|
|
|
| 4. תגובה לגביי העומס תגובה ל - 2 |
17/02/2008 11:12   |
|
אני לא נתקלתי כלל בעומס כל שהוא במעליות.
בכל סוף השבוע חמישי עד שבת כולל.
אומנם בגונדולה הראשית שמכניסה את הגולשים לתוך האתר יש לחץ מסויים בבוקר.
אם יודעים את זה ניתן להגיע מוקדם יחסית או לאחר הלחץ (לאלו שישנים עד מאוחר).
חשוב להבין כי הלחץ לא יותר גדול מהרבה אתרים בהם בקרתי בעבר ובטח לא יותר ארוכים מאתר החרמון .
ההמתנה המקס' לגביי הייתה כ-7דק' בבוקר וזה נראה לי סביר בהחלט לשעות הלחץ.
בהצלחה
יניב
|
|
|
|
| 5. לגבי הספא וכו' תגובה ל - 3 |
17/02/2008 11:30   |
|
לגביי הספא - אני אומנם לא נוכחתי באופן אישי בספא אך לפחות שניים מחברי הקבוצה כן ניצלו את הספא המקומי של המלון. את דעתם כבר כתבתי בכתבה ולכן לא אחזור על כך רק אוסיף כי הטיפול היה מאוד מקצועי ומהנה. הספא אומנם לא גדול מידי אך מאפשר סוגי עיסויי שונים ומגווונים.
לפי מה שנאמר לנו יש ספא יותר גדול בעיר עצמה כ-10 דק' הליכה אבל אני לא חובב ספא אז כך שלא הלכתי לבדוק את העינין.
האוכל במלון סביר בהחלט, לא אוכל הגורמה (למי שאוהב) כמו שאתה מצפה מהצרפתים אבל בהחלט טעים ומספק. כמו שציינתי בכתבה, אוכל יותר מגוון ו"מעניין" ניתן לאכול בטברנות מקומיות. שם ללא ספק האוכל הוא אוכל בולגרי אותנטי מיוחד (עלויות לא גבוהות ולפי דעתי מחייב ארוחת ערב אחת לפחות).
חדרי המלון איכותיים במיוחד מאוד מרווחים (יש אפשרות גם למטבחון לי לא היה) ונקיים (למעשה אילו הקרטריונים שלי מחדר באתר סקי).
המלון לא גדול מידי עדיין מאפשר יחס אישי, עם זאת סטנדרטים של מלון מפואר לובי וחדרי אוכל יפיפיים.
בהצלחה
יניב
|
|
|
|
|
| 7. תגובה לגביי העומס תגובה ל - 4 |
18/02/2008 00:02   |
| |
shac |
67 הודעות עד כה |
|
|
7 דקות ? מוזר.
אני לגונדולה הראשית חיכיתי בין 5 דקות (שישי) לבין 30-45 דקות (ממוצע של שאר השבוע). יש רק גונדולה אחת שמעלה לאתר, אבל עוד אחת אמורה להיפתח ב-2009.
מה שכן, מרגע שהגעתי למעלה לא חיכיתי יותר מ-5 דקות גג למעלית ובד"כ גם זה לא 
האתר מצוין, והכנתי עליו דיווח ארוך שעונה על השאלות שנשאלו פה,
משום מה עוד לא פורסם,
אז אם מישהו מעוניין שיפנה אליי במייל ואני אשמח לשלוח לו.
|
|
|
|
|
| 9. דעה קצת שונה תגובה ל - 6 |
18/02/2008 10:55   |
|
ראשית בוקר טוב לכולם
אני יכול להבין את הכיוון שלך. אולם תמיד ניתן לראות או לחפש טעם נפגם בכל כתבה, אם זאת אני חייב לציין מס' דברים לך ולחברי הפורום הנכבדים.
