כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. icon14.gif  כתבה חדשה: בולגריה - חופשת סקי בבנסקו 15/02/2008 08:22 לתגובה הבאה
יעל מ. יעל מ. לא מחובר יעל מ. - צוות למטייל ברשת  משתמש פעיל 752 הודעות עד כה
בנסקו הוא אתר הסקי הגדול ביותר בבולגריה. יניב לוקח פסק זמן קצר ויוצא אל בנסקו. הוא גולש במסלולים המצויינים שמציע האתר, נהנה מהאוכל המקומי שבמסעדות הקטנות, מהאוירה האינטימית וחוזר לארץ מלא ברשמים וחוויות. על כך בכתבה שלפניכם.

סופ"ש חמים ונעים
Smile

[עודכן ב:15 פברואר 2008 08:25:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. כתבה חדשה: בולגריה - חופשת סקי בבנסקו תגובה ל - 1 17/02/2008 09:33 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  agro לא מחובר agro  משתמש מתחיל 12 הודעות עד כה
תודה ליניב על הדיווח

חוץ ממחמאות על האתר מידי פעם כאן בפורום יש גם טענות על המתנה ארוכה במעליות, אתה יכול להתייחס לכך?

תודה

להב
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. icon14.gif  כתבה חשובה וטובה .העלתה מחשבות שנדחקו לאחרונה. תגובה ל - 1 17/02/2008 11:11 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
המכור המכור לא מחובר המכור  משתמש פעיל 407 הודעות עד כה
אשמח לשמוע פרטים על המלון:חדרים, אוכל,בקיצור תנאים ומתקנים נוספים.האם יש מרכזי ספא ציבוריים גדולים?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. תגובה לגביי העומס תגובה ל - 2 17/02/2008 11:12 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ג'נגו ג'נגו לא מחובר ג'נגו  משתמש מתחיל 37 הודעות עד כה
אני לא נתקלתי כלל בעומס כל שהוא במעליות.
בכל סוף השבוע חמישי עד שבת כולל.
אומנם בגונדולה הראשית שמכניסה את הגולשים לתוך האתר יש לחץ מסויים בבוקר.
אם יודעים את זה ניתן להגיע מוקדם יחסית או לאחר הלחץ (לאלו שישנים עד מאוחר).
חשוב להבין כי הלחץ לא יותר גדול מהרבה אתרים בהם בקרתי בעבר ובטח לא יותר ארוכים מאתר החרמון Laughing .
ההמתנה המקס' לגביי הייתה כ-7דק' בבוקר וזה נראה לי סביר בהחלט לשעות הלחץ.
בהצלחה
יניב Cool
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. לגבי הספא וכו' תגובה ל - 3 17/02/2008 11:30 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
לגביי הספא - אני אומנם לא נוכחתי באופן אישי בספא אך לפחות שניים מחברי הקבוצה כן ניצלו את הספא המקומי של המלון. את דעתם כבר כתבתי בכתבה ולכן לא אחזור על כך רק אוסיף כי הטיפול היה מאוד מקצועי ומהנה. הספא אומנם לא גדול מידי אך מאפשר סוגי עיסויי שונים ומגווונים.
לפי מה שנאמר לנו יש ספא יותר גדול בעיר עצמה כ-10 דק' הליכה אבל אני לא חובב ספא אז כך שלא הלכתי לבדוק את העינין.
האוכל במלון סביר בהחלט, לא אוכל הגורמה (למי שאוהב) כמו שאתה מצפה מהצרפתים אבל בהחלט טעים ומספק. כמו שציינתי בכתבה, אוכל יותר מגוון ו"מעניין" ניתן לאכול בטברנות מקומיות. שם ללא ספק האוכל הוא אוכל בולגרי אותנטי מיוחד (עלויות לא גבוהות ולפי דעתי מחייב ארוחת ערב אחת לפחות).
חדרי המלון איכותיים במיוחד מאוד מרווחים (יש אפשרות גם למטבחון לי לא היה) ונקיים (למעשה אילו הקרטריונים שלי מחדר באתר סקי).
המלון לא גדול מידי עדיין מאפשר יחס אישי, עם זאת סטנדרטים של מלון מפואר לובי וחדרי אוכל יפיפיים.
Laughing בהצלחה
יניב

סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. icon13.gif  דעה קצת שונה תגובה ל - 1 17/02/2008 18:09 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  מייקי לא מחובר מייקי  משתמש בינוני 109 הודעות עד כה
מבלי להיכנס לעובדות בדיווח , אני מוצא טעם נפגם בכך שהכתבה היא 'מטעם' . אני חושב שכתבות כאלו אינן תורמות לפורום שהוא במיטבו כשהגולשים משתפים מידע ודעות (סובייטיביות) אך אותנטיות , ללא חשש מ'ספונסר' שלא יאהב ביקורת .
זו גם הסיבה שאני חושב שתחרות הדיווחים/סרטונים צריכה להישפט ע"י גולשי הפורום עצמם ולא ע"י נציגי חברה כזו או אחרת. אני בטוח שניתן למצוא ביטוי לספונסר של תחרות כזו גם ללא ישיבה בועדת השיפוט.

תקנו אותי אם אני טועה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. תגובה לגביי העומס תגובה ל - 4 18/02/2008 00:02 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  shac לא מחובר shac  משתמש בינוני 67 הודעות עד כה
7 דקות ? מוזר.

אני לגונדולה הראשית חיכיתי בין 5 דקות (שישי) לבין 30-45 דקות (ממוצע של שאר השבוע). יש רק גונדולה אחת שמעלה לאתר, אבל עוד אחת אמורה להיפתח ב-2009.

מה שכן, מרגע שהגעתי למעלה לא חיכיתי יותר מ-5 דקות גג למעלית ובד"כ גם זה לא Smile

האתר מצוין, והכנתי עליו דיווח ארוך שעונה על השאלות שנשאלו פה,
משום מה עוד לא פורסם,

אז אם מישהו מעוניין שיפנה אליי במייל ואני אשמח לשלוח לו.

סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. כמה זמן היית שם? תגובה ל - 1 18/02/2008 09:44 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  Eran לא מחובר Eran  משתמש בינוני 87 הודעות עד כה
האם היית שם רק לסוף שבוע? אם כן, האם לדעתך למי שכבר יודע לגלוש האתר יכול להספיק לשבוע שלם של חופשה, שזה מה שרוב החבילות לשם מציעות?

