כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. עזרה ב- BOOKING למלון באיטליה 16/02/2008 12:14 לתגובה הבאה
יויו  משתמש לא מוכר
שלום לכולם
אני רוצה לסגור עם מלון לחודש מרץ בדולומיטים ושמתי לב שברוב ההצעות שקיבלתי הם דורשים העברה (BANK TRANSFER)כד לעשות בוקינג למלון.
מישהו יודע או יכול לעזור איך הדרך הפשוטה והזולה לבצע זאת.
מעולם לא עשיתי העברה לחו"ל של כספים

תודה לכל העוזרים
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. עזרה ב- BOOKING למלון באיטליה תגובה ל - 1 16/02/2008 13:12 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ענת לא מחובר ענת  משתמש פעיל 2093 הודעות עד כה
תנסה לבדוק אם הם מוכנים לקבל את מספר כרטיס האשראי שלך. העברה בנקאית של כסף כרוכה בעמלה גבוהה למדי בארץ (לפחות נכון ללפני מספר שנים). תודא מה קורה במקרה של ביטול ההזמנה - כמה זמן מראש אתה יכול לבטל את המלון ומה העלויות הכרוכות בכך).
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. עזרה ב- BOOKING למלון באיטליה תגובה ל - 2 16/02/2008 15:10 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
כרמית השניה כרמית השניה לא מחובר כרמית השניה  משתמש פעיל 376 הודעות עד כה
היי יויו,

העברה בנקאית עולה המון כסף. משהו כמו מאה דולר לסכומים בסדר גודל כזה.
אני בשתי חופשותי האחרונות, בקיץ באיטליה ובחורף באוסטריה, נדרשתי להעברה כזו. כשאמרתי להם כמה זה יעלה לי הם מיד ויתרו על זה. הצעתי לתת כרטיס אשראי אבל מאחר וזה היה בדירות הם פשוט לא היו ערוכים לכך וויתרו.

מקווה שגם אתה תצליח.
כרמית
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. עזרה ב- BOOKING למלון באיטליה תגובה ל - 1 17/02/2008 10:08 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  opher לא מחובר opher  משתמש פעיל 831 הודעות עד כה
קודם כל אני מצטרף להמלצת קודמי לבדוק איתם אם אפשר לתת מספר כרטיס אשראי - אם לא מדובר במלון משפחתי קטן מאד יש סיכוי שיש להם אופציה כזו. אם הם עומדים על כך שתבצע העברה בנקאית אני מציע שתבדוק בדואר - למיטב נסיוני הם הזולים ביותר בביצוע העברות לחו"ל בסכומים קטנים. העברות כאלה מתבצעות בד"כ רק מהסניפים הגדולים יותר ובד"כ לא בסוכנויות קטנות, וכדאי לבדוק באתר שלהם בקישור למטה היכן זה אפשרי ועלויות.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. עזרה ב- BOOKING למלון באיטליה תגובה ל - 3 17/02/2008 21:29 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
יויו  משתמש לא מוכר
תודה כרמית
התעקשתי ועד קצת ובסוף הצלחתי
הם יקבלו גם כרטיס אשראי

תודה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. יופי אני שמחה שהכל הסתדר לך תגובה ל - 5 17/02/2008 21:36 לתגובה קודמת
כרמית השניה כרמית השניה לא מחובר כרמית השניה  משתמש פעיל 376 הודעות עד כה
באת לכאן די מיואש וסקפטי ועכשיו יש לך חופשה.
תהנהו.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:לאיטלקים שביננו-שאלה על LIVIGNO
להודעה הבאה:שיפועי מסלולים - על אחוזים, מעלות ומה שביניהם