כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. icon7.gif  זקוק לעזרה מאנשים שמבינים :) 14/02/2008 20:26 לתגובה הבאה
garrrrryyyy garrrrryyyy לא מחובר garrrrryyyy  משתמש מתחיל 4 הודעות עד כה
אהלן... אני מתכנן טיול למרכז/דרום אמריקה. התכנון שלי הוא אחרי שאני יהיה בארה"ב כמה חודשים להתחיל להדרים(בסביבות ספטמבר, אוקטובר)... אני מתכנן להתחיל את הטיול במקסיקו ולסיים במקסיקו. עכשיו מה שאני צריך ממכם אנשים חמים ואוהבים Smile זה שאם תוכלו לעזור לי במסלולים שכדאי לעשות (אני מתכנן טיול של כמה חודשים טובים).. מהן תקופות טובות ואיפה... מה אני צריך לקחת מהארץ ( אני הרי טס לפני "הטיול" לארה"ב).. וכל פיסת מידע שתוכלו לתת לי תתקבל בברכה!!! תודה מראש Smile

נ.ב.. אם תעדיפו או תוכלו לשלוח לי קישורים או הסברים אליי למייל אשמח עד מאוד!!

[עודכן ב:14 פברואר 2008 20:28:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. בדיוק בשביל זה יש כאן ריכוז טיפים. פשוט צריך לקרוא תגובה ל - 1 15/02/2008 06:04 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  iyaniv לא מחובר iyaniv  משתמש בינוני 77 הודעות עד כה
אני ממליץ להשקיע זמן ולקרוא מה כתבו עשרות ומאות מטיילים בטיפים על חוויותיהם. גם תלמד על מסלולים, גם תקרא על מזג האוויר, גם תלקט מידע על מחירים ותחבורה. לאחר שתלמד ותכין לעצמך טיול מסגרת תדע אילו פרטים עדכניים חסרים לך. עצם הקריאה והלימוד העצמי יכניסו אותך לאוירת הטיול.
תכנון נעים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. זקוק לעזרה מאנשים שמבינים :) תגובה ל - 1 15/02/2008 14:56 לתגובה קודמת
shiri83 shiri83 לא מחובר shiri83  משתמש מתחיל 17 הודעות עד כה
היי
קודם כל תזרום....זה אחד הכללים החשובים לדעתי...נראה לי גם שיש לך עוד זמן....
כשנסעתי פעם ראשונה למקסיקו לא ידעתי כלום ובאתי מארצות הברית....
הייתי ממליצה לך להביא מהארץ בעיקר מילון ספרדי עיברי...אני למדתי ספרדית אבל טיילתי כמעט שלוש שנים באזור...יהיה לך קשה בלי מילון אם אין לך בכלל ספרדית בסיסית....חוץ מזה אני לא יודעת מתי בדיוק תגיע למקסיקו ומה אתה מחפש בדיוק אבל עשיתי כל מיני מסלולים
אחד מהם שממש אהבתי אבל כולל בתוכו הרבה שעות באוטובוס(בלתי נמנע במרכז אמריקה)סן כריסטובל בצ'יאפאס עיר מדהימה לבקר....ומשם לפלנקה איפה שהפרמידות של המאיה וג'ונגלים טרופיים מדהימים ביופיים(7 שעות בין סן כריסטובל לפלנקה)מפלנקה לטולום או מאהוול בחופים הקרייבים של מקסיקו(נראה לי שחודש ספטמבר אולי לא משהו לקרייבים אבל תבדוק)ומשם דרך בליז לגוואטמלה.....אל תוותר על גוואטמלה בחיים!!ותדאג להגיע לאגם אטיטלן כשאתה שם....אם אתה מחפש מקום זול נעים ורגוע...זה שם!!
אבל תחקור קצת בעצמך...ואל תשכח לזרום לפעמים כשלא מתכננים כלום משיגים את החוויה הכי מדהימה....
תשאל אותי מה שבא לך אני אשמח לעזור ולכוון אותך אם תרצה...
בהצלחה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:התלבטות בקשר לטיול
להודעה הבאה:עזרה!! האם מסוכן לשתי בנות לטייל בקובה?