ושאלה נוספת, אולי אני טועה, אבל מהמפה של האתר של המתחם שליד בנסקו נראה לי ש 70 ק"מ של מסלולים זו הערכה אופטימית מאוד... נראה שיש שם משהו כמו חרמון +. האם יש אתר נוסף שכלול בסקי פס?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. דעה קצת שונה תגובה ל - 6 18/02/2008 10:55 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ראשית בוקר טוב לכולם
אני יכול להבין את הכיוון שלך. אולם תמיד ניתן לראות או לחפש טעם נפגם בכל כתבה, אם זאת אני חייב לציין מס' דברים לך ולחברי הפורום הנכבדים.
ראשית נכתב כבר בתחילתה של הכתבה וזאת למען הגילוי הנאות כי אני הגעתי לאתר כדי להציג לחברי הפורום ו/או לקוראים אחרים באתר וזו בצורה האוביקטיבית ביותר (אתה יכול לראות שאין בכתבה רק "תשבוחות")תמונה של האתר. כל זאת, מטעמה של החברה שדאגה להביא אותי למקום (כך זה מתרחש בדרך כלל כידוע לי בכל תחום עסקי), שנית אני ושולחיי יודעים כי ללא העובדה, כי "נשלחתי מטעם", סביר להניח, שהיה לוקח זמן רב או אם בכלל, הייתה יוצאת כתבה מעין זו - כאמור נשלחתי כאדם שגלש במקומות רבים קטנים וגדולים כאחד להעביר כתבה מפורטת, מגוונת ומעניינת אני מקווה שכך עשיתי.
לגביי תחרות הגולשים. אני מניח שמנהליי הפורום יגיבו ספיציפית. דעה אישית שלי כיניב- אני יכול להבין את שני הצדדים, רק לשם "הרקורד" ההתערבות של "מעניק הפרס" היא מינורית ביותר כידוע לי.
יום נפלא
בברכה
יניב Razz
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. תגובה לגביי העומס תגובה ל - 7 18/02/2008 11:05 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
בוקר טוב
אני, כפי שציינתי, תארתי בעין בוחנת את אשר התרחש באתר בימים בהם בקרתי באתר. מדובר על ימים חמישי עד שבת כולל (בתאריכים מסויימים כמובן) כפי שציינתי בכתבה ובהם לא ראיתי בעייה קשה של "עומס יתר".
יכול להיות שאתה בקרתה באתר ואני לא יודע באיזו תקופה מדובר היו בעיות.
אני וחלק מהקבוצה (שאלתי רבים מהם באופן פרטני) לא גלינו שזו נקודה בעייתית באתר הנ"ל.
יום טוב
יניב
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. כמה זמן היית שם? תגובה ל - 8 18/02/2008 11:23 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
לגביי האתר הוא ללא ספק יותר גדול בכמה מונים בהשוואה לאתר החרמון. תאמין לי, אני מכיר את החרמון מעולה (לפחות 7 ימי גלישה בכל שנה בחרמון).
דבר נוסף, האתר משוכלל בכמה רמות, לא רק ברמת המעליות, אלה גם באקססוריס ש"מסביב" (כמו שציינתי בכתבה ברמת מערב אירופה).
לגביי שנה הבאה הם בכוונת שיפור. גם אם תוכניות אילו לא התבצעו האתר לפי הערכתי מונה את מס' הק"מ המצויינים.
לשאלת "השבוע", אם מדובר באנשים שמחפשים כל הזמן מסלולים חדשים אחרים או כפי שאני קורא להם "מסמני הווי". כאן, חשוב לציין, שיש מס' מסלולים מסויים והוא באמת לא גדול כמו אתר שמונה 100 או 150 מסלולים.
אני חושב, ללא ספק, שגולש ישראלי בינוני מסוגל לגלוש באתר במשך 6 ימי גלישה ולהנות מאוד. ניתן לחלק את שטחי הגלישה לפי ימים או בכל צורה אחרת. כמו כן, אני לא רואה כל פסול למצא מסלול טוב ולגלוש בו מס' פעמים. לטענתי, בשיטה זו רק משפרים את היכולות והסיגנון.
יום טוב
יניב Laughing
סמן להדפסה   הוספת תגובה
12. כמה זמן היית שם? תגובה ל - 11 19/02/2008 10:22 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
בתגובה למייקי

כולם שומעים על בנסקו בזמן האחרון אך בעיקר בגלל שהאתר נמכר בארץ זמן לא רב יש מיעוטי דיווחים וכל דיווח יתקבל בברכה בטח דיווח שמגיע מאחד מצוות למטייל.

בכל מקרה תודה ליניב על הדיווח וזה הזמן לבקש מעוד גולשים שחזרו מבנסקו למסור דיווחים, בכלל האם מישהו היה גם בבורביץ וגם בבנסקו ומה עדיף?

להב
סמן להדפסה   הוספת תגובה
13. כמה זמן היית שם? תגובה ל - 12 19/02/2008 16:48 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  מייקי לא מחובר מייקי  משתמש בינוני 109 הודעות עד כה
א. יש כבר דיווח שנשלח מזה כשבועיים, אך משום מה עדיין לא פירסמו אותו (ראה קישור).
ב. בכל מקרה זה טוב לקבל מידע גם מכתבה כזו של יניב , אך לדעתי , טוב יותר לקבל אותו מכתבה של גולש.
אז נחכה לפרסום.

