapina  משתמש פעיל 201 הודעות עד כה
למה לא לשלב?
כמו ששגיא כתב מקסיקו זה יותר חופים חיי לילה וכו' וגוואטמלה היא יותר נופים ותרבות אבל....צריך לקחת בחשבון את זמן הטיול. סוף אוגוסט וספטמבר הם ה"חודשים החמים" לסופות והוריקנים בצד הקאריבי אז לנסוע לשם בתקופה הזו צריך להסתמך על המזל...
גם גוואטמלה גשומה בעונה הזו אבל פחות חשופה לסופות.

אני הייתי מנסה לשלב וכך כולכם תצאו מרוצים. לנחות בגוואטמלה לעשות בה מסלול קצר נגיד אנטיגואה- לאגו אטיטלן- צ'יצ'י ואולי גם סמוק שמפיי ואז חעבור את הגבול בלה מסיה ולהמשיך לסן קריסטובל - פלנקה ולמעלה לחופים הקאריביים עם טיסה חזרה מקנקון.
זה יתן לכם את האפשרות גם לזרום עם המזג אויר. עם הוא בעייתי אז להמשיך למקומות אחרים במקסיקו ורק להגיע לקנקון לטיסה עם הוא סבבה אז בכלל הרווחתם

טיול מהנה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. מקסיקו/ גוואטמאלה תגובה ל - 3 16/02/2008 14:58 לתגובה קודמת
shiri83 shiri83 לא מחובר shiri83  משתמש מתחיל 17 הודעות עד כה
אני מסכימה עם עניין הלשלב בין השניים
מקסיקו וגוואטמלה באמת קרובות ואם כבר טסתם כל כך רחוק לא חבל לפספס?
לי נראה שאתה והחברים שלך מחפשים לחגוג ולהתפנן נכון או שאני טועה?
אגם אטיטלן בגוואטמלה זה אולי לא חוף קאריבי אבל גם המחירים הם לא קאריבים אם אתה מבין למה אני מתכוונת
האגם מדהים והייתי שוחה בו כל יום!!מלא מסעדות וברים מלא תיירים והרבה סאטלה!!
שוב השאלה היא איזה סוג של ח'ברה אתם?אם אתם גולשים אז פורטו אסקונדידו במקסיקו זה בשבילכם אם אתם סטלנים אז מן הסתם סן פדרו גוואטמלה אידיאלית....ונראה לי שאוגוסט ספטמבר הם לא משהו בשביל הקארייבים מצד שני אולי גם בגוואטמלה זאת עונת גשמים....אתה צריך לבדוק
ו תרגיש חופשי לשאול אותי שאלות חרשתי את מרכז אמריקה לאורכה ולרוחבה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה הבאה:קובה