|
|
|
|
|
| 6. אפרה סקי- חיי לילה תגובה ל - 4 |
15/02/2008 22:46   |
|
|
אז אני מבין שאפרה סקי- חיי לילה חשוב ביותר וכן שהתקציב מוגבל.
אם אני מבין נכון אין ספק שמיירהופן תפור עליכם, אחד הזולים מבין האתרים הגדולים באוסטריה ואחד השמחים אם לא השמח מכולם.
שילוב סביר נוסף של השניים הוא זולדן.
לגבי פלכאו, שמעתי שהמונח חיי לילה לא רלוונטי לאתר.
אם התקציב לא כובל אז גם סן אנטון ואישגל נותנים אפרה סקי מצויין אבל במחירים גבוהים במונחי אוסטריה (באיזור מחירי סלבה גרדנה שבמרחב הסלה רונדה).
|
|
|
|
|
|
| 9. למה להפחיד את הבחור? תגובה ל - 7 |
17/02/2008 23:37   |
| |
ניסים |
1026 הודעות עד כה |
|
|
מ.א
לדעתי קצת הגזמת, מאירופן זה לא האתר היחידי הקיים (למזלנו).
ופלאכו הוא אתר נפלא שכדאי לקחת בחשבון. לפי הדיווח של מיכאל (כן, לא כולם היו במאירופן) הוא היה במלון הנ"ל ונהנה מאוד. המיקום של המלון טוב ביחס למעליות ולחיי הלילה (ויש חיי לילה בפלאכו) ועל ארוחת ערב הוא הוסיף 85 אירו לכל השבוע (ולא 175).
ל HOLYONI
ההצעות של פלאכו לא יותר זולות ממאירופן בהשוואה של רמת המלון.
אני מציע לקרוא את הדיווח של מיכאל בפורום (יש שם גם פירוט של עלות ציוד) ולהתייחס להצע של החברה XXXדיל כמקור מידע, אבל לא יחידי. לאתר הסקי של פלאכו יש אתר אינטרנט נהדר. הזמן את הברושר, תוך ימים בודדים אתה מקבל חוברת של כל המלונות באתר עם כל המידע הנחוץ (מיקום, עלות), מפת העיר, עיתון NONSTOP, חוברת על חיי הלילה ומפת מסלולים (כבר עושה חשק).
ומילה אחרונה על החברה הנ"ל - לדעתי בלבד, כאחד שיכול להעיד על עצמו שאני מרכיב את החופשה שלי בעצמי, ההצעות של XXXדיל הן הוגנות. הן נותנות מגוון של מלונות במיקומים (למשל בעיר קרובה לאתר)וברמות שונות וצריך להקפיד מאוד בבחירה. אבל מי שקורא היטב את החוברת (והחוברת מושקעת שזה לעצמו חוויה) יודע בדיוק מה הוא מקבל, אבל מצד שני אם אתה משקיע כל כך הרבה בהקפדה על הפרטים , תכול להרכיב לבד. מניסיוני הדל המחירים אצלם גם סבירים ואם אתה מרכיב לבד ומוצא טיסה זולה במיוחד ואולי גם דיל על רכב (כל שאר הרכיבים ידועים) אפשר לחסוך בתכנון עצמאי ברגע האחרון כ 100-200 אירו.כך שלמי שלא רוצה לקחת סיכון, רוצה לקבוע מראש או להנות מהודאות (הסעה, נציד חברה באתר) הדילים הוגנים (שוב, בכפוף לכך שאתה יודע מה בחרת ולא תגלה פתאום באמצע החופשה שזה לא כולל הדרכה או לא כולל ארוחת ערב או המלון בכלל ב FLIRSCH כשאתה רצית להיות בסנט אנטון).
חוץ מזה ולמרות הכל,
מאירופן נהדרת
(מבולבל? גם אנחנו)
חופשה מוצלחת
|
|
|
|
|
|
|
|