[עודכן ב:19 פברואר 2008 16:49:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
14. כמה זמן היית שם? תגובה ל - 13 22/02/2008 13:26 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מה קורה עם יתר הדיווחים על בנסקו??? או שמפרסמים רק דיווח אחד??
סמן להדפסה   הוספת תגובה
15. כבר נאמר אין ארוחות חינם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תגובה ל - 6 23/02/2008 09:50 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  avikozo לא מחובר avikozo  משתמש פעיל 545 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
16. כתבה חדשה: בולגריה - חופשת סקי בבנסקו תגובה ל - 1 24/02/2008 10:42 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  habonim לא מחובר habonim  משתמש מתחיל 4 הודעות עד כה
חזרנו כל המשפחה ביום חמישי ה21/2/08 מבנסקו, בגדול מאוד נהינו, זו פעם שלישית שאנו גולשים בחו"ל( לילדים פעם ראשונה ).
ארגון המנהלות ע"י פינגוין היה מעולה לכל אורך הדרך.
האתר- אינו מבייש אף מדינה אירופאית במעליות ובמסלולים שהינם רחבים ,בעלי נוף מדהים ,ארוכים ומהנים לגלישה.
נקודת התורפה- גונדולות: בממוצע כל מנהלות הבוקר איסוף ציוד והגעה לאתר ( כולל 24 דקות עליה ברכבל ) ארכו ידי בוקר כשעה עד שעה ורבע.
האתר כיפי מסעדות וכו'- כיף.
הדרכה- לקבוצה שלנו גולשים ברמה סבירה היתה עלובה, לילדים- מתלמדים= בסדר.
התאכסנו במלון ליאון- המלון בסדר, האוכל בושה. קר, תפל וביום אחד אפילו הגישו לחמניות שיצאו מהמקפיא.השירות במלון מעולה- כולל שאטל לאתר הגונדולה.
מחירים נןחים: כוס קפה 10 ש"ח, בירה 12-15 ש"ח.
בריכה מחוממת= קרה גקוזי= קר.
העיר עצמה עלובה מלוכלת ומשעממת- אין מה לעשות.אין מדרכות, ההתנהלות בדרכי עפר באבק/בוץ
בילינו מספר שעות מענגות בסופיה.
בסה"כ בגדול בסדר אבל למזרח אירופה לא נחזור.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
17. MVS - Most Valueable Story תגובה ל - 16 26/02/2008 09:42 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
רק לבן רק לבן לא מחובר רק לבן - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 2007 הודעות עד כה
אנא פרט יותר, האינפורמציה חשובה מאוד למבקרי הפורום שכל שנה שואלים מחדש על מזרח אירופה.
תודה, רק לבן

בברכת סקיטוב, רק לבן, raklavan@gmail.com
סמן להדפסה   הוספת תגובה
18. MVS - Most Valueable Story תגובה ל - 17 26/02/2008 10:30 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  habonim לא מחובר habonim  משתמש מתחיל 4 הודעות עד כה
אשמח לענות על שאלות ספציפיות גם בנייד 054-2345481
סמן להדפסה   הוספת תגובה
19. פירוט לגבי מז' אירופה תגובה ל - 17 27/02/2008 19:17 לתגובה קודמת
  shac לא מחובר shac  משתמש בינוני 67 הודעות עד כה
'רק לבן',

פירסמתי דיווח מפורט מאוד על בנסקו ואני מחכה שהנהלת הפורום
(איזה קטע, אני רואה שגם אתה מההנהלה הזו Wink) תפרסם אותו...

אני חושב שבנסקו זה אתר מצוין להתחלה, אגב, ומז' אירופה נותנת
הזדמנות מצוינת לשבוע סקי במחיר (- יחסית, כן?) נוח.

נוח= לא 1000 יורו ומעלה, אלא 700-800 יורו בערך. זה גם לא מחיר שווה לכל נפש, אבל אפשר להסתדר. ואולי, אם מארגנים יותר דברים עצמאית, או הולכים על פתרון דיור זול יותר, יש גם מה לדבר על איזור ה-600 יורו.

סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:SMS ממסלול אדום - "6 ימים של שכרון גלישה..."
להודעה הבאה:עוד הוכחה לחיזוי של עופר... נקווה שלא ישתנה