ראשית נכתב כבר בתחילתה של הכתבה וזאת למען הגילוי הנאות כי אני הגעתי לאתר כדי להציג לחברי הפורום ו/או לקוראים אחרים באתר וזו בצורה האוביקטיבית ביותר (אתה יכול לראות שאין בכתבה רק "תשבוחות")תמונה של האתר. כל זאת, מטעמה של החברה שדאגה להביא אותי למקום (כך זה מתרחש בדרך כלל כידוע לי בכל תחום עסקי), שנית אני ושולחיי יודעים כי ללא העובדה, כי "נשלחתי מטעם", סביר להניח, שהיה לוקח זמן רב או אם בכלל, הייתה יוצאת כתבה מעין זו - כאמור נשלחתי כאדם שגלש במקומות רבים קטנים וגדולים כאחד להעביר כתבה מפורטת, מגוונת ומעניינת אני מקווה שכך עשיתי.
לגביי תחרות הגולשים. אני מניח שמנהליי הפורום יגיבו ספיציפית. דעה אישית שלי כיניב- אני יכול להבין את שני הצדדים, רק לשם "הרקורד" ההתערבות של "מעניק הפרס" היא מינורית ביותר כידוע לי.
יום נפלא
בברכה
יניב
|
|
|
|
| 10. תגובה לגביי העומס תגובה ל - 7 |
18/02/2008 11:05   |
|
|
בוקר טוב
אני, כפי שציינתי, תארתי בעין בוחנת את אשר התרחש באתר בימים בהם בקרתי באתר. מדובר על ימים חמישי עד שבת כולל (בתאריכים מסויימים כמובן) כפי שציינתי בכתבה ובהם לא ראיתי בעייה קשה של "עומס יתר".
יכול להיות שאתה בקרתה באתר ואני לא יודע באיזו תקופה מדובר היו בעיות.
אני וחלק מהקבוצה (שאלתי רבים מהם באופן פרטני) לא גלינו שזו נקודה בעייתית באתר הנ"ל.
יום טוב
יניב
|
|
|
|
| 11. כמה זמן היית שם? תגובה ל - 8 |
18/02/2008 11:23   |
|
לגביי האתר הוא ללא ספק יותר גדול בכמה מונים בהשוואה לאתר החרמון. תאמין לי, אני מכיר את החרמון מעולה (לפחות 7 ימי גלישה בכל שנה בחרמון).
דבר נוסף, האתר משוכלל בכמה רמות, לא רק ברמת המעליות, אלה גם באקססוריס ש"מסביב" (כמו שציינתי בכתבה ברמת מערב אירופה).
לגביי שנה הבאה הם בכוונת שיפור. גם אם תוכניות אילו לא התבצעו האתר לפי הערכתי מונה את מס' הק"מ המצויינים.
לשאלת "השבוע", אם מדובר באנשים שמחפשים כל הזמן מסלולים חדשים אחרים או כפי שאני קורא להם "מסמני הווי". כאן, חשוב לציין, שיש מס' מסלולים מסויים והוא באמת לא גדול כמו אתר שמונה 100 או 150 מסלולים.
אני חושב, ללא ספק, שגולש ישראלי בינוני מסוגל לגלוש באתר במשך 6 ימי גלישה ולהנות מאוד. ניתן לחלק את שטחי הגלישה לפי ימים או בכל צורה אחרת. כמו כן, אני לא רואה כל פסול למצא מסלול טוב ולגלוש בו מס' פעמים. לטענתי, בשיטה זו רק משפרים את היכולות והסיגנון.
יום טוב
יניב
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 19. פירוט לגבי מז' אירופה תגובה ל - 17 |
27/02/2008 19:17  |
| |
shac |
67 הודעות עד כה |
|
|
'רק לבן',
פירסמתי דיווח מפורט מאוד על בנסקו ואני מחכה שהנהלת הפורום
(איזה קטע, אני רואה שגם אתה מההנהלה הזו ) תפרסם אותו...
אני חושב שבנסקו זה אתר מצוין להתחלה, אגב, ומז' אירופה נותנת
הזדמנות מצוינת לשבוע סקי במחיר (- יחסית, כן?) נוח.
נוח= לא 1000 יורו ומעלה, אלא 700-800 יורו בערך. זה גם לא מחיר שווה לכל נפש, אבל אפשר להסתדר. ואולי, אם מארגנים יותר דברים עצמאית, או הולכים על פתרון דיור זול יותר, יש גם מה לדבר על איזור ה-600 יורו.
|
|
|
|